שבת שלום לכולם

geminigum

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gifעליו

כשג'ונקי פגש את קאמה. יאללה עוד תמונה ולישון.

geminigum

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gifעליו

לילה טוב לכולם! יש לי עוד כמה, אבל נשמיך מחר. הנה רק טעימה. תתקלף ילד.... תתקלף. זה כל כך יפה לך...

geminigum

New member
../images/Emo18.gifאל תגידו שלא הזהרתי אותכם...

טוב נו.. יאללה... אחרונה. ושלא תגידו שלא הזהרתי קודם בהתחלה..... בתמונה הרשונה עם השלט... ולולי וקרנית וסיוי... אל תגידו שלא אמרתי לכן שהוא מסוגל...... רק שעכשיו אני מרגישה שאני מוכנה לחלוק..... שיו, כמה שאני אהבתי שוקולד גם קודם.... אבל עכשיו.... זה פשוט טירוף מה שהשוקולד מסוגל לעשות לי....
אאוץ'ץ'ץ'ץ'....

mishi 1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אוי ג'ן ../images/Emo14.gif

עוד תמונה עם שוקולד... איי~

../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo218.gif../images/Emo27.gif

MaNcHi 135

New member
חחחחחחחחחחחחחח

הרסת אותי!!!!! כשג'ונקי פגש את קאמה עלאק...

asole

New member
ג'ין-ג'ין-ג'נייייייי! באתי לבקר...

איזה יופי לראות את התמונות ולקרוא על כל החוויות! שמחה שנהניתם ועקבתם אחרי קוריאנים תמימים (בטח הם חשבו שאתם מרגלים מטעם צפון קוריאה) ואפילו פגשתם בחתול ידידותי (איזה מאמי! שמרתי את התמונה). יש לי סיפור אמיתי על בית אנה פרנק באמסטרדם: אחד המורים שהיו לי לתואר ראשון היה בן למשפחת ניצולי שאה (דור שני) והוא טייל לו באמסטרדם כשפגש בקבוצה של תיירים גרמנים. הם שאלו אותו אם הוא יודע את הדרך לבית אנה פרנק והוא ענה להם: תסתדרו לבד, בפעם הקודמת מצאתם אותו יופי בעצמכם.
מסכנים, הם בטח היו בשוק. אני רואה את לגמרי כלה כבר בקוריאנית אם את מבינה שיחות של אנשים ברחוב ועוד קוראת! כל הכבוד לך!

geminigum

New member
יו, איך פספסתי אותך, איזו גרועה אני

תודה, יש לי עוד תמונות של החתול. הוא היה מקסים. נהניתי נורא. ואני לא ממש יודעת טוב קוריאנית, אני יכולה לקרוא שוטף, אבל לא כל כך מבינה מה אני קוראת. חחח זה יעבור לי. נשיקות.

asia84

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo140.gifגי'ני חזרת שבת שלוםםם../images/Emo13.gif

היי שמחה קודם שנהנת לך שם וראית קוראינים ויפנים בטח נחמד מאודדד
טוב אני התגעגתי קצת אליך טוב מאודד מאודד אבל שבוע עבר מהרר ואת כבר פהה אצלנו בארץץ ועוד בפורום כבר יפהה לך טוב שהיה לך שבת שלוםם נדבר עודד

One Missed Call

New member
ברוכה השבה ג'ני-צ'אן ../images/Emo9.gif

אח אני מתה לטוס.. לא משנה לאן.. העיקר לטוס
4 פעמים בחיי טסתי
תורכיה מקום-מוצאי, בולגריה, רודוס וספרד. אולי השנה אני ארחיק לפולין
הלוואי והייתי מרחיקה ימינה?
אני כלכך מכירה את ההרגשה של לראות מלוכסנים באמצע הרחוב.. ואז הלב מחסיר פעימה
הצעד הראשון הוא תמיד לברר מהם בכלל.. ואיך אני עושה את זה? תוקעת את העיניים שלי בתוך הספרים שלהם / מתקרבת לכיוונם ונעמדת שם כדי לשמוע מה הם אומרים / במקרים חמורים יותר שואל אותם "ניהונג'ין דסקה?" כי תמיד בליבי יש תקווה שאני אמצא יפני ולא משו אחר.. טוב אז במקרה הזה זו הייתה ילדה קוראנית בסחנה ונורא התלהבתי ממנה, דיברנו אנגלית וכלכךךךך נראה לי שהיא חיכתה שאני אעוף לה מהעיניים
עד אז, אני מוקפת בישראלים.. אבל יום יבוא ויהיו מסביבי גדודים של יפנים מוחחעחעחעחעחע
ואגב היהלום שבכתר.. או בארמון.. או מה שזה לא יהיה.. היום ראיתי את המרתון כי בשעות שזה משודר בימי חול אני בדרכ ישנה שנת אחהצ
את הפרק הראשון פספסתי קצת באמצע מה שגרם לי לא כלכך להבין מה הולך שם.. ואני עדיין לא מבדילה בין קוראנים את יון סאנג איך שלא קראו לה אני מזהה רק כי היא דומה ללי סו היון ג'וניור
וג'ו ג'אנג און שמשחקת את ג'אנג גום- מדהימה!!! כמה פעמים דמעתי על המסכנה הזו.. כלכך קטנה וכלכך אמיצה וחכמה
בקיצור מקווה שאני שורדת אותה עד הסוף ושהלימודים המחורבנים לא יהרסו לי את הסיכויים לעוד קוראנית XDDD

geminigum

New member
../images/Emo24.gifהיי בנות. התגעגעתי.

