שבת שלום

kiki35

New member
היי היי נסיכה

מה שלומך מהבוקר? מה זאת אומרת "אבל בשבתות וחגים אני לרוב לבד" ואם זה כך אז למה? את כבר מכירה אותי קצת מהכתיבה אז אני מציעה לך חברות: אחותי ואני ממשפחה איטלקית ממוצעת שזה קצת כמו מרוקאים בשמחה ובשגעונות. לאחותי בעל{ מה לעשות היא לא מושלמת} ו3 ילדים בני 9 18 22. לי יש 2 ילדים בוגרים שלא אסגיר את גילי חלילה { חחחחח} ומישהו שפעם התחתנתי אתו משום מה {גם אני לא מושלמת} , אבא שלי שיחיה חבר אגד גימלאי שורשי ילד הארץ ועוד דודות איטלקיות ובני דודים וילדיהם , זה לא הרבה אבל אנו מספחים חברים של הילדים או חבר שהגיע לעיר ושכנה שלבדה וכעת גם את אחרי שאת כבר מכירה את הנפשות. אני מכפר סבא, אחותי ואבי וכל השאר מפריפרית קרית אונו. אז תעברי למסר אישי אם את רוצה ופעם ראשונה נבוא לקחת אותך שיהיה לך נוח ומבטיחה לך שבתות וחגים כפיים,,,,אז מה אומרת???

kiki35

New member
שלום לחברי הבית

רותם סומך מכפר סבא היתה ילדה יפהפיה שלמדה בכתה ח. לפני 9 חודשים התגלה גידול במוחה ובסוף השבוע הלכה לעולמה. לא מסוגלת לומר דבר נוסף אבל מפנה אתכם לאתר שפתחה כשחלתה וראו כמה אפשר עוד ללמוד על אומץ, אהבה , שמחת חיים, משפחה וחברים קטנים שפתאם הפכו לגדולים www.myrotem.com

../images/Emo24.gif

ההתמודדות עם מחלת הסרטן גורמת לאדם/אישה/לנער/לנערה לתובנות שללא המחלה לא היו מתפתחים טני כותב בפורום סרטן לא לבד, וראיתץי איך הכתיבה שם משתנה עם ההתמודדות של האנשים עם הטיפולים ךצערי היחלדונת לא ניצחה , תנחומי לך ולמשפחה שלה ,תודה עבור הקישור שהבאת לפה

ben 911

New member
היי K-K זה מה זה עצוב..

כשהורים קשישים הולכים לעולמם בשיבה טובה...מילא, ככה זה.
אבל אני לא מאחל לאף אחד בעולם לאבד בן, בת...הלב פשוט נקרע. ואת K-K שתיבדלי לחיים ארוכים.

ווכואב יותר שישינם תרופות שיכולות

להאריך מעט את החיים אבל הם לא "בסל תרופות" מסתבר שגם כדי לחיות צריך כסף......למי שראה הבוקר בתכנית הבוקר את אותה אשה שלא מאשרים לה תרופה שיכולה להאריך מעט את חייה ויש לה בת בת10 ...מרגיז..מעצבן..

כיום כל אשה רביעית לוקה בסרטן השד

והגילאים הולכים ונעשים נמוים 30+ נשים בעלות משפחה ילדים צעירים...שלא בטוח אם יזכו לראות את בת/בר המצווה של ילדם/ילדתם חתונתם וכ"ו ....בריאות ממלכתית אומרים...איזה מן בריאות ממלכתית היא שאנשים מתים בגלל שהדינה לא מאשרת תרופות שיכולות להציל/להאריך חיים...לא אחת בעבודתי [שחלקכם יודעים מהי] מבקשים מאתנו לתרום יום עבודה

נמוכים...על מנת לממן תרופה עבור עובד

חולה או בן משפחה...אתם קולטים מקום עבודה שאמור לספ תרופות ולאשר תרופות שלא בסל מבקש מעובדיו לתרום יום עבודה על מנת לממן תרופה...אין לי בעייה לתרום אפילו שבוע עבודה...אבל זה פשוט אבסורד...ובושה....

שבת שלום לגאיה

אין כמו פרחים על השולחן להרגשה טובה יותר שולחת לך זר יפה וריחני לשולחן השבת

ben 911

New member
שבת שלום. ../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo194.gif

אני ממש מת לישון...
התעוררתי ב-חמש. פעם הפועלים היו מתעוררים בשעות כאלה.. כדי לצאת לפלחה לקטיף... או לעבוד בנמל... אבל כיום? מה יש לי להתעורר בחמש? הרי אני לא צריך לפרנס אישה ומלאן ילדים.. ייתכן זה מתוך הרגל ישן...ישן וטוב? לא יודע.
תראו מה זה עולם...הילדים גדלו והלכו איש איש לדרכו..
גרושתי...הלכה לה למקום אחר...
ורק אני יושב פה בסלון...
תקוע עם שעון ביולוגי, אמנם ישן.
אבל עדיין מתקתק ודופק טוב.

