שבת שלום =]

sutul

New member
לא

הבטחתי לו שאני אביא לו בהזדמנות הראשונה שלי

drnaji

New member
boom boom

ב2 מילים איך עבר השבוע? שבוע מלחיצ וקריטי עבורי,אבל טוב שעבר. שיר השבוע? השיר האלוהי הזה
ספר השבוע? אין סרט השבוע? הוו כמה זמן לא ראיתי סרטים.. משהו טוב שקרה השבוע? שהייתי בחופש רוב הזמן ושהסגן אלופ שלי אישר לי לעבור לחיל אחר
משהו רע שקרה השבוע? שזה לא תלוי בסגן אלופ אלא גם באנשים אחרים ושזה יקח יותר זמן ממה ששערתי. לאן יצאתם בשבוע הזה?! מכיוון שהייתי בחופש אז כל הזמן טיילתי לי.. תוכניות לשבוע הבא? לשרוד אותו-יש לי שבוע עמוס בלי חופש ואני סוגר שישי שבת בבסיס. משהו חדש שגיליתם בשבוע הזה (עליכם,על אנשים אחרים)? שאני אדם אדיש למי שמעצבן אותי (במיוחד למפקד שלי חח) תמונת השבוע=] אין לי בינתיים.

sutul

New member
יש פה הרבה

אוהבי הארי פוטר.. אתה דורך על הרבה בהונות

Paranoid Eyes

New member
-נשיקה-

זה עדיין לא אומר שזה לא שיר הזוי! ושמעתי את כולו! תפרגן לי!!

drnaji

New member
לצערי בארצ כל מה שהוא לא גלגל"צ הוא לא טוב

הזוי זה לא בהכרח גרוע,להפך-הזוי לרוב זה טוב. וכל הכבוד על השמיעה של השיר

Paranoid Eyes

New member
:(

נאג'י, אני נראית לך כמו מישהי ששומעת הרבה מיינסטרים של גלגל"צ? אני בקושי שומעת את התחנה הזו. זה שאמרתי הזוי זה לא אומר שאמרתי רע. אני אוהבת הזוי. הזוי בשבילי זה תמיד טוב.

Paranoid Eyes

New member
נאג'י

אילו רק היו נותנים לי ולך להיות העורכים מוזיקליים של התחנה, היו מראים להם מזה!!!

drnaji

New member
אשכרה! זו אחת התחנות הכי מיותרות שיש!

אפילו את השירים הכי טובים אי אפשר לשמוע יותר מרוב חרישות אצלהם!

drnaji

New member
שיר מצויין ../images/Emo99.gif כלל השפה הפינית היא שפה

שוברת שיניים אבל מצחיקה בטירופ!

שבת שלום

ב2 מילים איך עבר השבוע? אמממ חרא. שיר השבוע? "דואט פרידה", גלי עטרי - מני בגר. ספר השבוע? -- סרט השבוע? -- משהו טוב שקרה השבוע? פגשתי את בועז שרעבי משהו רע שקרה השבוע? כל מיני דברים.. לאן יצאתם בשבוע הזה?! כל מיני מקומות תוכניות לשבוע הבא? נגיע נדע.. משהו חדש שגיליתם בשבוע הזה (עליכם,על אנשים אחרים)? לפעמים עדיף פשוט לשתוק ולא לומר את כל מה שיש לומר בפנים.. תמונת השבוע=]

למעלה