שבת בקמלוט

ההתנצלות נאמרה, אבל אריק הכריז שהמצב יוותר

בעינו - אז מה ההתנצלות שווה אם כן? אני לא מתכוונת לבוא להופעה שהאומן יכפה עלי לשבת בה בשולחנות האחוריים. ואני בטוחה שאני לא היחידה שתתקומם כנגד דרישה זו. מיצינו את הדיון הזה, אני לא אגיע להופעות, ואני אדאג להעביר את המתרחש כאן בצורה מדוייקת ככל האפשר, כדי שהקהל הרחב ידע להסיק בצורה מדוייקת ביותר את המסקנות המתבקשות ביותר. ושהפנאטים יעשו כרצונם...

הלכתי וקראתי את ההודעה של אריק שוב

אריק התנצל על דברים שנאמרו ועל איך שנאמרו לא על הפעולה כי הן ישבו בשורה ראשונה למרות שהובהר שלא לעשות זו. ואת זה אני מבינה שרק כך הוא יוכל לתת את כל כולו בהופעה ולהרגיש טוב עם עצמו ועם הלך ההופעה מיצינו את הדיון הזה ממזמןןןןןןןןןןןןן עכשיו אני פאנטית
בגלל שדעתי לא תואמת לשלך
הרי אפשר לכתוב אותו דבר עלייך כי עובדות מדברות בעד עצמן שאת ועוד כמה פה קיצוניים וחסידים מושבעים בכוח המטלה להוציא מאריק דברים שלא יהיו וגם לפגוע בו בצורה זו או אחרת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

התגובה שלך מאוד הצחיקה אותי. את מעזה לרמוז שהשרשור הזה נועד לפגוע באריק? אחרי שהוקרתי אותו והערכתי אותו כיוצר במשך תקופה לא מבוטלת? אם זהו הטיעון שלך, ניתן להסיק בלי יותר מדי מאמץ שהוא מופרך מיסודו. ושוב, אני לא מקבלת את העובדה שהנוכחות שלי "מפריעה" לאריק, אם היא מפריעה אני לא רוצה להיות בהופעה... אני רוצה להרגיש חום ואהבה מהאומן שאני מעריכה, ולא שאני מפריעה וצריכים להרחיק אותי פה דעותינו חלוקות, ועדיף שנסכים שאנחנו לא מסכימות...

אוי שילן

כמה התגובה שלך צפויה כן לפי דעתי ההודעה הראשונה שיפעת פתחה בשרשור של קמלוט היה להוציא קיטור ותסכול, ליידע אבל התחושה שלי שמאז כבר העניין מיצה את עצמו כי לא משנה מי יכתב ומה יכתב תמיד זה לא מספיק טוב תמיד תגיבו כאילו להראות כמה טועים ואתם צודקים אז גם אם לא התכוונתם לפי דעתי זה פוגע אני כבר מזמן הסכמתי שאנו לא מסכימות

הבעתי את תדהמתי מהדרישות של אריק ומכל

הסיטואציה שקרתה עם יפעת ויעל, במיוחד כי זאת סיטואציה לא שגרתית ולא לגיטימית לפי דעתי. נראה לי שזה המקום וזה בדיוק הזמן להביע את תדהמתי על הנעשה, ואני לא מבינה למה אתה מופתעת מהתגובות. הרי זה המקום לדבר על כל הסיטואציה הנ"ל, התגובות והשרשורים הם לגיטימיים לחלוטין, מה גם שהנושא עדיין טרי. זהו לא עניין שבשגרה, ואף עניין שמשפיע על כל ההערכה שלי לאותו אומן, ומן הסתם שנדון בזה....

Alaithlos

New member
../images/Emo6.gif רב סרן שמועתי! ../images/Emo6.gif

המחנכת והרכזת שכבה (אותה אחת) בכיתה ז' הייתה אומרת את זה!!!

dcohn

New member
עזבי את כולם, אני איתך../images/Emo45.gif

תראי יש פה נגד ויש בעד. אני בעד העמדה שלך. וכבר כתבתי את דעתי בפירוט בשרשור של אריק פשוט אפחד לא ממש התייחס...
אני יודעת שאת הדיסק הבא לא יהיה לי. ולא אהיה בשום הופעה. אנשים צריכים להיות בני אדם לפני הכל. ואם אין את זה בו, אז פשוט אין סיבה שאני אכבד ואעריך מישהו כזה.

supershir

New member
כל כך מסכימה!!!

עם התגובה הזו!!! גם אני איתך! וגם לי לא יהיה את הדיסק הבא. ואני לא אגיע להופעות יותר. וזה באמת חבל. לא נורא, כמוהו יש, או לפחות יהיו בשקל עוד כמה אלפים! :)

dcohn

New member
מזתומרת?

אני הגבתי ליפעת שכתבה "הופה רותם בכבודו ובעצמו".. אין לי פשוט מושג למה התכוונת בשאלה שלך מקווה שעניתי בסדר..

sm18

New member
לא חשוב, מצטערת ../images/Emo13.gif

התבלבלתי קלות, תודה

1shiran1

New member
אחרי הכל,

באיפשהו מקום, זה דיי לא ברור למה זה קורה דווקא עכשיו, זו לא הופעה ראשונה, לא שנייה ולא שלישית.. זה קורה רק אחרי שנה? פתאום מבקשים להעביר מקומות? =\\ למה? אין לי בעיה לקבל את הבקשה שלו.. אבל עדיין, זה נראלי מוזר מדי ולא הגיוני. ושוב, למה? בכל מקרה, אני לא חושבת שיש צורך להמשיך "לטחון" את הנושא הזה, כי גם אחרי אלף "הבהרות" של הנושא לא נראלי שיהיה אפשר לשנות לאנשים כאן את הדעה, כל אחד חושב משהו אחר, אי אפשר לשנות את מה שאנשים חושבים .. אם אתם רוצים תנסו, זה לא ייקרה..

Inbar789

New member
../images/Emo45.gifמסכימה../images/Emo103.gif

הדיונים האלה זה כמו לטחון מים! קראתם מה יש לאריק ולרותם להגיד על הנושא. עכשיו תבחרו אם לקבל את זה או לא. אני מבינה את 2 הצדדים, אבל אף אחד מהצדדים לא ישתכנע ויקבל את הצד שני. בואו נסגור את הנושא הזה כבר.

ady18

Well-known member
ואולי מספיק להצדיק כול הזמן

אנחנו אלה שהכי נפגענו וזה נורא קל להגיד דברים שאתה לא היית שם... ומספיק לקבל את הדרישה הזאת... כי זו דרישה ממש מוזרה אני לא יודעת איפה אתם חיים...

אני דווקא מבינה אותך.. את צודקת לגמרי

אבל כל הקטע הזה שאחרי שהם ביקשו סליחה, ממשיך הוויכוח זה דפוק לדעתי זה סתם לטחון מים... אי אפשר ככה , פשוט תתעלמי.. הם לא יכולים לתת מעבר לזה הנושא הזה כבר נגמר מתחילים לחזור על אותו דבר כמה פעמים

למעלה