שגיא המסכן

לירום

New member
לידיעתך

האמציפציה- זה רק בחוק. המדינה לא דופקת את השחורים (הרבה) מי שכן זה בעיקר כל הלבנים, תמיד היה ככה, ונקווה שלא תמיד יהיה. את מוזמנת לדוק בספרח ההיסטוריה. נ.ב בתקופת משה, כל ני ישראל היו שחורים-עשו על זה מחקר. נ.ב2- אברהם הוא מעיראק.

עשו על זה מחקר הא?

על כל התקופה ההיא!! ואל תגיד לי.. במחקר הזה התגלה ש... אלוהים הוא באמת הכח העליון שכל מה שקורה ביקום זה בזכותו!! גם כן מחקרים היפותטיים על מעשיות

סר גל ית

New member
כן!!!

ותאמת להיות שחור בתנועה זה לא חיים קלים, עלק תנועת נוער... נכון שגי?

היי, יש גם יתרונות לשחורים!

דבר ראשון- כל עוד אתה לא שעיר בטרוף חושים, זה ממש לא משנה באיזה צבע אתה. וגם לבנים יכולים להיות שעירים בטרוף... דבר שני- יש שמועות, (שטרם יצא לי לאמת!) ששחורים בורכו מבחינה גופנית... והמבין יבין... ובמידה והייתי יודעת לכתוב באנגלית, אני אפילו הייתי כותבת לך פה את המילים של השיר מ"שער"... אבל אני לא יודעת! בלק בוייז אווו... צ'או ויום טוב! ותתעודד- שחור זה לא רע... זה פשוט.... שונה...

קשתונה

New member
שחור זה לא רע...זה מעולה!!!

זה הכי יפה...הכי סקסי... הכי הכל!!! אין כמו שחורים פשוט אין!!!!!!!!! חוצמזה אפרת בקשר לשמועה... הייתי אומרת שכן אבל יצא לי לבדוק רק שחור... והוא גם הבחור היחידי שיצא לי לבדוק ככה שאין לי מדד.... כשאני אדע אני אודיע לך... טוב??? אגב אפרת אומרים את זה על כושים...יענו אפרו אמריקאים...לא מרוקאים נניח:)

אני משועשעת....

אני מודעת שאומרים את זה על אפרו אמריקאים ולא על סתם שחורים, אבל המטרה פה הייתה לגרום לשאגי להרגיש טוב עם עצמו, ולא להיות פוליטיקלי קורקט... ערב טוב שיהיה!

THE sky angel

New member
אמרת אפרו!

חחחח פירקתי את הצמות לגמרי לגמרי ואז סירקתי את זה ונהיה לי אפרו ענקי בטירוףףףףף!! תמונות בקרוב!!

אחח איזה סרט!!

And if you don't watch out This boogie man will get you אני לא מוכשרת מספיק בשביל לדעת את שער השיר

fresh mishmesh

New member
אהודי../images/Emo70.gif

זה שאתה לומד בבצפר דמוקרטי ומשתמט מלימודים, לא אומר שאנחנו לא לומדים...
למרות שתכלס גם אני לומדת פעם אחת עד ממש מאוחר (שאצלי זה שיעור עד 16:15 ולהגיע הביתה ב-17:00)

RMXXX

New member
אני היחידי שלומד 13 שעות

בשבוע... ועדיין יש לי בגרות מלאה?

למעלה