לא מוכשרת? את מוכשרת ברמות +מלחיצות. מדהים
T tamaguchi girl New member 6/10/06 #21 ../images/Emo89.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif הצללות על מתחת לרצועה של התיק, בלמעלה של השמלה? נו, מותר לי להיות קטנונית
../images/Emo89.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif הצללות על מתחת לרצועה של התיק, בלמעלה של השמלה? נו, מותר לי להיות קטנונית
נ נושיfay New member 7/10/06 #79 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif לגרדום..;[
א אנשים אפורים New member 6/10/06 #8 אממ../images/Emo55.gif היא ממש יפה, לא אהבתי את השילוב צבעים. אני חושבת שכדאי להוריד את השרשרת או לשנות את הצבע שלה ואת הצורה.
אממ../images/Emo55.gif היא ממש יפה, לא אהבתי את השילוב צבעים. אני חושבת שכדאי להוריד את השרשרת או לשנות את הצבע שלה ואת הצורה.
M morusha New member 6/10/06 #47 חמודה.. גם אני חושבת שהשרשרת לא ממש מתאימה מבחינת הצבעים ואני חושבת שצריך פלטות עם הבדלי צבעים קצת יותר גדולים.. חוץ מזה זה חמוד..
חמודה.. גם אני חושבת שהשרשרת לא ממש מתאימה מבחינת הצבעים ואני חושבת שצריך פלטות עם הבדלי צבעים קצת יותר גדולים.. חוץ מזה זה חמוד..
P polbblop New member 6/10/06 #31 ../images/Emo175.gif ממש מיוחדת. רק מפריעות לי טיפה הנעליים.. תוסיפי גוון כהה, או משהו..
נ נושיfay New member 7/10/06 #80 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif מדהימה!!!! שילוב צבעים מדהים...^0^ תעשי לה שתי קוקיות ופוני הצידה...*.* היא יפיפיה..;[
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif מדהימה!!!! שילוב צבעים מדהים...^0^ תעשי לה שתי קוקיות ופוני הצידה...*.* היא יפיפיה..;[
ה המפלוץ קריימר New member 6/10/06 #22 בייס מסוויט פיקס:] לא הכנתי או סיימתי דולי כבר שנים. אני חושבת שכבר אפשר לקרא לזה שנים אני צריכה להתרגל מחדש לצייר, ככה שאל תהיו אכזריות מידי אני יודעת שהנעליים מאוד לא מוצלחות.. מה דעתכן, איזה שיער יתאים? חשבתי על בלונדיני חלק מתנופף מעט.
בייס מסוויט פיקס:] לא הכנתי או סיימתי דולי כבר שנים. אני חושבת שכבר אפשר לקרא לזה שנים אני צריכה להתרגל מחדש לצייר, ככה שאל תהיו אכזריות מידי אני יודעת שהנעליים מאוד לא מוצלחות.. מה דעתכן, איזה שיער יתאים? חשבתי על בלונדיני חלק מתנופף מעט.