שבת שלום

שבת שלום

שבת המלכה כבר כאן המקרר מלא באוכל טעים לשבת ואני עייפה היום עירנית מ7 בבוקר, ופרשת מוקדם שלא כהרגלי אתכרבל במיטה החמה היום היה כל כך קר בחוץ בבוקר , שיצאתי לקניות בשעה 7 בבוקר מקווה ששבת המלכה הגיעה שאתם כבר מוכנים לקראתה שתהיה לכולנו שבת נהדרת מלאה באור ואהבה

שבת שלום נסיכה../images/Emo9.gif

|לי מזג האוויר הסגרירי מביא חשק לארח... הכנתי סיר חמין גדול למחר... התארגנתי על כמה חבר'ה...מחר עוד אכין כמה סלטים טריים.. חסה אבוקדו.. שומר וכו'.. אני תמיד מעדיפה לארח מאשר להתארח... טוב.. החברים שלי גם מדיחים כלים ומנקים אחריהם... חלקם מתלוננים ושואלים אם שמעתי על משהו שנקרא "כלים חד פעמיים" אך באופן לא מפתיע דווקא המתלוננים... הם אלה ששוטפים.. שבת שלום של רגיעה, אהבה והמון בריאות.

שבת שלום ובוקר אור

יש כילים חד פעמיים יפים כיום , אבל לאכול טעים יותר מכילים אמתיים לא מחד פעמי אני ארחתי תמיד בכילים שלי לא בחד פעמי ,ואחר כך עצמדתי שעות לנקות לסדר אחריהם בפעם האחרונה שארחתי בבית , לפני 5 שנים, עזרה לי האחינית שלי לארגן את הכילים אחרי הארוחה ואחר כך שאמא עברה לבית האבות אז בשלתי ואכלנו אצל אחי והעדפתי להביא איתי חד פעמי בגלל המשקל לא אוהבים לרחוץ כילים, או שאני עומדת ומדיחה כילים, כוסות לשתיה קרה משתמשים בחד פעמי כיום כבר לא מארחת כלל , שאני אצל אחי אוכלת איתם , אבל שבתות וחגים אני לרוב לבד , התרגלתי היה לי ידיד נפש שהיה מגיע לבקר הכנתי אוכל וישבנו לאוכל יחד אבל מאז שעזב את הארץ לא יוצא לי לארח , והאמת מעדיפה לאכול בשולחן המחשב לאחרונה , בגלל העכבר, עברתי לאכול בחדרי על שולחן המחשב , שם בטח אי אפשר לארח אנשים

שבת שלום..נסיכוש..ושאר החברים

אפרופו כלים חד פעמיים...לפני מספר דקות חזרתי מארוחת צהריים אצל חמותי...שם מתכנסים לפחות 20 איש לארוחה בכל שבת בצהריים...בדרך כלל בתום הארוחה אני רק עוזרת באיסוף הכלים ופונה אחר כך לטיפול בפשושים..אלא שהשבת הדיחת הכלים הקבועה [גיסתי] לא נמצאת...ואני הדחתי את הכלים....המון המון המון כלים....ואני הדחתי והדחיתי ולא ראיתי סוף להדחה...ואז אמרתי לחמותי למה שלא תשתמש בכלים חד פעמיים..והיא נעצה בן מבט ללא מילים....וחשבתי לעצמי מה אני מציעה הצעות שאני בעצמי לא מעלה על דעתי..כלים חד פעמיים??לא יודעת לי זה לא נראה ..זה לא נותן את הכבוד הראוי לאוכל..זו דעתי...בפרט שהכנתו דורשת זמן ואנרגיות ואחר כך על כלי חד פעמי???ל נראה לי...

הכילים לא יציבים

ה לא כמו צלחת מוצקה שאת שמה שם תבשיל , החד פעמית מתקפלת והת בשיל על הרצפה בציק צק וזה לא נעים למארחת ולא למתארח/ת במיוחד שזה בופה ןואת צריכה להוביל את הצלחת לשולחן או שאוכלים בעמידה, גם הקטרינגים עברו לצלחות ממש לא בחד פעמי !!!!,חד פעמי טוב לפקניק בחיק בטבע לא לבית ולמשפחה לבית זה טוב שרוצים לשמור על סטריליזציה אז זורקים וזהו

אחותי

אפילו בשבתות את לא נחה, פעלתנית הסבתא הזו ומה שלום הפשושים שלנו השבת ? יש התקדמות , האם את מתחילה לרוץ אחריהם??

ben 911

New member
ערד', אני אוסף את התמונות שלך בקפידה../images/Emo9.gif

מה את יודעת? י ש לי כאן בוק שלך.

ben 911

New member
אגב ערד'...שמתי לב שאת מחזיקה הפעם שני פשושים

ביחד..
זה אומר שעלית שוב במשקל?
כאילו את מסתירה משהו?

ben 911

New member
אל תיפגעי ערד' מאמי, בני מזל בתולה הם אנשים

ביקורתיים במקצת.. שמים לב לכל פיפס לכל שומה או חצקון ולו הכי קטן שיהיה... אין סיכוי שנפספס משהו.
אני לא יודע אם זה ינחם אותך..אבל גם את עצמנו אנו מבקרים..

ben 911

New member
אגב, ביקורתיים...גם ביקורת טובה יש באמתחתנו

בתמונה האחרונה את נראית טיפלה מלאה, אבל כוסית פצצתית הורסת.

בני'לה..זה אתה החלטת שהפכתי להיות

אנורקסית..וזו על סמך תמונה שצולמה מרחוק...[ושאני מסתתרת מאחרי איתי[ בקמץ] התמונה הזו צולמה יותר מקרוב....וחוץ מזה שהייתי מדושנת מעונג וגאווה....ופני תמיד תמיד עגלגלות.....בעצם כולי עגלגלה...

השלמתי עם העובדה שאני אהיה

רזה רק כאשר אאסף לאבותיי שם בברושים...כאשר התולעים יעשו כבר חצי עבודה.....מה יש לא נשאיר להם קצת בשר???לא חראם???

ben 911

New member
ערד' שתהי לי בריאה עד מאה כעשרים.../images/Emo140.gif

אל תדאגי לתולעים הם שימצאו את בשרם במקום אחר..

ben 911

New member
ערד',לא הבנתי את הקטע של :"והיא נעצה בי מבט"

האם זה היה מבט של כעס, על שהיעזת לבקש צלחות חד פעמיות? או מבט של: "את מוכנה לסתום ולהמשיך לשטוף ת'צלחות"? כאילו מה לא בסדר בלהציע לעבור לכלים חד פעמיים במקרה של ארוחת חמולה רבת משתתפים? זה לא בסדר מצידה (חמותך) שהיא לא תמכה או עודדה אותך לפחות.

ben 911

New member
אני חושב שזה בסדר גמור לאכול מתוך פלסטיקים..

טוב, זה לא משווה לסעודה נופך אריסטוקרטי.. אבל אם אני הייתי זה שצריך בסוף לשטוף ..אז פאק עוף אריסטו.
אז לאחר הארוחה...לסל וחסל.

למעלה