שבתאי בבתולה

TRANSFER

New member
תודה רבה לכם

אבל האמת, עד עכשיו הבנתי ממש בקווים כלליים... יאיר אמר שהכוכב הזה בית ספר לחיים . אתם אומרים שהכוכב הזה לא קל. תוכלו לפרט קצת יותר למה כוונתכם? האם התקופה של השנה + תהיה קשה? מה זאת אומרת קשה? במה זה בא לידי ביטוי? יהיו שינויים בעבודה? ובכלל החיים? אם אני לוקח את החיים שלי כרגע ולאחר שהוא יסיים להתשייב בבית 1, החיים שלי ישתנו מהקצה אל הקצה? תודה.

אחיקם ר

New member
לא שהוא עבר לי בבית ראשון עדיין

אבל לפי מה שאני מבין - אז בפירוש כן, תוכל לחלק את חייך ללפני ואחרי. לא בשינוי בחיים שלך, אלא בשינוי פנימי בך - מבגר יותר אחרי תהליך ארוך וקשה שבו שום דבר לא הולך כמו שצריך.

TRANSFER

New member
חחחח

שום דבר בחיים לא הלך לי בצורה חלקה. יכול להיות שזה קשור לסטורן ששולח 2 היבטים לא קלים במפה שלי, אני לא מבין בזה כל כך.. כל חלק טבעי שהולך בצורה חלקה אצל בן אדם נורמלי, החל מהגן וכולל עד היום בצבא, הלך לי בצורה מאוד קשה. אני יודע מה זה כשלונות כבר. ואני יודע מה זה להגיע להישגים בעקבות מאמצים והכשלונות, ולא לוותר וכו' וכו'... כך שאני לא יודע למה כבר לצפות בהיבט הזה שנכנס. כי הקשיים זה חלק ממני ביום יום, אני לא צריך לחכות שסטורן יכנס לבית 1. מה כבר הוא יכול ללמד אותי שלא ידעתי? אני לא יודע אם הוא מסוגל בכלל להפתיע אותי במשהו.

אחיקם ר

New member
אני בטוח שהוא יפתיע אותך...

אבל מה שכן, אם הוא דומיננטי במפת הלידה, אתה בהחלט תרגיש אותו פחות ממה שאדם אחר ירגיש.

TRANSFER

New member
יש דבר אחד שיכול להפתיע אותי

שלא חוויתי מעולם בחיי. וזה אירוע מוות של מישהו קרוב, עדיין לא יודע להתמודד עם דבר כזה... מקווה שזה לא יהיה אחד הניסיונות לבגר אותי. איכשהו יש לי הרגשה שזה מה שיקרה בזמן הזה.

אחיקם ר

New member
אכן,

אבל הוא בהחלט קשור גם למוות פיזי. היום קצת נוטים להרתע מהמילה הזו - מיסטיקנים רבים (ובאיזשהו מקום, גם הגישה שלי כזו) אומרים שמוות פיזי אי אפשר לחזות - בגלל זה הכל מוות רגשי או רוחני. הכל רואים במפה, אבל המוות הוא מן אללה ולא ניתן לחיזיון. אני בהחלט חושב שמוות פיזי אפשר לראות. אני כן חושב שכל מוות במפה לא חייב להיות פיזי, וניתן לדעת שהוא כזה רק בדיעבד - אבל קיים שם. בכל אופן, לפלוטו בהחלט תפקיד חשוב במוות הזה.

eynat4

New member
לא יודעת..אני תמיד אראה אותו

כמוות רגשי שנושא איתו תחייה והתחדשות. זה לא ממש סוף בעיניי..זו לידה מחדש.

TRANSFER

New member
לגבי הדומיננטיות

הגדי/סטורן מאוד דומיננטים אצלי לפי דעתי, גם בהיבטים הטובים וגם בפחות טובים. מצד אחד במזל גדי יש לי 2 כוכבים ששולחים 2 היבטים טובים, שעוזרים לי הרבה בחיים, ונותנים איזון ל- 2 כוכבים עם זוויות לא קלות שהסטורן שולח לשמש ולמרקורי. מקווה שהכל יעבור בשלום

אחיקם ר

New member
שבתאי פוגע בשמש ובכוכב?

שני כוכבים אישיים? לא נעים...
סתם מקניט אותך...

TRANSFER

New member
האמת, כבר התרגלתי לזה.

לא חושב שזה כבר מפריע לי בחיים. כי אני כבר מודע ורואה קדימה, שהתהליכים מתעכבים לפעמים יותר מהזמן הממוצע, אפילו בראיה קדימה. יכול להיות שזה כבר תהיה נבואה שמגשימה את עצמה. למשל, בזמן הקרוב , התכנון שלי זה להתחיל ללמוד. אני כבר בטוח, שבכל התהליך הזה משהו יתפקשש ואפילו יותר מפעם אחת, חשבתי כבר על כל הפרטים וכבר מתכנן לפתור אותן לפני שהן התחילו. אני לא בטוח שאסיים אותם בכלל, לא בטוח באלף גורמים. בכל מקרה, כל מה שלא יקרה אני מוכן ולא אהיה מופתע. טוב נסחפתי קצת... תודה רבה לך ולכולם...
המשך יום טוב

אהלן בועז ../images/Emo13.gif

דווקא מעבר שבתאי יכול לגרום לך להתמיד בדברים, להמשיך למקרות הכל, בטח במעבר שלו על מרקורי ובטח בסקוויר שהיא יצור לעצמו. זה יצור הכרח להתמודד, להמשיך הלאה, ולא משנה מה עומד בפניך. אדם חלש היא נשבר מהלחץ הזה, אבל אתה אומר שאתה כבר רגיל להשפעות שלו. מה שכן, המעבר על השמש והסקוויר לעצמו בבית 4 יכול להביא להתמודדות עצמאית מול האבא. אולי זה הזמן לאחוז במושכות חייך ולהיות האבא של עצמך- סוג של התבגרות. אני יכול להגיד על שבאתי לפי ההתנסות שלי שהיא כוכב מממש. הלחץ שלו על כוכבים אחרים זה לא הדבר הכי נעים, זה נכון, אבל בכל בית שהיא עובר, אני מממש את הנושאים של אותו בית בחיי. הוא יותר דוחף מאשר מעכב, זה לפי ההתנסות האישית שלי לפחות.

eynat4

New member
סטורן ועוד איך קשור למוות.

הוא קשור לזקנה. אבל אתה לא צריך להיות היסטרי...

למעלה