שבת שלום לכולם

ben 911

New member
שבת שלום מרי היקרה. ../images/Emo140.gif

גם אני נהנה להקשיב לשירים..שאגב המון תודות לך. אני רואה כמה שאת מחוברת לז'אנר ריקודי העם ואני כל פעם מופתע אף נפעם מחדש. איזה יופי לך.. כמה שכייף לעשות דברים שכל כך אוהבים.. דברים שאני אוהב למשל לעשות.. קשה למצוא את הפרטנרית המתאימה. והנה את ברחבת הריקודים תמיד יכולה למצוא פרטנר כזה או אחר שלבטח ישמח לרקוד עם אישה מקסימה כמוך. תתקני אותי אם אני טועה?

היה לי בן זוג [זה שהיה אהבת חיי]

שהיה " גרובי" של ריקודי עם...שזה שלוש ארבע פעמים בשבוע ללכת לרקוד בכל מיני מקומות כי בערד לא היה מקום לרקוד ..כמובן...פסטיבל כרמיאל...אני לא ידעתי לרקוד ......לא הבנתי למה כל התקופה שהיינו יחד הוא ל א עודד אותי לרקוד גם כשניסיתי ...מאוחר יותר אחרי שנפרדנו הסתבר...שמאוד ריגש אותו בכל פעם לרקוד עם פרטנרית חדשה.. ובפסטיבל כרמיאל..לחלוק עם פרטנרית אוהל משותף....וכן היום אני חוטפת פלצות רק מהמילה ריקודי עם...למרות שאני יודעת מה אני מפסידה...אבל זה היה רק חלק מהסיבות שנפרדנו....

ben 911

New member
בהחלט ערדניקית..המקום שאת מדברת עליו כואב

גם אני לא הייתי מוכן שהפרטנרית שלי תתרועע בשדות זרים ובטח לא תישן באוהלי חברמנים. אך מאידך אי אפשר להלחיץ ולהעיק על בן הזוג, דהיינו לנשלו מדברים שהוא היה רגיל ואהב לעשות בעבר הטרום היכרות איתך. נכון?

לא ממש לא נסיתי לעצור אותו

הכרתי אותו עוד הרבה קודם לפני שהפכנו לזוג וידעתי את האהבה שלו לרקודי עם [ולא רק]אבל היתי נאיבית ..למרות הכל אני לא מצטערת..התקופה איתו..[ארבע שנים] היו מהיפות בחיי...והבאות אחרי מתמודדות וסובלות מאותן בעיות..הן כנראה יותר פשרניות ממני..בוחרות להינות מהדבש...ולהתעלם מהעוקץ...עד היום הוא מציע לי מידי פעם להנות מדובשו...אני מסרבת..כי עוקצו פוגע ומכאיב מאוד...למה להעיר לדבורות ישנות...זה כבר מאחורי.

emmy5

New member
ערדניקית ../images/Emo24.gif מישכיני מורה מעולה ,

למדנו משהו ממנו ..

emmy5

New member
בוקר מצויין לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

emmy5

New member
ערדניקית , פרח עבורך ..גם רקדן חמוד

רקדן חמוד שלא מחפש אשה אחרת ,

זה הכייף

כח אחד מהחלבורה מביא משהו משלו לפורום הוא אכן מביא דברים נעימים לפורום

לפעמים גם אם זה לא בעברית תיקנית זה מתאים

למה שאת רוצה להגיד ...אם היית כותבת "דבורים" זה לא היה משכנע. למרות שאין מילה כזאת דבורות, בנט ממציאים את העברית בלי לפחד ממישכיני
.. כבודו במקומו מונח ואני מעריכה את ידיעותיו ואת העובדה שהוא מעשיר אותנו ובכל זאת.... אצלי שקט הבנות עדיין ישנות ואני נכנסתי לראות מה שלומכם לא לפני ששתיתי קפה עם שאריות העוגה מאתמול הבנתם למה טרם הערתי אותן ? חחחח צהרי שבת קסומים לכם אורלי

ben 911

New member
היי ציפ...אני אוטוטו זז לכיוון ה-../images/Emo88.gif

כמה טוב לראותותך שוב.

בן..שתית משהו ?

1. קראתי פה פעם שביקשת מערדניקית לשמור על התואר "ציפ" לציפורת הלילה ולא לבלבל ביני ובינה. 2. לאיזה כוון אתה זז??? אני מקווה שהפטיש לא מסמל איזה מועדון סאדו שאתה עומד לבקר בו
3. מה טוב לראותי שוב ? כאילו לאיפה הלכתי ? כל הזמן אני פה
אבל בכל זאת שמחה שטוב לך לראותותי

ben 911

New member
שתיתי שמוקו בטעם שמוקה...רוצה קצת? ../images/Emo9.gif

אומרים שהמהירות היא מהשטן...
מיהרתי וחשבתי שאת צפורת הנפש..
לא שאני מזלזל..חלילה. כבודך במקומו מוווווו נח.

כאילו לא היית בכוון שלי ../images/Emo13.gif ו..אתה לא

רואה אותי ממטר ?
ואני כל כך שמחתי שאתה שמח לראות אותי ..אפילו "שוב" ואולי שוב ושוב ושוב ....
יאלללה מתחילה לעבוד יום נהדר לכולם שבוע קסום אורלי

למעלה