שדחם

TEENAGER1

New member
שדחם ../images/Emo110.gif

היי זאת חברה של מיכל
מיכל ביקשה ממני לפתוח את זה! והיא מוסרת שתעשו לפי החוקים או משהו כזה

א ל א ו ר

New member
יפה../images/Emo99.gifבעיה קטנה...

לפי דעתי היא ממש קצת קצת קרחת..... היא ממש יפה
ההפרד (נוו איפה שיש את החוטים השחרוים) במחוך... לפי דעתי רואים לה יותר מדי את הגוף! אבל בטח לא הבנת עזבי
ממש יפה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo99.gif

השער מדהיםם! החצאית נוטה משום מה לאפור, הייתי ממליצה לך להחליף פלטה/להכהות את 2 הגוונים האחרונים. להצליל את המחוך ואת החוטים שלו על הגוף |קטנונית| ו..ממ..חסרות לי בעין נעלים
היא ממש יפה
ואהבתי מאוד את הקולר עם הפרח :)

M o o M o o

New member
איזה יפה../images/Emo13.gif.

שוונץ אחד מקדימה לדעתי בשיער יכול להוסיף
, אהבתי ממש. עשתה פוש אפ, אה?
D: אשמח לראות אותה שלמה.

Mary00

New member
חדשה שלי, לא מרוצה../images/Emo4.gif

הבגדים יצאו לי חביב... בייס מקנדי קלאוד.

א ל א ו ר

New member
אבל יש לך ממה להיות מרוצה../images/Emo99.gif

ממש מדהימה
חוץ שההצללות נכונות והכל יפה היא עצמה יפה יש לך סגנוןמדהים|
איזו יפה

tamaguchi girl

New member
אם תרשי לי לשאול, ממה את לא מרוצה??

-חסרה הצללה על מתחת לג'ינס (הנסגד
) -מתחת לחוטים של החולצה, בגב, יש לדעתי יותר מדי הצללה על. פס הצללה על בעובי פיקסל יראה הרבה יותר טוב לדעתי :) -הקשת גם מצלילה יותר מדי לדעתי
שוב- פס הצללה בעובי פיקסל אחד יתאים גם פה
-השער טיפה מוזר. הדולי נמצאת עם הגב אלינו, אבל השער נראה כאילו היא עומדת ישר >< הכוונה שלי שהשער נראה קצת מודבק עליה או אולי מתעופף, הוא צריך 'להחליק' לה על הגב ולא להעמד באוויר. דולי משגעת, ויש לך מאוד ממה להיות מרוצה

hadasusha

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif

מסכימה. חוץ מהשיער שלדעתי הוא בסדר כי הראש שלה מסובב אלינו בערך כזה... נו... זה הגיוני! +אם בגרב על היד יש כאלה קפלים אז תעשי שיראו אותם גם בקווי מתאר.

תגובה.

השיער נחמד מאוד. אני מציעה לנסות להתפרע יותר. שימי לב שכל קווצה שציירת זהה לזו שלידה. כדאי לגרום לקווצה שקרובה ביותר לפנים להתעופף קצת, כי כמו שמישהי אמרה מעליי, השיער נראה כאילו הוא עומד מולנו, בלי להתחשב בתנוחה של הדולי. הרטייה מגניבה. אם זו אכן רטייה, אני מציעה להוריד אותה למטה יותר. את הסרטים שעל הגב הצללת עם ארבעה גוונים וגם בצורת הצללה שיוצרת תחושה שהסרטים האלה לא מתוחים. תנסי להצליל אותם בהצללת גליל, כלומר להצליל רק מהצדדים ולא בחלק העליון והתחתון. השרוול גם מוצלל מדיי. צורתו היא כצורת היד - כך שנראה שהוא מתוח על היד. הקפלים, לעומת זאת, מראים כאילו השרוול רפוי מאוד. אני מציעה לעשות קפלים רק באזור המרפק (כי היד מקופלת). המכנסיים חמודים מאוד. בתחת (בשני התחתים, ליתר דיוק), לא אמורים להיות קפלים, כי זה אזור מתוח. כלומר, את פשוט צריכה לקצר את הקפלים שעשית. אהבתי את הפסים הכחולים. הגרביים מצויינות.

Mary00

New member
תיקון, חלקי.

החלטתי לא לגעת בשיער, אבל התייחסתי להערות. הורדתי קווי מיתאר בבגדים, הורדתי הצללות על, ועוד תיקון קטן בבייס עצמו^^

א ל א ו ר

New member
סוף סוף יש לי דולי!!

אבל תפוזונע לא מצליח לשלוח את התמונות! לכן שריון ומיכל בבקשה לא לכעוס מחר בארבע (אחרי הביהס) אני אשלח את הדולי...

tamaguchi girl

New member
דולי חדשה ../images/Emo178.gif

בייס מדולקט. ע"פ תיאור מדהים של קרן דירטבאג (אני מצטערת שהרסתי אותו
) לא מרוצה מכלום. טוב אולי רק מהג'ינס
כל הפלטות של עתליה, חוץ מהפלטה של הג'ינס שהיא של סיון המוכשריה. תגובות?

hadasusha

New member
נמנמנ... ../images/Emo99.gif

היא ממש יפה!
לדעתי תעגלי את הפסים בגרביים ותעגלי יותר את הסיומת של הג'ינס. תצלילי מכנסיים על גרביים. בחצאיות אינלי מושג
. השיער יותר מדי סימטרי ועגול כזה- שוונצים וסיומת של שערה שערה יראו ממש טוב! כל השאר- חולצה, נעליים, מחרוזת והכל... פשוט מדהים<! מאוד אהבתי.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo99.gif^^

היא חמודהD: השיער יפה אבל תעשי שיגמר בקבוצות ושוונצים. אחרת הוא קצת פלסטיקי
תעגלי את הפסים בגרביים^^ ותבהירי את הגוון הכי בהיר בנעליים...כמעט לא רואים אותו.

למעלה