שבת שלום

עפרה ד

New member
שבת שלום ../images/Emo39.gif

פולי - אומנם טיפה באיחור - מזל טוב, רק אושר, נחת ושמחות
, מזל טוב גם לענקית של איריס, ושהות נעימה עד כמה שניתן בבית החולים לקוליברי. מגלית, גם לי היה לא פשוט לשמוע את אבו מאזן אתמול, עשה לי מועקה גדולה
החייל שלנו בהגנ"ש, אי שם, הגיעו בחמישי בערב ותוך זמן קצר ידע להגיד שישוב של אנשים נחמדים, מישהו שאל אותו איך הוא מרגיש ואחר הביא קפה לשמירה. אתמול הוזמנו לארוחת ערב. אנחנו כמובן מנצלים את ההזדמנות ונוסעים לבקר. ממתינים לקבלת רשימת צרכים מהחברים, חומוס כבר הוזמן
, ותיכף הולכת להכין את הבראוניז, ביקש שמהדרך נתקשר לליווי, נתנו להם מספר טלפון כזה, אז נראה איך נרגיש, אולי נשתמש ואולי לא. הדרדס מתארח לשבת ומצפה לנסיעה בכליון עיניים, עכשיו רק נשאר שהדרך תעבור בשקט
שבת שקטה לכולם

מגלית

New member
בוקר טוב של יום שבת ../images/Emo140.gif

ממש מוקדם.... עופרה הקדמת אותי
עוד מעט נוסעים לאזור הבונים - הנסיכה ובן זוגי שיחייה עומדים לצנוח צניחה חופשית... הנסיכה הייתה כל הלילה מול מכ"ם הגשם באינטרנט כי אם השמיים יהיו ממש אפורים ויירד גשם הצניחה תתבטל...היא מאוד מאוד מתרגשת... החייל האדום התקשר אמש עם כניסת נוהל שבת. היה לו שבוע מאוד מאוד קשה. שעות השינה במהלך כל השבוע יכולים להיספר על יד אחת. מתחילים להרגיש את סוף המסלול... בעוד פחות מחודשיים....האוירה משתנה... עתיד לצאת לראש שנה - וגם בחגים אח"כ - כיוון שהוחלט, נכון לעכשיו, לבוא לקראתם היות ולא היו ברגילה מזה10 חודשים ולא צפויה רגילה בחודשיים הקרובים...ז"א שנה ללא רגילה. כך שכולי תקווה שאכן ה"איום" החיובי בדבר היציאות בחגים יתממש
יאללה, הולכים להתארגן... חווית הצניחה שלי חוזרת ובגדול (לראות עוד פעם 2 מבני משפחתי קופצים ממטוס

עפרה ד

New member
זו הייתה מתנת יום ההולדת של הנסיכה שלנו לגיל

16, הצניחה
, נהנתה ברמות. ואת, תחזיקי מעמד שם למטה

ל י ת י1

New member
נוווווו, צנחו?

אל תשאירי אותנו במתח. בגלגול הבא תקימי משפחה של חננות, יעשו לך קצת פחות דפיקות לב. או שתהיי את קצת פחות חננה ותתחילי לצנוח, לקפוץ באנג'י ולעשות לאחרים דפיקות לב

מגלית

New member
צנחו והיה מדהים!!!!!!../images/Emo13.gif

איפה אני ואיפה המשפחה האקסטרימית הזו שיש לי... בתמונות שראינו אח"כ הם נראים שניהם כמו "ארמגדון". היה מדהים ומרגש כאחד. הבת שלי אכן תותחית אמיתית!!! לא הפסיקה להנות ולחייך... ושם - בבונים - הם ממש נחמדים ונעימים... תענוג. הקיצר... שוחחתי תוך כדי עם האדום שאמר - "אמא, שיהיה ברור לך, גם את ואני צונחים..."
ואני לא זוכרת איך אומרים בעברית "לא" או "בשום פנים" בשפה של האדום....כי בלקסיקון שלי איתו מילים כאלו... מה עושים ??
המשך שבת נעימה ושבוע טוב

WOW , מגלית , הייתי משוכנעת שהרוחות והגשם

יהיו משביתי שמחות (או מעוררי שמחות , אם שואלים אותך...)
לנערה המיוחדת שלך , חסרת הפחד

מגלית

New member
התכוונתי - בלקסיקון שלי עם האדום אין - מילים

כאלו - "לא" ו "בשום אופן"....

