שבת בקמלוט

GIANTG

New member
אל תסלפי דברים.

הוא לא אמר שהוא לא רוצה שתבואו להופעות. הוא הציב לכם תנאי. או שתשבו מאחור, או שלא תבואו בכלל... לא שמעתי בחיים שלי ממוזיקאי (שלא נמצא תחת השפעה כבדה של סמים קשים) שהוא אומר שהוא לא רוצה שיבואו להופעה שלו. במיוחד בארץ שהופעות הם הלחם והחמאה של האמנים. אני לא נוטה להגיב סתם. אבל זה פשוט אבסורד בעיניי. אני לא מצליח להבין מה הסקנדל שכולם בוכים עליו.

לא לסלף דברים? אתה היית שם ושמעת מה שהיה שאתה

כ"כ בטוח?!?! אז כן המנהל שלו אמר בדיוק ככה- " אריק לא רוצה שתהיו פה.." "אל תבואו יותר להופעות.."

ady18

Well-known member
../images/Emo45.gif

אני שמעתי כי הייתי וזה מה שנאמר

GIANTG

New member
חבר'ה, יש פה שני עדויות שונות...

אתן טוענות שהמפיק אמר שאריק לא רוצה שתהיו פה. בזמן ש"כלה להשגה" אומרת שאריק ביקש מכולם לעבור לשורה השנייה. קודם צריך לגלות למי יש שמיעה סלקטיבית ואחרי זה הכל יתבהר, לא?

כלה לא הייתה בכלל בהופעה הזאת..

מדובר פה על שתי בקשות..אחת הייתה לא לשבת קרוב..והשנייה שלא נבוא להופעות..

GIANTG

New member
טוב, זה שופך אור אחר...

אז אני אשתוק ואהיה דג טוב. אתן צודקות ואריק פישל בגדול.

אני דיברתי מדברת ואדבר רק על הנושא אליו

אני יודעת והוא הקטע של לשבת בשורה ראשונה ולא אין לי שמיעה סלקטיבית

הוא גם לא אמר לשבת בסוף

אמר לא בשורה ראשונה אפשר לשבת בשורה שניה שלישית קמלוט וזאפה זה מקומות קטנים רואים מכל מקום

עלית בדיוק על הנקודה הבעייתית!!!!

בגלל שאנחנו קהל, ושילמנו 100 שקל להופעה, אנחנו לא רוצים להבין ולהתחבר לבעיות הנפשיות של אריק עם הקהל! מתפקידו לספק לי הופעה, ואני אשב א-י-פ-ה שבא לי, בלי משחק כיסאות מטומטם שבו אריק ימקם אותי ויגרום לי להרגיש סוג ב' כשהמנהל הפקה שלו זורק אותי בשורה האחרונה!!! אלו הכללים של הופעה, ובתור קהל "מן המניין" כפי שקראת לנו, באיזו זכות אריק מעביר אותנו אחורה, ועוד מצפה שנקבל את הדרישה שלו כאילו אני השותפה שלו בדירה???

שבת בקמלוט היה בעבר

לפני יומיים עבר עכשיו דף חדש נקי לבן אני באופן אישי מקבלת את ההתנצלות שלך (למרות שבכלל לא הייתי בהוםפעה המדוברת) כי כולנו בני אדם וכולנו טועים בתקווה שדבר כזה (הדרך שבה נאמרו דברים לפי מה שאותן בחורות סיפרו) לא יקרו שנית

אני בטוחה בצורה חד משמעית

שאם אותך, את מירב, ואת גברת רינת היו מתחילים לטרטר ממקום למקום, לגרום לכן לחוסר אונים ולכעס על העובדה שכל פעם מרחיקים אתכן יותר ויותר מהבמה שבשבילה באתן מוקדם להופעה כדי לשבת במקום טוב שממנו רואים, לא הייתן מגיבות בכזאת התלהמות כלפי יפעת ויעל. אני אפילו בטוחה בצורה חד משמעית מההיכרות הרבה שלי עם דיעותיך הנוקבות שלא נחסכות מאיתנו בפורום, שהתגובה שלך הייתה אקטיבית הרבה יותר. יפעת ויעל חוו אקט לא נעים ומשפיל, שנגרם ישירות מהגחמות של אריק. הוא פישל כאן, ובגדול.. במקום להעניק חום ואהבה לקהל שלו. מנקודת מוצא זו שאריק יצר אותה, הוא בא לפורום עם דרישה שיש בה מן סוג של אולטימטום. מי הוא כאומן שיציב לי אולטימטום? אני לא רוצה לשבת מאחורה, ואני לא רוצה שאיזה מנהל הפקה בריון יתייחס אלי בצורה מבזה ומשפילה כשאבחר לא לשבת מאחורה. אז נכון, עשיתי את הבחירה שלי.. אבל מכאן ולא לחלוק טיפת אמפתיה למקרה של יפעת ויעל, שברור לכולנו שהוא מבזה ולא ראוי??

