שגיא המסכן

אני לא רציתי כלום...אהוד רצה...

שתבינו, אני מסיים ללמוד בשש וחצי ומגיע הביתה ב7!!! זה זין! היום שאני מסיים בוא הכי מוקדם זה ב4! אוף! אני כ"כ שונא לימודים אני מת כבר לסיים בצפר! גם אני מת עלייך עדידו! אהוד, אמרתי לך שאני כבר מת עליך, אני ממש אוהב את ההרגשה הזאת שאתה מרחם עלי, זה עושה לי טוב בגוף... אחי, הסלבסטר מתקרב, אולי... אמ.... אם אתה יודע למה אני מתכוון... תביא אותה בביקור...
חחח, מת עליך מאן!

איזה דיבורים

איזה דיבורים. רק רציתי להגיד עד כמה הוא מסכן, וזה לא הלמידה זה, שגיא ואת, את סתם חצופה שלא יודעת נימוסים. שיהיה על מצפונך, אני בוכה עכשיו בשירותים ואני לא מוכן לצאת עד ראש השנה

אני בא

תתכונן אני מגיע ביום רביעי אחרי הצהריים, אז תחשוב לאיזה מסיבה הולכים

גם אני רוצה רחמים!

תרחמו גם עלי!!! לי הייתה היום מתכונת של שלוש שעות בחיבור!!! פויה! נאלצתי לכתוב במשך שלוש שעות על חשיבות שיעורי הספורט בבית הספר הדוחה שלי.... שגיא, אני בעד שנקים מועדון אומללים! נפתח אותו לציבור הרחב ונקים מעצמת-על של אומללים... מי בעד?

שגיא המסכן

שגיא האומלל למד עד שש וחצי מסכן כזה. בואו נרחם עליו כולם, נו, תרחמו אל תהיו כאלה הוא מסכן תראה, שגיא, ניסיתי אבל זה לא עוזר, כנראה שהם כבר הבינו שתמיד דופקים את השחורים. ואתה, צבע, לא חסר לך

just stav

New member
גם לך??

חשיבות שיעורי ספורט זה עוד סביר... נסי לכתוב במשך 3 שעות 3.5 עמודים על נימוסים והליכות! בעעעע ועוד עם 39 חום!
יום טוב לכולם Love סתו

אני איתך בייב!

אפרת! בואי נקים מחתרת, שלכל חבר במחתרת יהיה מעין חסינות למשפט: "בלי ביכיונים!"

The Mo0o0o Girl

New member
בואו כולם נבכה וזהו!

אנשים תתנחמו בעובדה שעוד שלושה חודשים הכל נגמר!

לא, אל תבכו

תתנחמו בעובדה אני בניגוד אליכם לומד רק שתיים וחצי ביום ארוך. אם אפשר לקרוא לזה לומד.

just stav

New member
חחחחח... יופי נחמה...

ואני במקרה הטוב "מבלה" בבצפר כל יום מ-7 בבוקר עד 16:30... אלא אם כן יש סדנא/ישיבה/הפקה/עריכה של קולנוע ואז רק ב"ה אני אגיע הביתה... אבל מתרגלים לזה, ותכלס- זה שווה כל רגע!
יום טוב לכולם Love סתו

The Mo0o0o Girl

New member
ככה זה קולנוע, אין מה לעשות חוץ מ

לחיות עם זה ולדפוק את הראש בקיר על העובדה שיש לך סרט גמר לסיים!

The Mo0o0o Girl

New member
בואו כולם נבכה וזהו!

אנשים תתנחמו בעובדה שעוד שלושה חודשים הכל נגמר!

זורקה

New member
אני הכי מסכנה בעולם!!!!

אז תפסיקו להתבכיין!! אני קמה בשש ורבע כל יום שזה כבר שיא! (אבל מחר נוסעים באוטו של גביש וויפי הייייייי) ויש לי מתכונת במתמטיקה עוד שבוע!!!!! אמאאאלההההההה מ-ת-כ-ו-נ-ת ב-מ-ת-מ-ט-י-ק-ה-!-!-!-! ויש לי לכתוב עבודת גמר בפסיכולוגיה
ובזמן שנשאר אני אמורה לעשות מבחן בסוציולוגיה ביום חמישי וואי כ"כ ביאסתי את עצמי עכשיו שממש בא לי לבכות
ובנוסף לכל- השיעורי נהיגה האלה כאלה מזדיינים! לעולם לא יהיה לי רישיון!!!!!!!!!!!!! אל תבכי זהר יהיה בסדר! עוד מעט את הולכת לקשת ויש לה את העוגה שאת הכי אוהבת בבית

kedeman

New member
אני עוד יותר מסכן!!!

לי באמת בחיים לא יהיה רשיון (ואנחנו לא נכנסים פה לדבר על מספרים! עד שאני עובר טסט לא מדברים על זה - לעולם לא נדבר על זה) לי יש מלאאאאאאאא בגרויות שיהיו בסוף השנה כמו שלכם יש עכשיו חלק וחלק בסוף וסיימתם ספרות או אזרחות אז לי יש את כולם בסוף השנה ואני צריך לעשות עבודת בגרות ברדיו עם מורה שיודעת את החומר פחות טוב ממני!!!! (וכל הכיתה כבר באה אלי בדרישות שאני עוזר להם) וממה שהתחיל את השרשור אני עם שגיא בבית ספר ובכיתה ואני לומד 3 פעמים בשבוע עד 18:30 (מגיע הביתה ב-19) ביום חמישי אני לומד עד 17:30 כשהארבע שעות האחרונות זה מתמטיקה אני חוזר הביתה ואחרי שעה חוזר לבית ספר לשיעור סקסופון והמחשב שלי התקלקל!!!!!!!! אני צריך לריב עם האחים וההורים שלי על מחשב ואינטרנט!

THE sky angel

New member
גמאני במגמת רדיו!!

זה די משעשע ברצינות!! רק חבל שלא קולטים אותנו חיחי אבל מצד שני זה מוסיף לנו המון...

THE sky angel

New member
אופס בטעות נשלח.. :)

מה שהתכוונתי להגיד היה- שזה מוסיף לנו המון למשל יש לנו 9 יחידות שזה המון (בסופו של דבר יש לי 34 יחידות..) וגם יש לנו כל מיני תוספות כמו למשל שנוסעים לכנס תקשורת ורואים סרטים של אנשים ומדברים עם אנשים.. (כיף חיים! עם אגם שנה שעברה חח)ולמשל עוד מעט אנחנו נוסעים להופעה של אדיר מילר חברי תקשורת יא'-יב', ואת דידי הררי... מגניב בחציל!

למעלה