../images/Emo187.gifשבת שלום

הנה הבאתי לך פרחים... פרחים תמיד עושים אותי מאושרת, בפינת החדר אגרטל זכוכית שקוף ובתוכו על מצע חלוקי נחל אפרפרים עומדים להם בנחת גבעולים תמירים של שושן צחור, גיפסנית לבנבנה עוטפת ורד אדמדם המציץ אלי מתוך הזר, מביטה בלבן הנושק לאדום ומהרהרת, קרן שמש שובבה מאירה את הבוקר, טיפות הגשם מאמש פזורות כאגלי דמע בין עלי השושן, מרווים את צמאונו ומותירים אותו רענן... לבטח יש מי שאוהב אותם כמוני, מתרגש, מלטף ונפעם לנוכח הדרם, נושם ניחוח כובש ונוצר אותו בליבו...
שבת שלום

סליחה שאני משביתה את העונג שבפרחים באגרטל...

אבל אני לא זוכרת מאז ילדותי מתי בפעם האחרונה הרחתי ריח מפרח [קנוי] הם יפים מקסימים..אבל נובלים מהר ואין בהם ריח...כמו נרות חנוכה..לראותם בלבד....כנ"ל לגבי פירות....פעם הייתי שמה סלסלה מלאה בפרי הדר הסלון כל הסלון הפיץ נחוח פרדס..כיום...גורנישט.....

../images/Emo24.gif

"אתה יוצר יקום משלך במהלך חייך" - וינסטון צרציל. בידנו כח אדיר לשנות כל דבר, הבחירה שלנו לחשוב כך או אחרת, רק אנחנו חשים ברגשות האצורים בתוכנו, אם נרצה תהיה החממה מסביבנו פורחת בלי סוף למרות שיש יופי אדיר גם בפרח הקמל, "פעם" שייך לעבר נוסטלגי, "פעם אחר פעם" הווה ועתיד מבטיח ומראה רצון לשינוי ויצירה...זה מה שמעודד ומחזק...
מכל הלב

שושנים רחניות בשולחן האוכל

לידיד היה יום הולדת קניתי ענף של שושנים מפרחי בד מיוחדות בבית הזלפתי על הבד מעט מי ורדים , שמשמש תבלין לבישול ואפיה כמו תמצית וניל הפרחים התייבשו אך הריח נותר בהם , בערב יום ההולדת הוא הריח את הורד הוא היה בטוח שזה פרח אמיתי שם אותו במים ורק אז הרגיש שזה פרח מבד קרא לי והביע את התפעלותו על הרעיון , עד היום הפרח מונח אצלו במזנון מקשט את הבית , ואת שולחן האוכל בארוחות חגיגיות הוא מחדש את הריח כמו שלמדתי אותו

ורד אדום וורד לבן

שיכולתי להרשות לעצמי כלכלית הייתי קונה פעם בשבוע שני ורדים כמו בשיר ורד אדום וורד לבן , לי זה מזכיחר את השיר שני שושנים אמי מאד אהבה ורדים כי אבא תמיד הביא לה ורד אדומה אחר כך חברה שלחה לי ביום ההולדת שושן צחור לבן וורוד משהו מדהים זה החזיק מעמד כמה שבועות , מאז עברתי לשושן הזה שהוא יקר מאד לאחרונה מסתפקת בזרים יפים של פרחי בר שמזליפה עליהם שמנים ארמותרפיים והם מקשטים פינה בחדר הגדול שכולם בפעם הראשונה חושבים שזה פרחים טבעיים והחוכמה לשמור עליהם שיראו כמו פרחים פורחים שזה עתה נקטפו

ben 911

New member
איזה כייף לך אחרת...../images/Emo140.gif

שאת מסוגלת כמעט תמיד לראות תמיד את הכל מחוייך פורח ומלבב.

בן תמיד תהיה האבא

גם שהילדים כבר לא ישנים תחת קורת ביתך ,, אתה תמיד האבא שלהם , זה שדואג להם אבל תשמע הסבר נוסף , לפי הרפואה הסינית תחילת ההתנעה של הגוף מתרחשת בין 4 ל5 בבוקר שאז האיברים הפינימיים מתחילים להתניע את אנרגיית החיים בגוף אני תמיד מתעוררת ב4 וחצי בבוקר קמה לשירותים וחוזרת למיטה לעוד קצת ומקשיבה לרדיו ברשת ב' באמצע השבוע יש הקראה של כותרות העיתונים וב6 בבוקר קריאת שמע ואז מתחילים בוקר

למעלה