היי לאסיה. כייף להיות פה. נועמצ'אן המתוקהההההה. אוי, אני שמחה שאת מבינה אותי. אני כל הזמן הסתובבתי ליד כל מלוכסן ומלוכסן שם. נראה לי שהם חשבו שאני כייסת. גיליתי שאני יכולה להתפגר מאושר ליד קוריאנים. אני מתה על השפה הזאת. ממש התמוגגתי. רק כששמעתי קוריאנית היה לי ממש פיק ברכיים. לא מיפנית ובטוח לא מסינית. אוי, זה היה מדהים. נראה לי שאני אסע לקוריאה, אסתובב לי ברחובות עם חיוך דבילי מרוח על הפנים בלי מטרה. רק לשמוע את השפה.

mishi 1

New member
ג'ניייי אונננניייי המדדדימממהה שלי../images/Emo24.gif

חזרת! סופסוףףף.. וכן אני יודעת בדיוק מה המשפט חחח ואת יכולה להמשיך אותו.. הרי גם אני מכירה
אבל לא נהיה קטנוניות.. אחרי הכל כולנו כאן אנשים שמחים וטובי לב
ואייי, נראה שהיה ממש מעניין. ועוד פגשת אסייתים~
איי... מהמם. כמה נחמד לראות\לשמוע קוריאנים מקשקשים בקוריאנית לידך
איזה כיף שאת פה. התגעגעתיי נוראאא

geminigum

New member
כן כפרעלייך, חזרתי.

היום השלמתי כמה חורים בהשכלה. פרק פה, פרק שם. מחר יש לי עוד כמה השלמות (לצד כביסה... כן, יש מאושרות שגם עושות עבודות בית
)... ויש לי עוד כמה דברים חמים להראות לכם לקראת השנה החדשה. נראה לי שג'ונקי הולך להגשים את "תחזית לולי" וללכת "עד הסוף" לקראת הגיוס שלו.הלוואי אמן, מהפה שלה לאלוהים! טוב נו..... תכינו חבילות, במבה, מקופלת... שיהיה לי מה לקחת לו לקוריאה לבסיס, כשאני אשב שם עד שיתנו לי להכנס אליו
יאללה, לילה טוב. נשיקה במיוחד בשבילך

../images/Emo24.gif ברוכה השבה ג'ני לי ../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif

כיף שחזרת כבר אלינו... התגעגענו לכל הסיפורים שלך ולתמונות המשגעות של ה-
כל התמונות ששמת מהממות. קומאו
נשמע שעשית ממש חיים שם. כולי ירוקה...

geminigum

New member
היי מתוקה ../images/Emo24.gif

אין צורך להיות ירוקה ולא צהובה ולא כתומה. כולה אמסטרדם. בקרוב אצלך. שמחה שאהבת את הילד היפה הזה. איך אפשר שלא? זה אפשרי בכלל? הרי הוא נולד כדי להיות שחקן וכדי שיאהבו אותו. מהמם. אני לא יכולה.... זה ההמראה שאני הכי מתה עליו... מתקופת המיי גירל. מהמם, מהמם...

../images/Emo6.gif אהבתי ? היית רוצה ../images/Emo8.gif

את המהמם הזה נראה לי שאוהב לנצח.... מצאתי עכשיו סרטון שלו....עם השיר שלו ONE WORD בכל פוזה הוא משגע... עדיין לא החלטתי איך אני אוהבת אותו יותר - קצר או ארוך.... אז הבנתי שאני אוהבת
אותו בכל צורה !!! אהבתי את התמונה שחושפת....
תהני מהסרטון...

geminigum

New member
תודנ לך.../images/Emo24.gif

יש לי את כל הסרטונים שלו שיש ברשת. נראה לך שלא?
אני כבר מעל שנה חופרת עליו לכולם
. חחחחחח.
מה שנה? הרבה יותר. כשראיתי את מיי גירל בפעם הראשונה נדלקתי עליו מהרגע שהוא הופיע על המסך. ולמה את מחפשת סתם? יש לי הכל. שאלי בתי ונתן לך קישורים. אני מומחית לילד. ואת הביוגרפיה שלו אפילו שמתי בקישורים בקומונה. את מוזמנת לקרוא.
כל תמונה, כל קליפ, כל ראיון מתורגם, סרים דוקומנטריים באורך מלא מתורגמים.כל מה שהיה קיים וכבר מזמן נמחק.... הכל אצלי.... מואהההההההמואההההההההמואההההההההההההההה..... תודה....... הגעתי לשלב, שאני מוכנה לחלוק את הפרטים עליו..... (אבל לא בקומונה.... לא בקומונה.....).

למעלה