שבת שלום לכולנו

יעלי זה קל מעצבת צורה ואופה בתבנית

מאורכת.
תודה יעלי

והנה העוף על פי המתכון של פירגה יצא

מצויין עוף ממולא טעים מאוד תודה רבה לך פירגה .

וניוקי תפו"א טעים עם רוטב עגבניות

את המתכון כתבתי, לפני שלושה שבועות שהכנתי אותו בפעם הראשונה מי שירצה אכתוב אותו שוב

וקיציצות עם חזה עוף ובצל ירוק../images/Emo3.gif

חומרים: בתוך קערה 1 קל' חזה עוף חתוך לקוביות , צרור בצל ירוק חתוך לעיגולים . 4 כפות פירורי לחם 4 ביצים. 1 כף תבלין עוף 1 כף אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט של ויטה . מלח, פלפל גרוס שחור. לערבב את כל העיסה במחבת : 3 כפות שמן קנולה על אש בינונית כשזה חם , לצקת בכף ולהפוך כשזה מזהיב . טעים מאוד באחריות.

Y A E L I 37

New member
יההה איזה קוריצה מגרה../images/Emo3.gif

איך רואים סביב את האורז אחחח ניראה שגעון. אולי תפתחי מסעדה שם באזור? מבטיחה לך מיליונים בחיי. תהיי עשירה.

Y A E L I 37

New member
את מארחת את הטייסת לארוחת ערב?

חחחחחחחחחחחחחחח כמה אוכל בלי עין הרע . אני זרקתי קבב לתנור ואפיתי מאפה כרובית ומקטרת שעבדתי קשה חחח.

כן יעלי אני מארחת את הטייסת לכן הכנ

הכנתי הרבה אוכל ערב נעים לך
שבת שלום

Y A E L I 37

New member
חבל שאני לא גרה באזור שלך

הייתי קונה ממך לא רק קובות ... באשקלון יש מישהי שמוכרת קוסקוס עם מרק ומלא קונים אצלה כל חמישי בערב . תאמיני לי לפחות יש לך סיפוק ודמי כיס מיזה . כייף ללקוחות שלך אני מקנאה בהם. נ

בעבר הייתי מוכרת גם עוגות ודברי מאפ

מאפה , אבל היפסקתי עם זה ברגע שמצאתי עבודה . אבל על הקובות יש לי מספיק לקוחות שנהנים. זה כייף כי אני אוהבת מאוד לבשל ועושה זאת באהבה גדולה

ועוגת גבינה ../images/Emo3.gif

עוגת גבינה משגעת מתכון חברה . חומרים 4 ביצים 1 כוס סוכר. 3 גבינות 5% או 9% . 1 שמנת חמוצה. 4 כפות קונפלור גדושות. 4 כפות אינסט פודינג וניל. 1 שמנת מתוקה. 1/2 כוס חלב מומלץ וניל. ושארית האינסט פודינג. אופן ההכנה: להפריד את הביצים ,את החלבון להקציף עם חצי כוס סוכר לקצף יציב. בקערה נפרדת לערבב היטב את החלמונים ושארית הסוכר והקונפלור והאינסט פודינג, ואת הגבינות ושמנת החמוצה . לערבב היטב עם תערובת הקצף של החלבונים ולאפות בתבנית עגולה או מלבנית משומנת בחום 170 מעלות. עד שמזהיב לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור. ציפוי להקציף שמנת מתוקה +1/2 כוס חלב +שארית האינסט פודינג ולצפות את העוגה אפשר להוסיף גם אוכמניות , תהנו שבת שלום.

Y A E L I 37

New member
העוגה ניראת יאמי. אני מתה על עוגות

גבינה. דייייייייי הרסת אותי עם המטעמים האלה . פשוט תענוג לעין. תהנו ורק בשמחות.

תודה דובשנית כתבתי מתכון למוס

על אותו עיקרון של עוגת המוס ומגישה בכוסות

למעלה