שבת שלום לכולם

geminigum

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo39.gif

קודם כל, אני שמחה לחזור לכאן אחרי כמעט שבוע ולמצוא כבר 8 עמודים מלאים (המשפט אמור להמשך ככה: אני מכירה... אהמממ..אהמממ...., אבל אני לא אמשיך, כי אני אשה מנומסת, למרות שלא זכור לי מתי הייתה הפעם האחרונה שבה הייתי כזאת). אז נעבור נושא. ראיתי מליון קוריאנים באמסטרדם. זה היה ככה: היה פסטיבל תאילנד ברחוב שנמשך מהתחנה המרכזית שלהם ועד לכיכר דאם (בערך 10 דקות הליכה?) והיה מלא אוכל תאילנדי ומוזיקה ומזכרות. אבל היה נורא גשום ולא יצא לי לבלות שם הרבה, רק לעבור.. ואחרי שראיתי מיליון תאילנדים והרבה סינים וקצת יפנים פתאום כשהייתי בדרך לסושי בר ובעלי הלך לחפש איזה משהו לפניי, אני שומעת מהצד מישהו אומר: "היונג, קאג'ה" והלב שלי ניתר והסתובבתי. היו שם 3 בחורים. שניים ככה והשלישי ,(שאלוהים יעזור לי), מה זה מהמם.... עם הליכסון של ג'ונקיה. חשבתי שאני מתה. כבר חשבתי להגיד להם "אניונגהאסיו", אבל הם עלו על האופניים לפני שיצאתי מההלם ועפו להם. אחרי זה ראיתי עוד מלא, אבל בעיקר מבוגרים וביום האחרון היו 4 נשים וגבר לבושים בחליפות שטיילו בחלונות האדומים וצחקקו והסתתרו. הם היו לבושים כולם בחליפות עסקים ועקבים והעקבים שלהם כל שניה נתקעו במדרכה. והם קשקשו כל כך מהר וצחקקו וכל שניה שמעתי:"צ'ונגמאל?" "חחחחחחחח".... "צ'ינצאה?" "חחחחחח", "קאג'ה", "צוואיו? חחחחחחח".... זה הן שאלו את הבחור כל שניה..את מי הוא אהב בחלונות האדומים שם. היו שם מיליון בנות והוא היה אומר להן זאת יפה וזאת לא. שתבינו, אני ובעלי הלכנו אחריהם כמה רחובות טובים עד שקלטתי שבחלונות האדומים זה פשוט פאדיחה לדבר איתם. כי מה יש לי להגיד להם? "אניונגהאסיו, אי אם ג'ני פרום יזרעאל, לוב קוראיה" והם יענו לי:"גט לוסט ולט אס ווץ'"... כאילו, גם ככה הם היו די במבוכה... מצחיקים. הם היו כמו ילדים. מדהים. כמעט רצתי וחיבקתי את כולם שם. מה גם, שהבחור היה דומה מאוד לרועיקי (עם אותה תספורת מכוערת). טוב, בקוריאה, בקוריאה.... אמן. תמונה- אמסטרדם - מראה מהתעלות.

geminigum

New member
המשך שבת שלום ../images/Emo141.gif

איפה היינו? אה. באמסטרדאם. אמנם לא קוריאה (מזל שבעלי לא קורא את זה, אחרת הוא היה צוחק עלי עכשיו), אבל בכל זאת יש מה לראות. אני לא מאמינה... 8 עמודים שלמים? וואו.... אני באמת מכירה , אהממממ, אהממממ... טוב נו.... לא נורא.... אני אסתום. שלולי תחזור כבר... טוב אז ככה. התחלתי לראות את "היהלום שבארמון" או איך שקוראים לזה. את הפרק הראשון לא הבנתי בכלל, אולי בגלל הלם הג'ונקי וההאנגאובר שאני מרגישה בכל פעם שאני רואה משהו איתו. אבל לזה יש שרשור נפרד. בפרק השני התחלתי להבין מעט ואת הסוף כבר אהבתי. ככה שאם מישהו ירצה לספר לי מה קרה בפרק הראשון והשני - אשמח. אני די אבודה עד ממש הסוף. אגב, הילדה משחקת כל כך יפה. טוב. מכאן והלאה אני מרשה לעצמי לשרשר כמה תמונות שתראו איזה יופי של טיול היה לי. זאת התמונה בכניסה לפסטיבל תאילנד באמסטרדאם.

