שבתאי בבתולה

yompon

New member
שבתאי בבתולה

שלום לכולם, או-טו-טו- שבתאי יגיע אל האופק שלי (0 מעלות בבתולה). כשבאותו בית יש מרס+ונוס בצמידות. (1.11.1951 תל-אביב). כיצד הצירוף הזה יכול להשפיע עלי? אודה על ההתייחסות יום טוב - יומפון

nomi12

New member
אחד הדברים שקורים כששבתאי נכנס לאופק

זה דיאטה.......באמת........

eynat4

New member
נכון !!

אני רזיתי בצורה שלא תתואר כשהוא נכנס לבית 1. אני נהייתי צל של עצמי. דרך אגב, כשצדק עלה לי על האופק אני תפחתי ותפחתי..

eynat4

New member
לפחות עכשיו כשהוא מגיע

אני כבר מכירה אותו די טוב.

ובכן.. זה יהיה מעניין

שבתאי יביא איתו גישה בוגרת ומעשית יותר, יחסל לא מעט פנטזיות בנושאי מרס ונוס, יחזיר את האהבה וכל מה שקשור ליחסים לקרקע, ויאפשר להשקיע קצת יותר בגישה מעשית לחיים, על כל המשתמע. אני אומר - לא לפחד, אלא לפקוח עינים ואזניים, ו..ללמוד. אחלה בית ספר, למי שניגש אליו ככה.

וואייי יאיר זה ממש מה שאני חוויתי ממנו

כשהוא נכנס לבית ראשון אצלי החלה מערכת היחסים הנוכחית שלי שאני יכול להעיד עליה שהיא הרבה יותר בוגרת בגישתה. מעבר לכך זה אכן הביא לגישה טובה יותר ומעשית יותר בחיים, וגם קצת ירדתי במשקל כפי שנעמי אמרה

eynat4

New member
כי אצלך הוא שליט בית 7

גם כשהוא נכנס אצלי לבית 1 פתאום נהייה לי חבר (אצל שנינו הוא שליט 7).

TRANSFER

New member
האמת זה מדהים

סטורן נכנס לבית הראשון בתחילת חודש אוגוסט... ובאמת קילוגרמים מתחילים לרדת, נראה לי קצת הזוי שזה קשור לזה. טפו טפו טפו בלי עין הרע אני רואה שהוא עומד להתיישב בבית הראשון עד אוקטובר 2008. ולפי מה שראיתי באסטרו, הוא יהיה במזל בתולה עד בערך אוקטובר 2009. חתיכת זמן מתיישב סטורן בכל מזל... יאיר - כתבת "יחסל לא מעט פנטזיות בנושא מרס ונוס"- תוכל להרחיב למה כוונתך? מקווה שהוא באמת לא יאכזב, אני מרגיש כבר מוכן לחיים. למדתי מספיק, כמה עוד אפשר?
משום מה יאיר, אתה מסתכל עליו (סטורן) רק בצורה חיובית, ממה שאני קורא מדי פעם בפורום, שבתאי הוא כוכב "קשה"(לפחות נוצר לי רושם כזה), אני יודע שחלקכם לא אוהבים להגדיר בצורה כוללת את הכוכבים, אבל בכל זאת, הכניסה של שבתאי לבית 1, מה יהיו בכל זאת החסרונות שלו? שבת שלום ותודה.

אחיקם ר

New member
שבתאי הוא בהחלט כוכב קשה,

ואני לא חושב שיאיר מתעלם מזה, הוא פשוט מדגיש את הצדדים החיוביים, דווקא בגלל שאנשים פה לא אוהבים אותו... אבל איך שאתה לא מסתכל על זה - שבתאי הוא כוכב קשה, והקדמונים רעו בו כוכב מקולל! מקור כל הצרות.... ולי הוא נצמד לשליט המפה!!! שמישהו יביא לי פטיש 5 טון, נשבור לו ת'טבעות המעצבנות שלו! אני רואה בו כאבא מאוד נוקשה ומאוד קשוח - אבא כזה ממש לא קל לחיות איתו, הוא גורם לתסביכים מאוד קשים, אבל בסופו של דבר, כשאתה מתנתק מאבא כזה, והופך עצמאי, אתה מבין כמה עזר לך החינוך הנוקשה הזה, ביגר אותך ולימד אותך שיעורים חשובים.

הוא אכל אותם מרוב חרדה כי ניבאו לו

שאחד הבנים שלו יביס אותו. לכן אכל אותם. ואני דווקא חושב שלמרות שהוא אכן כוכב לא קל הוא מביא עימו המון אחריות לחיים וגם המון המון לקח ולימוד עצמי. אמנם בדרך הקשה אבל התוצאה משתלמת.

כאן הוא נראה רגוע משום שרייה מביאה

לו לאכול את זאוס חחחח אז הוא היה טרנקילו שהוא הולך לאכול את הצאצא שלו. ד"א סטורן עצמו סירס את אביו אורנוס ויש המספרים שמהזרע שהיה על הגלים של הים נולדה לא אחרת מאשר אפרודיטה.

אחיקם ר

New member
למה יש מספרים?

המיתולוגיה מספרת... ולא אמרנו שמדברים ברומית - אני מבקש! ונוס, לא אפרודיטה! חחח... פירוש השם שלה זה קצף הגלים און משהו, לא?

קיימות שתי גרסאות להולדתה במיתולוגיה...

לפי הגרסה של הומרוס היא נולדה בלידה רגילה לזאוס ונמפת הים דיונה. לפי הגרסה של הסיודוס, היא נולדה מאותו קצץ לבן שנוצר מזרעו של אורנוס וגלי הים. המשעמעות אכן קשורה לקצף הגלים והיא המקבילה לעשתורת (אישתר) ולעוד אלות בקרב הכנענים והמצרים. הדמות הזאת ריתקה במשך המוני שנים המון אמנים, סופרים, פסלים וציירים.. והנה לידת ונוס לפי בוטיצ'לי...

למעלה