שבתי!

תן לינק לאחת התמונות הבודדות שאתה

מופיע בהם, כך שאני אוכל לדעת מי אתה. אם עמדת על הבמה כל המופע בטוח ראיתי אותך, ואתה בטוח ראית אותי. ולגבי לגולאס, אכן, בנים עם שיער בלונדיני ארוך זה דבר נפלא.

FreakOnALeash

New member
כל בלונדיני הוא אוצר בפני עצמו

אבי- כן, זה כולל *גם* מחומצנים!
אני מתכוון לכאלה שמחמצנים עד הסוף!

sarah

New member
איכס! ../images/Emo2.gif

יפה סיגל! אבל האאאאא!!! הצילו!!!!!

../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

מתאים לך ככה להיראות כמו פרחולה קטנה
למרות שהחלק ה.. פחות קטן, בהחלט הרתיע מעט גם אותי 0_0

אתה לא מדבר עליי נכון?

כי תחילת ההודעה שלך נורא בילבלה אותי כשהזכרת ליהי. בכל מקרה, מי אתה? אני תוהה האם אני מכירה אותך, בהתחשב בזה שגם אניהייתי במופע ואני מכירה שם את רוב האנשים. אני מאוד בהירה, עם שיער בלונדיני מאוד ארוך, די גבוהה, רזה, ולבשתי חצאית שחורה ארוכה, וסטרפלס שחור. חוץ מזה שהייתי על הבמה רוב המופע. ואתה מכיר את רוני, נועה, וירה ואביב. מישהו מהם, חוץ מאביב שעליו אני יודעת כותב בפורום הה?

אני לא יודע אם את מכירה אותי אבל

אני מכיר אותך!כשהזכרתי את ליהי אולי התכוונתי לליהי השניה את בטח מכירה אותה נמוכה שער שחור, אף אחד מרוקי לא כותב בפורום חוץ מארז ורספיוטין שפעם היה הולך, תפשפשי בזיכרון שלך אולי את מכירה אותי בשם אביחי (השם העמצאי שלי כשנולדתי ההורים שלי לא יכלנו להחליט איזה שם לתת לי של הסבא הזה או הסבא הזה אז הם נתנו לי שני שמות) כי ברוקי בדרך כלל אני קורה לעצמי אביחי, יש לניק לתמונות שלי קצת למעלה רספיוטין שם אותו תחפשי הודעה שהכותברת שלה זה שלושה נקודות, את מכירה אותי זה בטוח יש לך תמונה אם אדם שהוא חבר של דור ודר למדה איתי באותו בית ספר במשך ארבע שנים את בטח מכירה גם את אופל ומעיין ואמילי ושי, בקיצור אני מכיר אותך.

למעלה