geminigum

New member
ההמשך של ההמשך של שבת שלום ../images/Emo145.gif

טוב, שנמשיך? היה נהדר. היו יומיים של גשם (אפשר לראות בשתי התמונות ששמתי קודם וגם בזאת). לבשנו מעילים ומגפיים וצעיפים וביקרנו במוזיאונים, כי כמעט ואי אפשר היה לטייל ברחוב. רק בטפטוף ובהפוגות בין הגשמים. זה התור לבית אנה פרנק. היו שם תיירים מיפן איתנו בסיור בבית אנה פרנק והיו הרבה יפנים בתור. בבית אנה פרנק, בסיום הסיור יש עמוד ועליו מאחורי זכוכית יש יומן של אנה פרנק מתורגם להרבה שפות וביניהם: יפנית, סינית וקוריאנית. הספר בקוריאנית היה פתוח וקראתי קצת ממה שכתוב שם. ממש התרגשתי, אבל אסור היה לצלם, אז אני מראה לכם רק את התור בכניסה לבית אנה פרנק.

geminigum

New member
תודה אסיה. יש המשך ../images/Emo20.gif

ז מה עוד? פשששש, עמוד שמונה, הא? המממממ... הממממ.... זה ממש יפה. כל הכבוד. אני.... המממ.... באמת נורא רוצה להגיד את ההמשך של המפשט, אבל אני לא יכולה. טוב, ממשיכים. היינו גם מחוץ לאמסטרדאם, כי באמת... כמה אפשר כבר לנשום שם עשן? אז יצאנו לנשום קצת אוויר בלי עשן. וראינו מה שנקרא בעברית "פרה הולנדית". עכשיו אני אספר לכם סיפור. היינו בטוחים שהכבשים שבצידי הכביש (נסענו באוטובוס ולהגנתינו, אספר שאנחנו לא ממש מטיילים בכפרים ורועים כבשים והאמת היא, שהכבשים שחוצים את הכבישים לפעמים בצפון הארץ נראים יותר כמו כלבים גדולים לעומת הכבשים של הולנד), הכבשים שם נראו לנו כמו פרות ישראליות. אני רצינית. הכבישם ההולנדיות בגודל של פרות ישראליות והפרות ההולנדיות, הן באמת "פרות הולנדיות". כמו שזה נשמע. הנה "פרה הולנדית" (וזאת ממש לא אני).

geminigum

New member
או קיי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שמונה זה מספר יפה. הייתי רוצה לדבר עליו. זה יותר טוב ממספר 4, למשל. שמונה מסמל אינסוף. זה מספר טוב. זה למשל מספר הסכום של תאריך הלידה של החברה שלי לולי. 4/4. זה גם מספר השעות סה"כ טסנו הלוך וחזור לאמסטרדם. ועכשיו לתמונה
גם פה יש סיפור: זה חתול
הולנדי מקסים ששייך לבחור שעובד במסעדה באמסטרדם. הבחור דובר עברית, אבל הוא תושב אמסטרדאם והוא היה המלצר שלנו במסעדת טאפאס וזה החתול
שלו. בגלל שהתגעגענו לחתולים
שלנו, פשוט קראנו לו והאכלנו אותו כל הארוחה שלנו והוא ישב ועשה כל מיני טריקים כדי לקבל עוד חתיכת שרימפס ועוד חתיכת בשר. חתול
מקסים. והבחור מקסים והמסעדה טובה והאוכל טעים ומי שרוצה - אני אמליץ לו. הקיצר. היה טוב. אה, בסוף נשארה לי אצם בצלחת והתולי
זה ניצל הזדמנות וחטף לי את העצם וכרסם אותה על הכסא הפנוי לצידי. אה, והאייקון של ה-
מופיע בהודעה הזאת 8 פעמים.

geminigum

New member
../images/Emo140.gifלמי התגעגעתי?../images/Emo99.gif

חוץ מהילדים?
לקרנית, ללולי (שדאגתי לה נורא), לגיסאשתי קיוי קיסרית יפן.
לפורום היפה ולקומונה היקרה שלי
אבל, מה לעשות? אני לא אוהבת להעמיד פנים וכל מה שתשמעו ממני זאת אמת.... הכי הרבה התגעגעתי לילד הזה.
לאילג'ימה. יש לי להשלים מיליון פרקים של אילג'י ובדיוק הגעתי לכלב זאב לפרקים הכי טובים שהיו עד עכשיו.
אז יאללה, קצת תמונות וקליפים להרגעת הגעגוים העזים שלי לילד המהמם הזה, השחקן המוכשר והיפה הזה - תן לי ביס המדהים!

