שבת שלום =]

Ben Dor

New member
שבת שלום =]

זהו חמודים נגמר ראש השנה...ביום ראשון מחליפים לשעון חורףףף =[ (אתם יודעים שיש אנשים שנכנסים לדיכאון חורף!?..אני ביניהם חח בעסה)... יאללה שרשור סוף שבוע =]
ב2 מילים איך עבר השבוע?
שיר השבוע?
ספר השבוע?
סרט השבוע?
משהו טוב שקרה השבוע?
משהו רע שקרה השבוע?
לאן יצאתם בשבוע הזה?!
תוכניות לשבוע הבא?
משהו חדש שגיליתם בשבוע הזה (עליכם,על אנשים אחרים)?
תמונת השבוע=] יאללה זרמו =]

zippe

New member
אני ראשון ../images/Emo6.gif

ב2 מילים איך עבר השבוע? אחלה בחלה! שיר השבוע? Femme comme chacune ספר השבוע?
סרט השבוע? 300... איזה דיליי
משהו טוב שקרה השבוע? חופש משהו רע שקרה השבוע? יותר מידי חופש לאן יצאתם בשבוע הזה?! לראות חברים חברות וחברים חדשים.. תוכניות לשבוע הבא? לימודים.. משהו חדש שגיליתם בשבוע הזה (עליכם,על אנשים אחרים)? שיש את הפורום הזה! תמונת השבוע=] עזבו'תי באמא'שכם!

Ben Dor

New member
יאוו אני חייבת לראות תסרט הזהה!!

הייתי אמורה לראות אותו עם ידיד שלי ובסוף כל פעם לא יצא ובסופו של דבר לא יצא לי לראות ת'סרט... וברוך הבא =]

soul on fire

New member
שבת שלום גם לך =]

ב-2 מילים איך עבר השבוע? ארוך מאד שיר השבוע? הדג נחש - סאגה ספר השבוע? אין סרט השבוע? אין משהו טוב שקרה השבוע? חבר חדש... משהו רע שקרה השבוע? ישבתי לעשות ש"ב במתמ' פעם ראשונה מיזה כמה שנים טובות.... לאן יצאתם השבוע? בעיר תוכניות לשבוע הבא? להתחיל לעבוד משהו חדש שגילתם השבוע? יש לי ידיד נוצרי =O

chadoosh

New member
שבת שלוםם לכולםםםם :)

ב2 מילים איך עבר השבוע? דיכאון,כיף! שיר השבוע? what ever you like (ממליץ מאוד) ספר השבוע? עד שאין דוח קריאה סרט השבוע? שעת שיא 3 משהו טוב שקרה השבוע? הגעתי לפה =]! משהו רע שקרה השבוע? דיכאון.... : / לאן יצאתם בשבוע הזה?! בלנקו... תוכניות לשבוע הבא? לימודים, ולצום :( משהו חדש שגיליתם בשבוע הזה (עליכם,על אנשים אחרים)? אמממ לא עולה לי משהו לראש עכשיו תמונת השבוע ... נוותר

Ben Dor

New member
אאאאאאני

ב2 מילים איך עבר השבוע?
בן זונה שיר השבוע?
Teenagers ספר השבוע?
אמממ אין בינתיים סרט השבוע?
תפוס ת'גלים משהו טוב שקרה השבוע?
חופשש =] משהו רע שקרה השבוע?
גיליתי שיש לאנשים יותר מידי ציפיות כלפיי לאן יצאתם בשבוע הזה?!
שיבר ועכשיו יש מצב ליבנה תוכניות לשבוע הבא?
בוחן באנגלית ביום ראשון =\מבחן בספורט עיוני אולי מבחן במתמטיקה והמון לימודים לפסיכומטרי משהו חדש שגיליתם בשבוע הזה (עליכם,על אנשים אחרים)?
מישהי מהכיתה שלי הייתה אנורקסית תמונת השבוע=]
אמממ צריכים לשלוח לי =]

Paranoid Eyes

New member
שבת שלום דורה קטנה :)

ב2 מילים איך עבר השבוע? מצחיק וטעים. שיר השבוע? אהממ...אנג'י של ברולינג סטונס ספר השבוע? הספר שאני מנסה לקרוא ולא יוצא לי -המכשפה מפורטבלו סרט השבוע? לא ראיתי משהו חדש אבל שר הטבעות חח משהו טוב שקרה השבוע? הערב חג. משהו רע שקרה השבוע?שיחה עם ידיד שלי אתמול לאן יצאתם בשבוע הזה?! בעיקר בילוי עם חברים תוכניות לשבוע הבא? אין משהו מיוחד. משהו חדש שגיליתם בשבוע הזה (עליכם,על אנשים אחרים)? שיש אנשים שעדיף לדבר עם הקיר והוא יבין יותר מאשר הם. ועל עצמי : שוב פעם נוכחתי לדעת שאני לוקחת ללב כמעט כל דבר
תמונת השבוע=] העטיפה של PULSE

Stupid Kipod

New member
זה אחלה קאבר

וכן, הייתי בהופעה. עד עכשיו יש לי צמרמורות כשאני נזכר בזה. היא מדהימה טורי..

Paranoid Eyes

New member
הממ

אני מצטערת שלא יצא לי לשמוע אותה יותר מדי, אחרת גם הייתי מגיעה להופעה. ואני ממש עכשיו שומעת את הקאבר..מהמם
יחי יוטיוב!

Stupid Kipod

New member
הו יוטיוב

צריך לשים אזהרות נגד התמכרות כמו על קופסאות הסיגריות..

sutul

New member
טוב נור.. רק כי זה של בן דור

ב2 מילים איך עבר השבוע? מפטם שיר השבוע? JUMP AROUND -HOUSE OF PAIN ספר השבוע? האמן והמרגריטה.. רק כי אני לא מצליח לשבת לקרוא אותו סרט השבוע? נארוטו שיפודן משהו טוב שקרה השבוע? סיפור קצת ארוך מידי.. ילד קטן בן 7 קרע אותי מצחוק בטלפון משהו רע שקרה השבוע? הסתכלתי במראה גדולה לאן יצאתם בשבוע הזה?! החוצה .. לקחתי את הכלבה שתעשה פיפי וקקי תוכניות לשבוע הבא? למצוא עבודה משהו חדש שגיליתם בשבוע הזה (עליכם,על אנשים אחרים)? יצעו לי 2 חצ'קונים תמונת השבוע=] מי זוכר מאיפה הסמל הזה??

sutul

New member
סתם משהו דבילי

בארוחת חג באה לבקר אותנו (להגיד שלום שלום) חברה טוב- קרובת משפחה יחד עם הבן שלה והוא קיבל מתנה מאחותי בייצת קינדר שעזרתי לו להרקיב ואמרתי לו שיש לי בבית עוד מטוס צעצוע כזה מאותה סידרה בדיוק ואמרתי לו שאני אתן לו אותו מתנה אז יום אחרי זה בבוקר הוא שאל את אמא שלו אם אפשר להזמין אותי לארוחה ואם הוא יכול להתקשר אלי 10 בבוקר אני מקבל ממנו טלפון שואל אותי אם אני רוצה לבוא לארוחת צהריים.. ואם אפשר שאני שאני אביא את המטוס אבל אני לא חייב להביא את המטוס.. רק אם אני יכול... חחחחחחחחחח הרג אותי מצחוק עשה את כל הטרארם הזה רק בישביל הצעצוע... חחחחחמוד!!!

למעלה