שבת בקמלוט

עם עובדות אי אפשר להתווכח

העובדה היא שיפעת העבירה בשם אריק מסר שהועבר מאיב מסר שלא משתמע לכמה פנים יפעת יכולה להכחיש כמה שהיא רוצה גם יעל אבל העובדה היא שהן קיבלו את המסר זה שהן לא התייחסו אליו זה כבר משהו אחר אבל הן קיבלו את המסר שלא ינסו פה להוציא את מירב שקרנית

למרות כל האמור לעיל,

עדיין זכותה המלאה של יפעת לשבת איפה שהיא רוצה, ולא נראה לי שזה אפילו חוקי (!!!!) להזיז אותה ממקומה בגלל שהיא "פרצוף מוכר", היא שילמה כרטיס כמו כולם והיא לא חייבת לשבת איפה שאריק רוצה אותה בדיוק, זה שהיא תבחר לא לבוא בפעם הבאה, זאת בחירה שלה... וזאת בחירה שכל אחד מאיתנו יעשה בתור "פנים שאריק מכיר"....

ady18

Well-known member
../images/Emo45.gif

ואיך אנשים אחרים לא מפריעים לא בשורה ראשונה מה ההבדל? זה ממש מזכיר סלקטור במועדון

ady18

Well-known member
את כנראה היחידה שתהי בהופעה

כי אני ועוד הרבה לא נהיה מוכנים לשבת מאחורה... ולשלם 100 שקל על ההופעה...

אני יכולה לשים עיתך כסף שזו לא תהיה הופעה

פרטית שלי אני גם לא אשב מאחורה אבל לא אשב בשורה ראשונה יחי ההבדל הקטן יש מספיק מקומות בזאפה

ady18

Well-known member
אולי יקרה לך כמו שלנו קרה

שרצו להעביר אותנו לסוף.... ואנשים אחרים לא העבירו מאוד מענין....

SuperCrazySheep

New member
את כל כך אטומה.

זה שזה לא קרה לך, לא אומר שזה בסדר. כי אני בטוחה שאם זה היה קורה לך זה ממש לא היה בסדר.

אם באמת היית טורחת לראות את התמונה במלואה

היית רואה שמרוב שטרטרו אותן, לא היה להן מקום טוב לשבת בו!!! שזוהי הסיבה שבגללה יפעת ויעל באות בעקביות בשעה מוקדמת יותר להופעות, כדי לתפוס מקום. ואני עושה זאת בעצמי בהופעות!! אחרי שהן נהגו ככל האדם, ואחרי שהמפיק ממילא ביקש בקשה לא לגיטימית שלא הייתה ידועה לקונות הכרטיסים לפני זה (כמתבקש בכל חוזה בין מוכר לקונה), נכפתה עליהן הסיטואציה הלא נעימה הזו, סיטואציה שאין לה כלל הצדקה. אנחנו לא צריכים להתאים עצמנו לגחמות לא מקובלות של אומן, ואם הוא מאלץ אותנו לקבלן, לפחות שנקבל דיווח מראש - ונדאג לא לבוא!!!!! מזל שלא הייתי שם, ככה אני יכולה לקבל החלטה מושכלת לא לבוא!!! ומה טעות בפעולה שהוכרז עליה כי היא תתבצע שוב ושוב?? צר לי לתקן אותך, את נמצאת בעמדת המיעוט, עמדת הרוב התקינה והנורמטיבית ברורה ביותר.

גם אני עושה את זה

גם אני מגיעה לפני ההופעה ואני אמשיך לעשות את זה הבקשה לא היתה ידועה לקונות הכרטיסים אבל היתה ידועה לאריק וליעל הן כן קיבלו דיווח מראש ולא יום לפני ולא יומיים זה שהן מתחכשות לעובדות זה כבר משהו אחר זה שזה עמדת הרוב לא אומרת בהכרח שהיא תקינה ונורמיטיבית את לא יכולה להסיק מכך שבגלל שאני בעמדת מיעוט ולא משנה את דעתי לא אומר שדעתי י לא תקינה ונורמיטבית היא רק אומרת שהיא לא זהה לשלך. את ועוד הרבה אחרים פה צריכים לקבל את העובדה שיש מכלול דיעות ולא לנסות כל הזמן לשכנע ולהשפיע ואף להמריד כי זה כבר נהיה מגעיל פשוט לקבל שיש גם כאלו שמסכימים ומקבלים ואני בינהם

עדיין לא הבנתי משו......

אני רואה בנות שבפורום של אריק ברמן שמלכלכות על אריק... יאלה עצם העובדה שאתם בפורום שלו עדיין מראה כמה אתם אוהבות אותו... בסדר תשכחו מכל העניין..הוא הבהיר את עצמו... רוצות תסלחו לא רוצות אל תסלחו..עשיתם מזה כזה דיון עמוק!!! ואם קשה לסלוח אז למה אתם בפורום שלו..?

אין שום קשר ללסלוח!!

הוא הבהיר חד משמעית מהי הדרישה שלו, דרישה שלא שמעתי מימי, ואני לא רוצה לציין בפניכם בכמה הופעות הייתי... אף אחד לא ישלח איזה מנהל הפקה סלקטור שיעיף אותי אחורה כשהגעתי מוקדם כדי לשבת קרוב, ומעניין מאוד מה קהל רחב שישמע על כל הסיפור הזה יחשוב על כל העסק, כשמישהו מתפרסם ומצליח, זה לא נותן לו לגיטימציה לנהוג כאוות נפשו!!! בתור קהל מן המניין ששילם 100 שקל כרטיס ומצפה לקבל הופעה במקום שבו הוא הזמין בדיוק, הדרישה הזאת נותרת בעינה לא לגיטימית.. ואני בטוחה שאם הסיפור הזה יגיע לקהל רחב ואובייקטיבי הרבה יותר, התגובות ידברו בעד עצמן.

Stillwater

New member
אני מאחלת לך מכל הלב שגם את

יום אחד תצליחי במה שתעשי ותראי שכשמצליחים זה נותן לך הרבה ליגטימציה לנהוג כאוות נפשך... ככה זה. ההצלחה עולה לאנשים לראש, אין מה לעשות! זה דבר אנושי וטיבעי, קורה לכולם...

העובדה שהתופעה קורית,

ממש, אבל ממש לא הופכת אותה לטובה ולגיטימית, ובגלל שהיא לא לגיטימית ומזלזלת בסביבה, אני אשתמש בכלים שיש לי כדי למחות עליה... התופעה קורית - אבל כל עוד היא פוגעת באנשים אחרים ומזלזלת בכבודם, לגיטימית היא לא...

Stillwater

New member
נדבר כש

חשבון הבנק שלך יתפח משמעותית פתאום. (למרות שאני לגבי חשבון הבנק של אריק אני לא בטוחה,(רק מקווה בשבילו כי קניתי דיסק מקורי!) מוסיקה לבדה זה לא משהו שאפשר להתפרנס ממנו בכבוד בארץ)

SuperCrazySheep

New member
מפורסמים לא מצליחים לבד.

יש להם קהל מעריצים שמעלה אותם למה שהם, אז הזלזול הכי גדול זה לפגוע דווקא בהם. מקווה שיהיו פה אנשים מספיק חכמים שיבינו שאריק לא שווה את המאמץ הזה..

למעלה