את ממש מחפשת מלחמה ../images/Emo70.gif

נגד מי לריב. אריק אולי פישל כאן בדרך שבה דברים נאמרו אבל גם יפעת ויעל הן לא טליתות שכולה תכלת הן לא התייחסו לבקשה שהוא העביר והיתה ברורה בצדורה חד מאד משמעית שלא ניתן להבין במס' אופנים מן הבחינה של לא לשבת בשורה ראשונה ועד לא לשבת בסוף יש פער מאד גדול את יכולה לשבת בשורה שניה, שלישית גם בזאפה וגם בקמלוט את תראי מכל מקום מי את שתחלקי דעה על מה שאני כתבתי בתור אינדינבידואל
ובנוסף הסתכלי במה שכתבתי בתגובה הראשונית בשרשור של יפעת שחלקה חוויותה בקמלוט כתבתי שצר לי שהיא חשה כך אז מה זה אם לא אמפתיה ברור שהחוויה היא לא נעימה אבל חלק מאותה חוויה לא נעימה נותרה עקב כך שהן פעלו הפוך ממה שאריק ביקש הן לא יכולות לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
כמו שאמרו פה לפניי
לא טוב לך עם הדרישה
אל תבואי
בנוסף ההבדל בינך לביני כנראה שאני לא מנסה לשכנע לגבי הדיעות אני מציגה אותך אבל גם מקבלת את השונה כי ברור לי פה מאד מקריאת השרשורים השונים שאת, יפעת ויעל מנסות להוציא משהו בכוח תתמודדו עם דיעות ששונות שגם מקבלות את הטעות שנעשתה

פעלו הפוך ממה שאריק ביקש? א-ר-י-ק לא

ביקש ממני כלום!!!! אם הוא היה מבקש אולי זה היה אחרת.. ודי כבר לנסות להוציא אותנו הלא בסדר עדי..

הנושא הזה נטחן מספיק, לא?

כבר בולט פה שיש פה הסכמה אנו רואות את הדברים בצורה שונה אני מקבלת את העובדה שהמסר שהועבר אלי דרך מירב שהועבר דרך איב הוא כמו בקשה מאריק את לא לגבי המשפט האחרון- כבר כתבתי פה ויותר מפעם אחת שאתן לא היחידות שהייתן לא בסדר אתן לא מושלמות גם אני לא גם לא אריק זה לא רק אשמתו גם לכן יש חלק בקלחת

רק תעני לי לשאלה הזו -

הן באו מוקדם כדי לשבת במקום טוב, כשטרטרו אותן והזיזו אותן, כבר לא היו מקומות טובים לשבת בהם... אז למה שהן יזוזו??? בל נשכח שהבקשה עצמה מקוממת, אבל לעבור למקום מאוד לא אסטרטגי כשהן באו מוקדם כדי לשבת קרוב?? ושוב, הן קהל כמו כולן... וזכותן המלאה ל-ב-ח-ו-ר איפה לשבת. אני באמת לא מבינה איך אפשר להסתכל על התמונה אחרת, אני מתאמצת להבין ואני לא מצליחה. את באמת חושבת שהן היו צריכות לעבור לשבת בשולחן אחורי מאוד כשהן באו מוקדם כדי לשבת במקום לבחירתן?? ועוד בצורה שכל העסק נעשה??? אני לא מבינה אותך, באמת שלא...

אבל מקום טוב זה לא בהכרח שורה ראשונה../images/Emo70.gif

הן ישבו שורה ראשונה למרות שביקשו ויידעו אותנו שלא לעשות זאת הן התכחשו לעובדה מה לעשות ויש לאנשים מאחורי הקלעים אם זה מפיק ההופעה, אריק או כל אדם אחר יש חיים לפני ההופעה אני בטוחה שהם עסוקים והם לא יעמדו בציפייה מכוונת לראות איפה יעל ויפעת התיישבו אני לא אמרתי ולו פעם אחת שהדברים שנאמרו על ידי אותו אדם הם בסדר אבל אני מבינה את הפעולה שנעשתה את העובדה שהזיזו אותן כמו שזכותן לבחור כדברייך זכות אריק והעובדים שלו להגיד להם שלא לשבת שם יהיו סיבותיהם אשר יהיו. אני לא יודעת אם מה שנעשה הוא אישי נגד יפעת ויעל אני אדע שאגיע להופעה ביולי בזאפה (אבל אני לא מתכוונת לשבת בשורה ראשונה)

אז את החלטת לקבל את הדרישה המזלזלת של אריק

כלפי קהל שהוא "מכיר", אני לא מקבלת זאת.. וכל אחת מאיתנו תנהג כרצונה... זה לא לעניין לומר חד משמעית שיפעת ידעה שהיא לא "אמורה" לשבת מקדימה, כשהיא טענה כבר שלא ידעה שזוהי הדרישה של אריק... עכשיו כשכולנו יודעים שאריק מעדיף אותנו בשורות האחרונות, כל אחד יבחר את צעדיו... השרשור הזה התרחש כי כולנו דיי נדהמנו מכל העסק - משמע שהדרישה לא הייתה ידועה לנו, אבל מכאן והלאה - שכל אחד יחליט אם הוא מוכן לקבל את היחס הזה...

למעלה