שבת שלום

שבת שלום

אני מעונין לפתוח קבוצה לעזרה עצמית של אנשים שמכירים בחוסר יכולתם לתפקד (בעבודה בלימודים) כעובדה קיימת המהווה את הסיבה לעובדה שהם נמצאים בתחתית העוני (הכנסה של מתחת ל 2000 ש"ח בחודש עקב מחלות כרוניות קרי נכויות כרוניות, בלי דירה ובלי סיכוי לרשת מהוריהם דירה) ומעוניינים ליזום פניות לסיוע עבור כל הקבוצה. כוונתי היא לפניות לקונצרנים הגדולים ביותר במשק כדי לקבל הנחה משמעותית ברכישת דירה על שם הקבוצה כאשר ההנחה תושג (תמריץ) על ידי דחיית ביצוע מסירת החזקה והשימוש לידי חברי הקבוצה ב 5 שנים, ובינתיים יהיה הסכם שיתוף לחלוקה בעין בדירה ורישומו בסיועו של משרד עורכי הדין של הקונצרן להבטחת זכותו של כל שותף להשכיר את חלקו בתום אותן 5 שנים. יש להבהיר לקונצרנים שמדובר בקבוצה לעזרה עצמית שתכיל כנראה בקושי 3 חברים שיש לכל אחד מהם הון עצמי של בערך 80,000 ש"ח, והדירה חייבת להיות באיזורי ביקוש (היא תהיה דירה להשקעה שתניב תוספת פרנסה לשכר המינימום ולכן זו חייבת להיות דירה באיזור ביקוש שבו מחירי ההשכרה גבוהים יותר משמעותית מאשר הדירות אשר מושכרות לחברי הקבוצה כשוכרים בהמשך חייהם. איך לפני שאני מגייס חברים לקבוצה, אוכל לבדוק איזה קונצרנים יהיו מעוניינים לשתף פעולה ובאיזה מחיר ? הסיוע שאני מבקש ממכם הוא בשאלה הזאת (באיזה אופן פונים לקונצרנים גדולים לבדוק אם הם יהיו מעוניינים בעתיד להשתתף בפרוייקט כזה).

תשובה מפורטת בפנים ../images/Emo26.gif

לא ברור לי מה למען השם אתה עושה בפורום סטודנטים למשפטים. נסה בפורומים אחרים.

למעלה