שבתאי בבתולה

eynat4

New member
רציתי לשאול

אם שליט 7 מול השמש באמת לא יוצר אצלי כרגע מודעות לזוגיות..כלומר התחום הזוגי עולה על הפרק בגלל הטרנזיט (סטורן כשליט 7)? אני קצת מרגישה ככה... ואם מישהו יגיד לי פה תירוצים תירוצים אני פשוט לא אתייחס (רם!!)

eynat4

New member
תהיתי לגבי זה אתמול

איך זה עובד באפקט של מולות מול השמש..

eynat4

New member
אתה תיאלץ להסתפק במועט בתקופה הזו, בכל

המובנים, ולא רק להצטמצם במובן הפיזי. כל המשאבים בתקופה הזו קטנים ואתה צריך ללמוד לנהל את עצמך בצורה חסכונית. אתה באמת מתבגר בכמה שנים טובות. תסתכל שליט של איזה בית סטורן במפה- והתחומים של הבית הזה יועלו לפני השטח.

TRANSFER

New member
הבנתי,

אני חושב ששליט בית 4...אם הסתכלתי נכון... תודה.

זקנה, אבל לא מוות

זיקנה קשורה לסאטורן במובן של להיות המבוגר מכולם, בעל הניסיון, זקן השבט. לירח ולבית 4 במובן של לחזור לזכרונות הילדות, לשפת האם, להיות נתמך ומטופל כמו בשנות הילדות הראשונות, לנפטון במובן של איבוד שליטה על הגוף, חוסר אונים וגסיסה. מוות זה אכן פלוטו.

אחיקם ר

New member
הרבה זמנים קשים לך בזמן האחרון

בכל כך הרבה מובנים
(תרגום בגוף הסרט: אני רומז על המולות של שבתאי במפה שלך)

eynat4

New member
חחח כן

אני דווא התכוונתי בתיאור לשבתאי בבית 1.. אבל אתה צודק, לא קל. איפה רם שישמיץ אותי ?!

TRANSFER

New member
היי אלי

תודה רבה
עוד כמה חודשים אכן סטורן יגיע גם למרקורי ולאחר מכן לשמש(שכולם בבית 1בבתולה) מקווה שכל המעבר הזה יהיה קליל. לגבי ההתמודדות עם האבא- קשה לי להבין ממש על מה אתה רומז או למה כוונתך לגבי דמות האב, אולי אבין את זה שבאמת השלב הזה יגיע. לגבי ההתבגרות, יכול להיות שפה הבנתי מה הייתה כוונתך, עמצאות מבחינתי היא קודם כל עצמאות כלכלית, אני כרגע ברוך השם עובד, ואולי השלב הבא בהתגברות וניתוק התלות מן המשפחה זה לשכור דירה. אולי זה יגיע באמת בתקופה הזאת, מתישהו זה צריך להגיע לא?
לגבי המשפט האחרון- אמרת שאתה מממש את שבתאי בכל בית שהוא עובר. סתם מעניין אותי, השבתאי שלי סיים לאחרונה לעבור בבית 12. מה הייתי צריך ללמוד ממנו לאורך כל השהות שלו בבית? להתגבר מבחינה נפשית, או לקבל ממנו חסינות פנימית/רגשית? מאוד מעניין אותי אם הצלחתי ללמוד ממנו בתקופה הזאת... ונגיד שהשבתאי יעבור לבית 2- הוא מלמד אותנו על גישה יותר פרקטית/ מציאותית על כל הנושאים הכלכליים בחיינו? כלומר, יכולים להיות מצבים של פיטורין או שפל כלכלי בתקופה הזו כדי ללמוד על הנושא הזה? וכך הלאה.. האם בכל שלב כזה צריך להגיע לשפל בתחום הבית כדי ללמד אותנו על אותו תחום?

האמת, לא יודע. כל אחד חווה אותו אחרת

שבתאי בבית 2 יכול להיות שלב שבו תהפוך לעצמאי מבחינה כלכלית ותעמוד על שתי רגליך ויכול להיות גם שלב של הרגשת מצוקה כלכלית שבו אתה נאלץ להיתמך באחרים. הרבה מאוד תסריטים אפשריים. אצלי שבתאי אף פעם לא לקח אותי למקום של חוסר אונים, תמיד להתמודדות וללצאת גדול יותר ממצבים מאשר איך שנכנסתי אליהם. זה לפחות מבחינת מעבר בבית. טרנזיטים על כוכבים זה לפעמים אחרת (אני עוד זוכר את הסקוויר שהוא שלח לי לירח. אאוץ'
) מעבר של שבתאי בבית 12- מעניין. לא יודע כל כך מה להגיד על זה. אולי זה עימת אותך מול פחדים ישנים ותחושת חוסר שליטה בגורלך, גרם לך להתגבר על עצמך. אולי זה תרם למודעות. במיקרים הרבה פחות סימפטיים זה יכול להביא למאסר, אישפוז או לתחושת הסגר.

למעלה