שבת בקמלוט

את יודעת מה? אם אריק היה בא ומבקש

סליחה, בלי כל הפוזות שלו בהודעה..ובלי להמציא תירוצים, אז אולי הייתי מבינה ושוכחת את העניין.. חבל שזה לא ככה..באמת שעוד קיוויתי שהייתה איזושהי אי הבנה..

מה אנחנו ילדים קטנים?

זה משחקים כאלו של אגו עכשיו אבל אני מבינה אותך לגמרי

בדיוק מה שחשבתי!!

אם אריק היה מלבן את העניינים בצורה נורמלית ומונע את כל ההתנהגות המביכה שלו, מסביר את הבעייתיות, ומונע את כל החוסר הנעימות שנוצרה - לפחות האקט היה הופך ליותר אנושי ואיכפתי, אבל עם כל הכבוד לאריק, מי הוא שיטרטר את יפעת ויעל משולחן לשולחן, יגרום להן להרגיש לא רצויות, ובנוסף עוד תחושות של חוסר אונים וכדומה, כל זה אחרי שהן שילמו כסף להופעה ממיטב כספן!!! ההתנהגות הזו היא בושה וחרפה, תופעה מוכרת של סלבס שהשתן עלה להם לראש וחושבים שהכל מותר. השינוי צריך לקרות אצל אריק, ומיד... כי אני לא מכירה הרבה שיהיו מוכנים למשחק הכיסאות הזה.

Alaithlos

New member
הדרישה אכן מוזרה. אין ספק.

אבל זה לא עושה אותה ללא לגיטימית, לפחות בעיני.

איזו חוצפה מצידך../images/Emo70.gif

אני אכתוב מה שאני רואה לנכון ומה שאני חושבת. אני כותבת מה שאני כותבת כי אני לא רואה בעין יפה את כל הניסיון להכפיש פה את אריק את העובדה שקשה לכן להגיד טעינו ולנסות דווקא בכוח לגרום לי לשאר להבין כמה אריק לא בסדר. מעין עליהום זו דרישה מוזרה לפי דעתך וזה ההבדל שזו דעתך שלך כל אחד ודעתו שלו אז די לסתימת הפיות ולנסות להכריח אותי להיות כמו עדר כדאי אולי לשקול אחת ולתמיד אפילו רק לנסות לקבל את הדעות השונות ממך . לפי דעתך אתן אלו שהכי נפגעתם לפי דעתי גם מה שנעשה פה על חשבון אריק פוגע הרבה יותר

טעינו? פחחחחחח אויש את כזאת פתאטית שזה משהו..

אחרי כל מה שהיה יוצא בסוף שאנחנו אלה שטעינו ושאנחנו סתם מכפישות אותו.. נו באמת

הוא ביקש לא לשבת בשורה ראשונה../images/Emo35.gif

אתן ישבתן בכל זו שורה ראשונה
כבר כתבתי יותר מפעם אחת אריק לא מושלם אבל העובדות מדברות בעד עצמן גם אתן טעיתן האשמה היא לא רק עליכן גם עליכן

כל עוד לא שמעתי ממנו את הבקשה הזאת

מצטערת מאוד אבל לא התייחסתי אלייה גם.. הוא רוצה משהו? סבבה הוא יכול לבקש בעצמו!!!

תחושה שלי בלבד

שאת כבר הכרזת מלחמה וחבל כי תחושה שלי שאת לא תקבלי את הבקשה שלך כמה שתרצי אין מצב שאריק יבקש זאת ממך אז למה לעשות לו דווקא
הבקשה שלך נורא ילדותית לטעמי ואף גובלת בקטנוניות כי לקבל את הבקשה מאימא שלו זה היינו הך לקבל את הבקשה מאריק

עכשיו אני לא צריכה שום בקשה..

זה ממש לא היה לעשות לו דווקא..צאי כבר מזה עדי..

ady18

Well-known member
תסבירי

אנחנו קרוב לשנה הולכים להופעות פתאום בחודש האחרון זה מתחיל להציק? זה המוזר אם הוא היה אומר את זה בהתחלה אז לא הינו משקיעים לבוא להופעות להצביע ואין רואה שאין בשביל מי... בלעינו הוא כלום מי הצביע בשבילו במצעדים מי עוזר להתפרסם מי עושה בשבילו עוד דברים... ?

לאריק יש בעיה עם פנים מוכרות

בשורה הראשנה והחברים הקרובים שלו וגם המשפחה שלו מבינים את זה ולא יושבים בשורה הראשונה אז לדעתי אלה שהתבקשו לא לשבת בשורה הראשונה נמצאים דווקא בחברה טובה ממש בין החברים והמשפחה

etiush

New member
לגיטימי

לגיטימי מבחינתו לבקש מהמשפחה ומהחברים שלו לא לשבת שורה ראשונה (הם גם ככה לא משלמים על ההופעה), אבל קהל, אנשים שהוא לא באמת מכיר אלא מזהה את הפנים שלו, לבקש ממנו לשבת איפה שהוא קובע? זה נשמע לי אבסורד. אולי כל האומנים שמופיעים יקבלו רשימת אנשים שמגיעים להופעה וימקמו אותם לפי יופי, אופי, עושר? מה זה???

GIANTG

New member
אני מודה, קראתי רק מספר תגובות.

אבל מה לעזאזל אתם עושים? "אנחנו לא סתם קהל" מה מייחד אתכם? בגלל שאתם הולכים להרבה הופעות שלו, לא הופך אתכם לחברים\ משפחה\ מוזות שלו! אתם קהל מן המניין. אם מפריע לו שיושבים מולו, אז תקבלו את זה. אתם מתנהגים כמו ילדות בנות 13 שמעריצות להקת בנים טיפשית. תאהבו את המוזיקה שלו. לא אותו! אתם לא מכירים אותו... להיות ב50 הופעות לא נותן לכם להכיר אותו. אל תחצו את הגבול הדק הזה.

זה לא קשור בכלל..אין לו זכות להתנהג ככה לאף

אחד..לא משנה בכמה הופעות הוא היה.. ואתה לא מבין שאריק עצמו זה לא הבעיה כאן? אף אחד לא טוען שהוא מכיר אותו..ותאמין לי שגם לא רוצים
ואתה יודע מה? בכלל לא ישבתי שם קרוב בשביל אריק אם כבר מדברים על זה..

GIANTG

New member
אם הוא אומר שזה מפריע לו, למה לקחת ללב?

הוא צריך את הספייס שלו וכולם פה לוקחים את זה אישית. אחרי הכל הוא גם בן אדם ויש לו דברים שמפריעים לו. אתם לוקחים את זה ללב כאילו שהוא אמר לכם לצאת החוצה ולהקשיב לו מחוץ למועדון. וזה לא משנה אם ישבת בשבילו או לא. דיי להתנהג כמו ילדים קטנים. בלי להעליב, ההתנהגות הזאת מצד האנשים ממש ממש ממש לא בוגרת ומתחשבת. לא משנה אם אריק עצמו משקר או לא. יש לו העדפות וזה ששילמת 50\60\70 ש"ח לא הופך אותו לתוכי המזמר שלך לשעתיים וחצי.

כאילו באמת אתה לא מבין?!

כן אנחנו לוקחים ללב שהמנהל הופעה אומר לנו שאריק לא רוצה שנבוא להופעות.. אתה לא היית לוקח ללב אם היו אומרים לך את זה?

למעלה