שדחם

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifכןן...=]

זאת סאקורה מטסובאסה..XD
+חזק כמו שהבטחתי..D:

dinora12

New member
../images/Emo210.gifמדהים../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

הדימיון של זה לסאקורה ממש בולט! עוד מישהיא שרואה צובסה כורינקל(או איך שלא כותבים את זהה) לא פגשתי הרבה..

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifתודה=^.^=

אני התחלתי לראות ביפנית..:X אני לא רואה בערוץ הילדים..חחח...אני חובבת אנימה מושבעת..

Stinki Winki

New member
בערוץ הילדים זה ביפנית...

[אהמ כן גם אני ראיתי.] הדולי מהממת, אגב.
כמו תמיד אצלך.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifחחחח..

אני רואה בליץ' ביפנית.. ורואה צובסה כורינקל בערוץ הילדים כי בתרגום לעברית זה הרבה יותר קל..גמאני חובבת אנימה מושבעת

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהו..אוהבי אנימה..*0*

ראיתי בליץ' והתייאשתי אחרי פרק 27
ובאמת יותר קל לראות בעברית, אבל מה לעשות שהטלויזיה תמיד תפוסה בשעה הזאת..;[

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאני רק התחלתי..

גמרתי אתמול פרק 3 בבליץ' חחחח.. הייתי אתמול בדיזינגוף וקניתי דיסק של הקולות(רקע ושירים)של צובסה כורינקל זה כל כך מגניב!!! אבל עם זאת כל כך מאכזב ואל תשאלו למה אולי כשאני יידע לצייר דולי עם קפלים אני ייצטרף קבוע לפורום בינתיים אני אבודה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהו..:0

אז תהני מבליץ'..=] האוסט [ככה קוראים לדיסק שירים וקולות] אמור להיות מקסים..:0 טסובאסה זאת אנימה כל כך מקסימה..
למה זה מאכזב?:X ולדוליז עם קפלים, בהצלחה

YuviR

New member
../images/Emo42.gifהמממ...

טוב. אני לא ממש בטוחה בקשר לדולי הזאת, אז אני אעריך תגובות בונות D: הבייס מאי קנדי.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifיפה../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

המממ..הקצווה של המכנס קצת חד מידי אבל זה רק משהוא קטן אז יהיה לך קל לתקן ולא רציתי לתקן בעצמי כדי שאת תעשי את זה השיער מאוד יפה!!! הוא נראה קצת כמו פאה עם זה שהוא על הצד.. אבל הוא מאוד יפה! סכ"ה יצא מאוד חמוד

למעלה