שגיא המסכן

go golan go

New member
אהם אהם...

אני קמה ב- 6:05, ולפעמים גם ב-6:00.... אז אל תשחקי לי אותה מסכנה....

לירום

New member
אז?

בצפר נמצא במרחק של 41 ק"מ ואני קם קצת לפני- ויכול לחזור 5 דקות לפני השקיעה לאן הלך כל היום???

איך הגעת לפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

והמבין יבין..
(גילוש..
)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יחי הנוסטלגיה!! תראי.. אני יכולה לצחוק או שאני יכולה לעשות ככה: (תדמייני שאני צוחקת) אהההה !! את עדי?! לעולם לא נפסיק לצחוק על זה הא?

S a l i t

New member
גמני מסכנה

כל הרגליים שלי פורחות כי אני אלרגית לשקדים או אגוזים או פקאנים לא יודעת

just stav

New member
וכולנו ביחד:

אנחנו אוהבים אותך סלעית! ואנחנו אוהבים אותך זהר! וכולנו אוהבים את כולנו! וכולנו מסכנים! מי רוצה לעזור לי לשים אשלגן במערכת ביוב של בצפר?
יום טוב לכולם Love סתו

מה את מתמרמרים

מה קורה לכם? תפסיקו להתבכיין!!! בסדר כולכם מסכנים אבל תודו... זה הרבה יותר טוב מלהיות שחור תרשו לי לצוטט שורה משיר ששמעתי פעם מזמן "שגיא... אתה שחור" אבל אני מת עליך

באמת! מישהו מכם פעם הרגיש...

שחור בחייו?!?! אני לא חושב... אז בני העם הלבן! די לקיפוח! אין אני ועמי מוכנים לזה עוד! שחררו את עמי! let my people go!

kedeman

New member
מה אתה מתלונן???

בכלל כבר מזמן שחור הפך להיות יתרון מתי אתה פעם אחרונה נשרפת???? (לי זה לא קרה כבר כמה זמן... אבל הייתי צריך להימרח פעם בשעתיים בערך בשביל זה!!!) בכלל אתה יודע מה זה כשהעורף שלך תמיד אדום???? וגם כבר יותר מדי זמן יש אפליה מתקנת בגלל שכולם מרחמים על השחורים תפסיקו לומר "תמיד דופקים את השחורים" מעכשיו שוב דופקים את הלבנים!

THE sky angel

New member
../images/Emo2.gif אתה תשתוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

אממ אתה יודע שכל הזמן בעצם אנחנו הם אלה שנדפקים??? לכם כבר יש כבר אמנסיפציה!! ומתייחסים אליכם אותו דבר!! עכשיו רק נשארו התופעות הטבעיות שאיתם נדפקנו, הלבנים! שאנחנו נהיים אדומים אחרי כל עלייה, ופאק זה פעם ראשונה מאז הגן נראה לי בקייטנה שאני מתקלפת באף! איכס! אז שחור- תשמור על דיבורך הא?!

kedeman

New member
יותר מבאס

אני מרגיש אלפי עיניים שנתקעות בי ואני נעשה אדום וחם......

THE sky angel

New member
אני מרגישה את הלחיים בוערות בי

ואי אפשר להפסיק את זה וזה מעצבן עוד יותר... אווווף!!! נמאס! אז אני לבנה!! אז מה?!
power 2 the white guys!

למעלה