משתפרת

New member
הנה ענית לעצמך...

האדום אמר לך שתצנחי איתו. אין "לא", אין "בשום אופן", כלומר הבאים בתור הם האדום ואת!

ל י ת י1

New member
אז אם זה כך לא נשארה ברירה...

את עוד תצנחי. תצעקי, תייללי, תקללי....ו.....תצנחי

חשבתי שאקסטרים זה מה שמניע אותך

זה לא מה שכיכב בהפקה שזה עתה השלמת? אין ספק שאתם כולכם מסומנים, ושאת המושכת בחוטים. והמבחן האמיתי יהיה בצניחה שלך בניצוחו של האדום. הבנתי שהיום כל אחד יכול לצנוח... כל הכבוד לבת שלך שהיא משתלבת, ואולי אפילו מובילה. נשמע כחוויה מדהימה.

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

עפרה, מקווה שתהיה דרך שקטה. מגלית - בהצלחה לנסיכה ולבן זוגך.אני, גם אם ישלמו לי, אין סיכוי שאעלה למעלה לצנוח
. לעומת זאת בעלי ושתי בנותי צנחו ומאוד נהנו. אני נשארתי למטה ורק התפללתי שהכל יעבור בשלום. לפי הפרשנות ששמעתי, דווקא הנאום המיליטנטי של אבו-מאזן היה לטובתינו, כי לעומתו ביבי נשמע כמו רודף שלום. שיהיה יום שקט. מתה על מזג האויר הסתוי הזה.

פולי44

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכולם

עפרה, תודה על האיחולים. נסיעה טובה לחייל. מגלית, וואו, איזו התרגשות, שוב לראות את החבר'ה שלך צונחים, והנסיכה, כל הכבוד לה, היא לא פראיירית, הא? שיהיה בהצלחה! ואצלנו, ירד מבול בלילה. כמובן שהתעוררתי ועברתי בכל הבית לסגור חלונות, מתבגר א כבר חזר והיה במיטה אבל החייל לא. תמהתי אם הוא בדרך ואיך בדיוק יחזור בגשם הזה. הוא חזר ב6 וחצי, והעיר אותי כי איבד את המפתח. עכשיו כשקמתי ראתי אותו יושב בסלון ורואה סרט. רק עכשיו הוא נכנס לישון כי אתמול ישן הרבה בצהריים. הוא מרגיש כבר יותר טוב שתהיה שבת טובה

פולי יקרה

מזל טוב ליום הולדתך
מאחלת לך הרבה שנים של בריאות שמחה ואושר עם בני המשפחה

הי, פולי

אנחנו גרות 5 דקות אחת מהשניה, ושום גשם לא ירד בלילה... בבוקר קמתי מוקדם להליכה, והטפטוף הראשון החל ב-8 והכל סופר דליל. עבדתי בגינה ואפילו הייתי במשתלה. אין צמחים. עוד לא העונה. השוטר שלי הוקפץ לאילת. חם שם (תרתי משמע).

מתגיסת , כנראה שהיו שברי ענן כי גם אצלינו ירד

גשם הלילה (והמרחק האווירי בינינו הוא גם 5 דקות ) , ובהמשך ירד גם גשם שוטף במהלך היום ... מקווה שמזג האוויר יצנן את התלהטות הרוחות באילת ובאיזור ...

למעלה