שבת שלום

אירילה

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי ניצה...הסעות על שמי..אהבתי../images/Emo8.gif

אל דאגה , לא מתקרב לבית של חמותי.... אגב למטפלת הודעתי שהיא נשארת השבת והיא ענתה לי שגם אם לא הייתי מבקש ממנה היתה נשארת...איזה מותק היא???? שבת שלום והרבה בריאות ונחת לכולם גרשון

zs1957

New member
החלמה מהירה להניה

הצרות באות בצרורות. טוב שקבלה טיפול מונע. רפואה שלמה. זהבה

גרשון, טוב לשמוע שיש פתרון כשרוצים

נאחלת להניה החלמה מהירה ושאף אחד במשפחה לא יידבק. לאורית היקרה , מאחלת שתהיה לה הסעה טובה , עם נהג רגיש ונחמד ושתחזור להיות עסוקה ומאושרת. שבת שלום לכולם ובשורות טובות, מישהו שמע משהו מלילי? נתפלל כולנו להחלמתה ולשמוע ממנה שהכל עבר בשלום טובה

hregev1

New member
איחולי החלמה מהירה להניה

בינתיים אני נאלצת לספר לכם שאני מרגישה לא טוב כבר 2-3 ימים מצוננת מאד ומשתעלת וכל התופעות של התקררות, אני מקוה שזו תגובה לחיסון נגד שפעת שקיבלתי , אבל מצד שני אני מתפללת שלא אלך בדרכיה של הניה. הייתי היום בערב אצל מיכאל ולא התקרבתי אליו ישבתי מרחוק והשתדלתי לא לנשום לכיוון שלו וגם לא נישקתי לו כמו שאני רגילה, כי אני לא רוצה שיידבק ואז זה ירבוץ על מצפוני. להתראות ושבת שלום חני

חני יקירתי, מקווה

שתבריאי מהר, ועוד יותר שזאת היית השפעת היחידה החורף, גם אנחנו קיבלנו חיסון השבוע, האחות מיח' ההמשך היית לתת חיסון לטובי ואני ניצלתי את ההזדמנות וביקשתי שתחסן גם אותי,עשתה זאת ברצון רב, בלי בעיות, אני מקווה שהכל כבר מאחורינו רק חסר לי שפעת אצלו, נוסף לכל הצרות האחרות, אז נקווה שהכל יעבור אצלך תוך יום יומיים ותחזרי להיות מה שאת בדרך כלל, הרבה בריאות, שבת שלום. ניצה.

zs1957

New member
חני החלמה מהירה

קבלת שפעת מהחיסון. עוד כמה ימים זה יחלוף. זהבה

נילי41

New member
חני החלמה מהירה ../images/Emo184.gif

מקווה שתתאוששי מהר, גם אני הרגשתי יום אחד לא טוב אחרי החיסון... אל תתקרבי למיכאל, תשמרי מרחק כמה ימים, תנוחי הרבה ושתי הרבה... מקווה שתרגישי טוב עד מחר לקראת המפגש הדו-שבועי שלנו. רפואה שלמה והרבה בריאות, נילי

למעלה