שבת שלום

גם אצלנו ג'וני עוד מגיע אלינו...

אבל הבכור מתחרפן מזה, ורק השבוע אמר לי שכשהיה בא מהצבא ורואה את ג'וני אצלנו, היה חושב שזה לא נורמאלי

עפרה ד

New member
לא תענוג גדול, אבל...

היות וגם כאן גרים בעלי פיוז קצר, עד חסרי פיוז בכלל, יכולה לומר לך שכבר היו אירועים שטיפסו לגבהים דומים, והתחילו ממה שבעיני כל אדם שפוי נראה ככלום. לא מתרגשת גם מהמילים שלו. אז אמר מזדיינת, מה קרה? זה שינה משהו? השפיע על תומתה? בעיני, פשוט אירוע שאיבד באופן טוטאלי את הפרופורציות שלו. ועכשיו, אם המשפחה שלך דומה אפילו קצת לשלי, אז לך נשאר להוריד את כולם מהעצים שטיפסו עליהם, וזו - משימה לא פשוטה שדורשת סבלנות וכישרון.
ים, ושיסתיים מהר וקל

מתגייסת ליבי איתך בגלל פרפורי הלב ,

הדאגה לשלום האיש , התקפי הזעם והאלימות ... ואולי צרת רבים נחמת טיפשים ובכל זאת סוג של נחמה... אז כמו שסיפרתי , חומי שלי מסתובב בתקופה האחרונה עצבני ונובח ובכלל אי אפשר להתקרב אליו (אבל כשנותנים לו שטר או שניים הוא אומר יפה תודה
). שלשום שאלתי אותו משהו (באמת שלא זוכרת מה) והוא התנפל עלי (ולא זוכרת גם מה הוא אמר) ואז האיש אמר לו שכדאי מאד שיידבר אלי (אלינו) בכבוד , ולפני שסיים את המשפט חומי קפץ וצעק , ספק אמירה ספק שאלה אם אנחנו רוצים שהוא יעזוב את הבית ... ואני עניתי שהוא מוזמן. שלעזוב את הבית זה לא איום אלא המשך טבעי להתבגרות ואם הוא חושב שהוא מסוגל לכלכל את עצמו - אין לי שום בעייה עם זה. מעניין שזה הרגיע אותו פלאים (עד למחרת...) אז את לא לבד במערכה מול המתבגרים...

אנחנו די מפחדים

מהקטע של לדחוק אותם החוצה. זה מתאים אם הם מוכנים, אבל אצלי אף אחד לא בשל. חבר (זה מהאח..) מקבל דירה מהביטוח והציע לסגלגל לגור איתו בחינם. היו לנו הרבה שיחות בענין. הסברנו לו שאפילו שעל פניו זו הצעה מפתה, זה מחייב.. ושיחשוב טוב האם הוא רוצה מחויבות כזו. בכלל גם בבילויים הסגלגל כמעט ולא משלם וזה יוצר אצלנו עיוות גדול. כשהייתי ילדה, כעסתי על דברים אמא שלי הייתה אומרת: אם לא מתאים לך - לכי חפשי לך אמא אחרת. עד היום זה צרוב בנשמתי, ואני נזהרת לא להגיע למקומות האלה.

סמדר בנ

New member
מתגייסת ../images/Emo201.gif

למרות שלרוב ההורים יש פנטזיה כזו שילדיהם יהיו גם "החברים הכי טובים" - לרוב זה לא המצב. בין אחים יש המון מתחים, קנאה ואין את הגבולות שמונעות התפרצויות מחוץ לבית (ואולי טוב שכך?) ילדיך אינם יוצאי דופן מבחינה זו, ויש ביניהם מתחים וגם, כפי שנראה, הרבה עקשנות (ירשו מהאבא?.....) את ככה באמצע בתפקיד המרגיע והמפשר. זה לא קל לפשר בין כולם, לנסות להרגיע כשהרגשות גואים. כל הכבוד לך על הסבלנות שגילית בטיפול במשבר הזה. מסכימה איתך שלא טוב להיות בפחד בביתך ומן הסתם בנושא האלימות אתם חייבים לטפל. שולחת לך
של חיזוק.

