שבת שלום לכולם

בוודאי שאין צורך לפחד ממישכיני

אבל גם אין לפחד מעברית נכונה ומדוייקת. ומציע לך לקרוא ראיון של נילי מירסקי מסוף השבוע(נילי היא עורכת ומתרגמת בהוצאת עם עובד).

יקירתי רקודי עם זה התמכרות

הגוף מייצר משהו טוב שגורם להתמכרות הריקוד ושירה תוך כדי ריקוד סוחף את הנשמה ויש מבטי עיניים שמלווים את הריקוד ויש גם שפת גוף ונגיעות די קרובות לכן כל כך רגשות טעונים יש ברקודים הקרבה והמבטים יוצרים ריגוש חזק לכן העדפתי לא לרקוד זוגות או רקדתי עם חברה

גם אתה בן?

האמת קשה שאת רוקדת ובן הזוג לא רוקד זה או שאת מוותרת על הריקוד או שהוא ילמד לרקוד בזוגיות שאני בניתי אני ויתרתי לכל הדרך והיום אני מצטערת כי הריקוד גרם לי לתנועה בגוף ממש רחפתי למרות עודף המשקל ולכושר לב ריאה מעולה הלוואי יכולי היום ככה לרקוד ולרחף אוף איזה שבת משונה היום עוברת עלי

emmy5

New member
נסיכה ,את לא לבד../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בן יקר....אכן אני מחוברת

חזק לריקודי עם . ראשית חייבת לציין שעוד מעט ימלאו 4 שנים להתמכרות הברוכה והכיפית הזאת.כבר ציינתי שהומלץ לי כריפוי ממשבר האובדן שלי ללכת לחוג עם שירה ותנועה .בחרתי בזה מהסיבה שיכולתי ללכת גם לבד ולהרגיש נוח.ההשקעה ,הסבלנות וההתמדה השתלמו לי מאוד [כי עלולים להתייאש במהירות בהתחלה]. אגב......למצוא פרטנר לריקוד זה לא כזה פשוט וקל.גם כאן צריכה להיות התאמה בתנועות ובקצב.וכשזה לא קורה ההנאה נפגמת.לפעמים הרוקד/ת מדריך את הבן זוג בריקוד שאינו יודע.ויש לפעמים "קטעים"-לא כל אחד אוהב שמלמדים אותו/ה.זה כבר תלוי באופיו/ה הנוח. דבר נוסף......ככל שאני מתקדמת בתחום..הבררנות גדלה באופן טבעי.

וחבל של שכך למרות שזה מובן...

אבל צריך לתת גם הזדמנות לחדשים...בגל פעם שניסיתי היו דוחקים אותי מחוץ למעגל ...והבן זוג שהיה לי היה גם מתעצבן..או שכל הזמן מעיר לי...או שכביכול נותן לי קצב..זה היה מלחץ אותי..בשלב מסוים וויתרתי...אבל אני כל כך נהנית לראות רוקדים..בזמנו הייתי נוסעת איתו לתל- אביב הייתה שם הרקדה בבוקר ליד מלון שרתון..זה היה פשוט מקסים לראות...כל כך רציתי להשתלב..אבל איתו זה היה הופך לסיוט ולכן וויתרתי..

ערדניקית...בהחלט מבינה מה

שאת אומרת.כל התחלה קשה ודורשת המון המון מוטיבציה וכשיש ...שום דבר לא יפריע.....גם לא בן זוג מלחיץ.בעצם אי אפשר ללמוד ליד בן זוג מלחיץ[בדיוק כמו בנהיגה]חוץ מזה......לריקודי מעגל אין קשר לבן זוג.זה רק ענין של התמדה ורצון.המיומנות משתפרת עם הזמן.

המציאות של ריקודי עם

בן אני נהגתי לרקוד ריחקודי עם 7פעמים בשבוע זה חדר הכושר שלי , עבדתי בת"א ומהעבודה ישר לריקודים ירדתי יפה במשקל , רקדתי ונהנתי מהריקוד רחפתי במשך כשנה , 4 עד 5 שעות כל ערב. אז חזרתי למדים , שברו אותי ימי המילואים , עשיתי 90 יום בשנה אחת והשכר היה רבע מהקבע והשעות התארכו , כבר לא הייתי בתא אז ירדתי במספר הפעמים שהלכתי לרקוד אבל רקדתי בכל מיני מקומות במרתונים בסופי שבוע , זה היה הבילוי העדיף שלי רקדתי בעיקר אוניברסיטת ת"א , כי כבר היה לי רכב משלי , לא ויתרתי על החוג בעבודה הייתי מחליפה מדים לבגדי ריקוד , נעלי ריקוד בתיק בדרך אוספת את אחותי הקטנה ,ויחד הולכת לרקוד זה היה כייף לעשות את זה יחד . זוכרת איך הגברים הסתכלו על הבנות למצוא בן זוג , כמו שוק בשר בשלב מסויים מצאתי שם ידיד ששירת איתי שלא זיהה אותי בגלל הירידה במשקל התחלנו לרקוד היה כזה תענוג, התנועות המבטים , אהבה יש באויר (הוא חזר לירושלים לשנת הלימודים ומאוחר יותר התחתן ) שאחריו לא רקדתי יותר זוגות חשוב בהתאמה לרקוד עם בן זוג שיודע לרקוד טוב ומבטי עיניים בריקוד לרקוד סתם עם מישהוא שלא יודע להוביל עדיף לא לרקוד אז בריקודי הזוגות הייתי נחה , עד שאחותי נהרגה ופסקתי מלרקוד בכלל ויותר מאוחר פגשתי איש שלא רוקד הוא קרקע אותי לחלוטין תאמין לי הריקוד חסר לי זה התרפייה הכי טובה לנשמה שאני מכירה ,שרוקדיםריקודי עם בשונה מרקודים אחרים שאני מכירה שרים ורוקדים וגוף ונפש מתחברים והנשמה ממריאה לשמים כיום זה חלום בקושי הולכת מי מדבר על ריקוד,רוקדת רק בחלומות שלי

בן מקסים

הלוואי שאוכל ללכת באופן חופשי אני אשמח קשה לי מאד ההליכה בימים חמים אילו שיגיע החורף נחזק את יכולת לב ריאה אבל לרקוד זה כמו לחלום על טיסה לירח מעבר ליכולות הגוף שלי כבר שנים

emmy5

New member
טומי , אתה לא בים? צהוריים טובים ../images/Emo140.gif

שיר מיוחד בשבילך

emmy5

New member
טומי ,רק תגיד שניהנת,נכון שהשיר מקסים?../images/Emo6.gif

טומי*

New member
להגיד לך את האמת ../images/Emo6.gif

שיר יפה ללא ספק
אבל אף פעם לא אהבתי את הסיגנון הזה, כפי שאינני אוהב את המוסיקה הצוענית. מעדיף ללא ספק איזה רוק טוב...גם פנטום האופרה הולך. ראיתי את ההצגה בלונדון היה משו...משו...

emmy5

New member
טומי , מצטערת , מוזיקה צוענית והונגרית../images/Emo3.gif

אפילו שאני לא הונגריה ,אבל זה בדם שלי .. בכלל כל מוזיקה אני אוהבת , יכול להיות רוק ...

למעלה