זאת אני - הכל נראה "סוף הדרך"!
פ פנינה ט New member 18/11/06 #62 זאת אני רואים שאת נהנית מהבישול רק אוכל שנעשה באהבה ובהנאה יוצא טעים, ושלך נראה מדהים
P pirge New member 17/11/06 #25 מדהים יצא לך. בכלל, הכל הכל הכל נפל נפלא ונהדר. שתחגגו עוד המון ביחד. רק בשמחות תמיד
ז זאת אני 3 New member 17/11/06 #29 תודה רבה פירגה , והעוף שלך יצא מצוי מצויין תודה רבה שוב על המתכון. שבת שלום.
ג גלית2006 New member 17/11/06 #46 פשוט ללקק את האצבעות../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif ושיהיה ב
ז זיוי האחת וזהו New member 18/11/06 #58 ../images/Emo65.gifמזל טוב לבעל היקר שלך../images/Emo65.gif שפע ברכות ומזל טוב ליום ההולדת לבעלך היקר שתדעו רק ימים טובים ויפים כל חייכם שבת שלום יקירתי
../images/Emo65.gifמזל טוב לבעל היקר שלך../images/Emo65.gif שפע ברכות ומזל טוב ליום ההולדת לבעלך היקר שתדעו רק ימים טובים ויפים כל חייכם שבת שלום יקירתי
ז זאת אני 3 New member 18/11/06 #68 עוד לא היתאוששתי מאמש היה טעים מאוד כולם נהנו , ואני מזה עייפה , תודה רבה לכול המברכים/ות. שיהיה שבת שלום לכולםםם , פרשתי לישון.
עוד לא היתאוששתי מאמש היה טעים מאוד כולם נהנו , ואני מזה עייפה , תודה רבה לכול המברכים/ות. שיהיה שבת שלום לכולםםם , פרשתי לישון.