שבת שלום =]

אני לא אוהבת חורף קקקררררררר

ב2 מילים איך עבר השבוע? טעים מאוד
שיר השבוע? kelly clarkson - haunted ספר השבוע? לא קראתי ספר השבוע
סרט השבוע? ראיתי הבורר
את כל הפרקים חחח משהו טוב שקרה השבוע? הרבה קרה...חחחחח משהו רע שקרה השבוע? אכלתי יותר מדיי חחחחחח לאן יצאתם בשבוע הזה?! לים לטראבין למלא מקומות חחחחחחח ככה זה שלא עובדים תוכניות לשבוע הבא? להתחיל לעבוד!!!!!!! משהו חדש שגיליתם בשבוע הזה (עליכם,על אנשים אחרים)? שאני כוסית..חחחחח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תמונת השבוע=] תמונה שלייי.

s a p h i r

New member
:]

ב2 מילים איך עבר השבוע? דיי בסדר שיר השבוע? hands clean-שיר החיים אבל לא נורא ספר השבוע? הארי פוטר ה-7 :] סרט השבוע? אמממממ.. לא יודעת משהו טוב שקרה השבוע? ישנתי! משהו רע שקרה השבוע? קמתי! לאן יצאתם בשבוע הזה?! לחופשה עם המשפחה תוכניות לשבוע הבא? לא ידוע משהו חדש שגיליתם בשבוע הזה (עליכם,על אנשים אחרים)? יש אנשים מפגרים =] תמונת השבוע=]<-אין P:

Ben Dor

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

שעון חורףףףף

drnaji

New member
כה מזדהה ../images/Emo45.gif שונא חורפ ושעון חורפ בעעעע

NEVER TOO LATE

תודה רבה לך על זה (לא יכולתי להירדם) אין לי לעולם דיכאון חורף (אני בדרך-כלל סובלת מתופעה הפוכה: דכאון-קיץ) סוף השבוע ב-2 מילים: מהורהר ואיטי השבוע " ": שליו מידי שיר: WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS ספר: "צלה של הרוח" סרט: לא בדיוק סרט - מרתון "בנות גילמור" משהו טוב: אני יוצאת ל-5 ימים למעונות משהו רע: תחושה רעה לגבי מצב של ידיד שלי יצאתי: לא, וחבל כי רציתי נורא שבוע הבא: להשתכר, או גרוע מכך...סתם - רק להבין לאן אני הולכת לנחות ב-3 השנים הבאות. גיליתי: שלפעמים כדאי לא לדבר. להבין שאם זה קשה מידי והמילים לא יוצאות - אולי הן לא אמורות לצאת. תמונה: אני אמנית, אז זה לא אפשרי בשבילי - לא רלוונטי. אני בוחרת להתעלם מהסעיף הזה באלגנטיות....

sutul

New member
גם לי יש דיכאון קייץ מלווה בשיטיון לחות

בחורף..... בחורף אני זורח אני נהנה... אני מחייך (וזה לא קורה הרבה)

uvita

New member
שבוע טוב :)../images/Emo74.gif ../images/Emo75.gif

ב2 מילים איך עבר השבוע? עמוס ומוזר שיר השבוע? "שנה הלכה שנה באה ואני כפיי ארימה..." ספר השבוע? sense and sensibility סרט השבוע? סדרה- השרדות משהו טוב שקרה השבוע? מממ...ביקרתי את בת דודה שלי שלא הרגישה טוב והייתי באילת. משהו רע שקרה השבוע? המבחן שהיה ביום ראשון :( לאן יצאתם בשבוע הזה?! אילת תוכניות לשבוע הבא? לחזור ללמוד :/ משהו חדש שגיליתם בשבוע הזה (עליכם,על אנשים אחרים)? שאח שלי טייס- הוא הצליח להגיע לאילת בפחות מ4 שעות!! (מחולון) שנה טובה!!!!

uvita

New member
חח...כן..שמתי לב שהוא התגנב לפה כמה פעמים ../images/Emo3.gif

למעלה