geminigum

New member
../images/Emo189.gifאז ממשיכים?../images/Emo189.gif

אמרנו אקסטרים? אמרנו אילג'י? כלב זאב אמרנו? פעלולים כמעט לבד אמרנו? ילד מהמם אמרנו? אני חולה עליו אמרנו? משוגעת עליו אמרנו? מלך קוריאה אמרנו? מהמם אמרנו?אוסף מיוחד של נבוטים אמרנו? בניתו לו בבית מקדש אמרנו? לא! לא בניתי, אבל אני שוקלת.... אז הנה אחרי השואו הגדול של פפסי בהונקונג, באה הפרסומת. האמת? הפרסומת עצמה לפפסי די מעפנה. אבל הנה הראיון שאחרי צילומי הפרסומת (תודו שהחליפה יפה עליו). והנה הפוטושוט של הפרסומת והתמונה? מהמם! לא?

geminigum

New member
../images/Emo57.gifעליו

לכבוד הוא לי לעשות לו שרשור תמונות קטן בעמוד שמונה.... אני יכולה להמשיך את המשפט? קרנית? התמונה- !!!אזהרה!!! - התמונה מזהירה את הציבור מלהביט בתמונות הבאות ללא משקפיים מיוחדות לראיית ג'ונקי. אנא, פנו לדלפק לקבלת המשקפיים.

geminigum

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifעליו

אוי, שכחתי להגיד שבחזרה טסנו עם מייקל לואיס. לא, הוא לא היה הטייס. הוא ישב איזה 2 שורות לפנינו ובעלי נורא התלהב, אבל אני הייתי קולית. ותודה לג'ונקי שהציל את המצב. כי מי? מי? מייייייייייייייייייייייי???! יכול להתחרות עם ג'ינקיה בייבי המהם, שאף כדורסלן סלב מהמם, שנראה מצויין במיוחד כשעולים אחריו במדרגות הנעות של נתב"ג ועומדים בדיוק מאחוריו 2 מדרגות למטה (המדרגות היו נורא ארוכות) וכל מה שאתם רואים מולכם זה את הכיס האחורי של הברמודה שלו, את הקעקוע שלו בשוקיים ואת הגב הכדורסלני שלו וכל מה שיש לכם בראש זה.... "אמא..... מחר יש פרקים 7-8 של כלב זאב"
וגם לשניה עוברת מחשבה של "אוי, יש לי עוד איזה 5 פרקים של אילג'י לראות". טוב, נראה לי שהקמת המקדש בבית זה רק עניין של זמן
מישהו יכול להאשים אותי?
ותזהרו מאוד מאוד עם התשובה שלכם...

geminigum

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif עליו

סתם תמונות רנדומאליות. תשטפו עיניים בכפרעליו, כל עוד אני עדיין מתגעגעת. תכף זה עובר לי.

geminigum

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifעליו

אהההההההההההההה, יש לי כאלה משקפיים..... טוב.... נו.... אחות? איפה היא? אחווווווווווווווווווות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

geminigum

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifעליו

עוד תותים עליו...

geminigum

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

תותים עליו......

geminigum

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

כל כך הרבה תותים עליו......
- בתצוגת אופנה עם לי דאה הא (ממיי גירל).

geminigum

New member
תות|../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifעליו

טוב..... מרוב התותים ששמתי בהודעה הקודמת, יצאה לי ממש הודעה מפגרת. אז הנה התיקון, כי קרנית כבר עפה לה. טוב. אז הנה קצת תותים וגם לי דאה הא המ-ה-מ-מ-ת! תות|
תות|
תות|
תות|
תות|
תות|
תות|
תות|
תות|
תות|
תות|
תות|

geminigum

New member
../images/Emo192.gifעליו

כמה אחרונות ואני זזה לי לישון. ככה בעצם התאהבתי בו. במראה הזה, אז ככה... כמו ילדה לג'ונקי יש פינה חמה מאוד בליבי. אז שתדעו לכם- ככה מזהים כשרון. לא רק כשהוא נראה מגניב וגברי בכלב זאב... כי את התפקיד הכי טוב שלו הוא נתן דווקא בהמלך והליצן ובמיי גירל.

למעלה