חייבת רק תיקון קל

על הרושם המוטעה שאולי נוצר. אם יש מישהו שהוא אוטוריטה בבית, רגיש, חכם והיחיד שיודע לעמוד בפרץ התקפי הזעם של הסגלגל - זה בעלי. מה שקורה לאנשים כמותו, שכל המשקל הכבד על כתפיהם - שהם לפעמים קורסים, וזה מה שקרה כאן. הסגלגל היה ילד מאוד קשה. אני בטוחה שהרבה משפחות עם סגלגלים כאלה - הילדים היו שייכים לחינוך המיוחד. אנחנו, ואני תמיד מדברת ברבים, אבל זה בעצם הוא, תמיד הצלחנו להכיל את הכעס הזה. לא פעם זה היה כרוך בספיגה והבלגה על אלימות. ויחסית, יצא לנו את הדבר הכי נורמאלי שאפשר לצפות. אבל יש ספיחים. וגם אנחנו כבר לא חזקים כמו פעם (גם במובן הפיזי, אבל לא רק). ומה שאת מכנה "עקשנות" זו הייתה שבירה. כולנו מגיעים לפעמים לנקודות האלה. כשהסגלגל הגיע לכתה ז' - אני ובעלי התחלנו לטפל בו לבד. הוצאנו את כל המטפלים החיצוניים שטיפלו בו (היו הרבה וגם כאלה שבאו הביתה), בדיעבד, אפילו הסגלגל אומר שזה היה מגוכח (המטפלים). זה קרה בגלל סיבות חיצוניות (עבודה). מהרגע שאנחנו טיפלנו בעצמנו - הענינים התקדמו, והכל בעצם בזכות בעלי, שהוא איש חכם, סמכותי, ורגיש... שאני גאה להיות אשתו. אחה"צ הצלחתי להחליף מילה עם בעלי על מה שהיה. הוא אומר שמה עצר את פרץ האלימות אצל הסגלגל, זה שהוא ראה מה זה עושה לאבא שלו. הוא ראה איך בעלי נשבר - ונבהל.

ל י ת י1

New member
מתגייסת, חתיכת סיפור הפעם...

כרגיל לא משעמם אצלכם. כל בית וההתנהלות שלו, הגבולות שלו, הקצב שלו. נצבט לי הלב לקרוא על איך שהרגיש בעלך, נחצה קו אדום שאסור היה שייחצה - לא פלא שהרגיש כך. מקווה שהרוחות יירגעו והחג יעבור עליכם בנעימים

ל י ת י1

New member
למה פסיכית?

בקריטריונים שלי זה נראה נורמלי לחלוטין. אבל בעצם הקריטריונים שלי לא תמיד מוגדרים כשפויים, אז כנראה שאת פסיכית
וג'וני שלך כבר אמור לדעת אם איזו אמא יש לו עסק, אז תגידי לו שיתגבר בעצמו

and the oscar goes to ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

מודה ומתוודה שפעמיים (פעם עם חומי ופעם עם וניל) גם בי עלו מחשבות לתת לשם קפיצה... אבל את ביצעת ואני לא

סמדר בנ

New member
זה בסדר

מהרגע שהם מגיחים לאויר העולם אנחנו הופכות להיות פסיכיות.

משתפרת

New member
שבת שלום

מזל טוב לחוגגי יום ההולדת ולמממשי המתנות. בילוי נעים למי שקבלה חיילים לשבת (לא הייתי מאמינה שכביסה/תליה/קיפול/גיהוץ יהפכו לבילוי), בתקווה שרבים מאיתנו יבלו יפה גם בחג הקרב ובא (אצלנו- לא שבת, לא חג. אולי שבוע אחריו). שבוע רגוע עם משימות שגרתיות ובלי אתגרים מפחידים לאלה שצריכים לטפל בזה, הצלחה במשימות ובאימונים לאלה שמתקדמים ועולים בסולם המקצועי ובסולם הדרגות. החלמה מהירה למחלימים מפציעות-הכשות-וירוסים ושאר מרעין בישין, והתתאוששות מלאה לסבים. אצלנו אמנם עננים מדי פעם ורוח, אך גשם ירד רק כדוגמית קטנה. בקושי הצלחנו להריח מעט את הריח הנפלא של אדמה רטובה אחרי גשם ראשון...

למעלה