שבתי!

Shusho

New member
../images/Emo6.gif לא משנה. ../images/Emo117.gif

רק אני מסוגלת לשאול שאלות ואחרי דקה לראות שכבר יש את התשובה 5 הודעות מעלי.

Iris Carmon

New member
לא אוהבת את ריפרף

הוא יותר מדי מזכיר לי את לגולאס. ואני ממש שונאת את לגולאס.

Iris Carmon

New member
טוב אמ...

1. הוא לא יפה 2. שמעתי כמה ראיונות שלו והוא ממש אדיוט 3. ראית תמונות שלו בלי פאה שעלתה 150000 דולר בערך (לא צוחקת) וכמה שעות טוובת של איפור 4. הוא ממש מעצבן 5. סתם אדיוט מתלהב אבל נקודה לזכותו (של השחקן)- הוא טבעוני ורק בגלל זה אני לא שולחת לו מכתבי נאצה

As I Am

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

אני לא מדברת על השחקן, אני מדברת על לגולס. P: האלף הבלונדיני החמוד משר הטבעות שמנהל רומן עם אראגורן
למי אכפת מהשחקן? ^^ ד"א, את בטוחה שזו פיאה? o_O לא נראה לי.. זה נראה יותר מידי מחובר לו לראש.. X:

Ophel McNeil

New member
אני אשמח לקחת על עצמי את ../images/Emo117.gif

המשימה ולברר אם מדובר בפאה או בשיער אמיתי. עכשיו, שמישהו רק ישיג לי את לאגולס... @_@

resputin

New member
ברור שזה פיאה.

אבל לא הגזמת.? 150,000 דולר? ממה היא עשוייה, זהב מותך? לעשות הלחמה של שיער אמיתי, לעשות לו החלקה, ולחמצן אותו עד שהוא ימות עולה מקסימום 15,000 -ואני מדבר בשקלים. ואם זו פיאה, ולא הלחמת שיער (מה שאומנם טיפה יותר נוח, לאוו דווקא פרקטי), אני *ממש* בספק שהמספר שכתבת איכשהו מתקרב לזה. אשמח לדבר עם המקורות שלך.

Iris Carmon

New member
לפי המקורות שלי (שאני לא זוכרת)

הפאה עשויה משיער אמיתי (או לפחות ככה היה כתוב) במציאות יש לו מוהיקן מכוער! לא לדבר על תקופה שבו היה לו שפם צרפתי כזה ובגלל זה עכשיו בנוסף לפותח יש לו עוד כינוי ביני ובין חברות שלי- פרנצ'י שונאת אותו, הוא נורא מעצבן. ובאמת קראתי כמה סיפורים נחמדים על רומן שלו עם לגולאס.. אבל אישית אני חושבת שהוא יותר מתאים לבורומיר... ואם כן היה לו רומן עם לגולאס לא פלא שהוא... טוב, אני לא אהרוס לכם (פתחו את הנספחים אחרי שיבת המלך ותקראו נדמה לי את חלק ו-סיפורם של ארוון וארגורן, אבל תתכוננו לחשוב שאראגורן ממש מגעיל על מה שהוא עשה לה, אלא אם אתם שונאים אותה כמוני בגלל התפקיד שהמציאו לה בסרט) ולגולאס פשוט לא יפה לא אוהבת אותו לא מבינה איך אפשר לא מבינה גם למה חברה שלי מקנדה בטחה בי ושלחה לי את כל התמונות האלה שפשוט מחכות לל"ג בעומר... בלאט אני יותר מדי אובססית עם שר הטבעות (למרות שראיתי את הסרט השני רק פעם אחת כי אני לא מוצאת מישהו שמוכן ללכת איתי. אנשים רעים) איריס (טולקינאית קצת פסיכית ומאוד אובססית, רק תראו את הארון והדלת שלי)

אני אוהבת את לגולאס!!!

גם את הדמות בסרט, וגם את הדמות בספר. זו דמות מדהימה! ליהי, עם אהבה עצומה לעלפים!

Sheepe D

New member
זו פאה...

הראו את מאחורי הקלעים ויש לו מעין גלח בצדדים ושורה של שערות האמצע בצבע אדום.. משו כזה מפחיד...

a beaver

New member
ארגורן?

קראת את הספר? כל חצי שניה מדברים על כמה הוא אוהב את פרודו...

Iris Carmon

New member
חח... אבל בסוף גם סם ../images/Emo58.gif קטן

מתחתן ומשריץ הרבה ילדים קטנים ומעצבנים ופחות או יותר כל אחד אחר שם (לא כולם, אבל כמעט כולם)

ע-נ-ק

שרה קוטלת ההומופובים.... עעעעננננקקקקקק !! סיגל, את מכושרת בטירוף !! אני כבר אגיד לך באיי סי :0)

כן אמממ ארז אני היתי על הבמה רוב

הזמן וכשלא היתי על הבמה פשוט היתי לך מול העיניים.... לא יודע איך ריפרף נראה בלי איפור אבל בסרט הוא חביב, לגולס בסרט (אם הפיאה כמובן) הוא פשוט התגלמות של מה שאני מחפש בגבר במראה החיצוני הוא בלונדיני ויש לו אוזניים מחודדות.

למעלה