תודה לכם על העזרה, אמא קיבלה לפני שלושה
חודשים בערך אם 9. שעות אותם היא ניצלה כל יום במשך חמישה ימים בשבוע במועדון לקשיש, היה לה נחמד היא אכלה ארוחת בוקר ועל ארוחת צהרים היא שילמה 10 ש"ח, בינתיים עברו שלושה חודשים, המצב החמיר, אין לה חשק ללכת למועדון, היא כל הזמן מדברת על זה שהיא חולה, ואין לה כלום, היא טוענת שיש לה נזלת כרונית, כאבי גרון, כאבי ראש, פרקים ומה לא, הרופאה בדקה אותה הכל תקין אצלה, אחותי בינתיים עושה את הכל לבד, אמא עברה לגור איתה ביוקנעם, לאחותי יש יחידת הורים היא פתחה דלת בין היחידת דיור לבית שלה כדי שאמא תוכל להיכנס וגם אחותי תרד אליה בלי לעשות את כל הסיבוב מבחוץ, בינתיים אחותי כבר בהתמוטטות, גם עובדת בתור גננת בחיפה וגם הבית הגדול, ועוד עזרה פה ושם בשמירה על הנכדים, אני עברתי ניתוח מסויים ולא יכולתי תקופה ארוכה להגיע, אבל מיום ראשון הקרוב סיכמתי עם אחותי שכל שבוע אני אגיע לשלושה ימים, בינתיים אמא עברה שוב בדיקה זיכרון לפני שבוע ואמרו לנו שחלה הדרדרות במצבה, עדיין אין לנו מטפלת, כשאחותי עובדת אמא נשארת לבד בבית, ויש לציין שטוב לה,היא מעדיפה בבית מאשר במועדון, ב 25.10 אמא מופנית לנירולוג בחיפה לבדיקה ובאותו ביניין יש עובדת סוציאלית שנוכל לשאול אותה ולהתייעץ איתה לגבי עובדת זרה, כמובן שהיא תלון אצל אחותי , בקיצור אמא שוכחתח דברים ומשגעת את אחותי, ואחותי מאוד מאוד סבלנית אליה, עושה למענה הכל, כל הכבוד לאחותי, אני שמחה להגיע לשלושה ימיםכל שבוע בעזרת השם, (אגב אני לא דתיה) כדי לתת לאחותי לנשום אוויר,