שביתה..

shmeksit

New member
דייי יצאתם מכל החורים!

אתם רוצים לשבות תעשו את זה לבד לפי מה שאתם רואים כל פעם שאתם משרשרים פה הודעה אז יש תגובות כאלה אז אולי דיי?! הכל נכתב ברוח טובה !

mirymoo

New member
../images/Emo80.gifמוווו????

אוקיי ...לא מצאתי פה משהו שישכנע אותי לא ללכת... 1.לא כל המורים מתייחסים רע לתלמידים!!!! אני לא מכירה הרבה כאלה אצלי בביה''ס. 2.אז נתאפק עד להפסקה!!!יש סיבה לזה שהם לא נותנים לצאת כי אז כולם ירצו וזה יהרוס את השיעור ובלה בלה בלה...בכל מקרה זאת ממש לא סיבה לשבות!!!. 3.אצלנו זה היה דמוקרטי לפי משזכור לי !!!! ויש לנו 6 צבעים שמספיקים... 4.לנו יש מזגנים!!!! ובקשר לכסאות והציוד השבור....אתם אל תשברו ולא נצתרך לתקן טובב???????????????? 5.זה תלוי בכיתה ובהקבצה וביכולות...אני בח'3 (זה הכל הקבצה א') וזה קצת מעמיס אבל בכל זאת אף אחד לא אמר שלקבל ציונים טובים יהיה קל!!!!. 6.איני לא מבינה כלום במגמות ובלה בלה בלה אבל זאת הסיבה הראשונה ובשביל סיבה אחת לא עושים שביתה!. 7.נכון יש אבל יש מורים טובים גם....למה אתם רק ורק מתלוננים???. 8.נכון זה יכול להפריע אבל יש ביתי ספר שמחלקים את הכיתה לקבוצות בשיעורים ויש תיגבורים וכל מיני.. 9.אוקיי תדברו בשם עצמכם!!!!!!!!!אני מבזבזת על ספרים בערך 200 ש''ח כי הם מסיפרית בית ספר ומחזירים אותם חזרהה כל שנה .. 10.א.זה לא כעזה קל למצוא איזה מלון לכל התלמידים שיוצאים לטיול ולא יהיה כסף לזה!!!! ב.הטיול שלי היה באכסניה והיה בסדר....נכון לא הכי נוח אבל אם אתם רוצים שיהיה נוח אז תסעו עם ההורים....ממש מפונקים אתם.. 11.תפרטו! 12.איזה מסדר בוקר???? לי אין מסדר כזה מכתה ג'!!. 13.אם אתם חושבים ככה אז תחליפו אותה אתה וניראה מה יגידו עליכם!!!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהייתם בעיתון ../images/Emo6.gif

אתם יודעים?

יאפ.. ונגיע כל התקשורת..

זו אחת הסיבות שגם אנחנו עושים את השביתה.. שכל המדינה שוב תשמע איך המצב של מערכת החינוך בארץ כ"כ כושל.

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif תפסיקו ^_^

מיד
מטומטים מעצבנים!!! בא לי לירוק על כל אחד ממכם ובאלי לקחת את הראשים שלכם ולחנוק אותם של כל אחד מחבורת הפאקצות והערסים האלה! מבינים?? אנחנו לא מעוניינים לכו למקום אחר להציק לו
אתם חבורת חסרי שכל
לארץ יש מספיק בעיות לא רוצים ללמוד? לא מחריכים אותכם
אתם רק מבזבזים כסף שההורים שלכם נתנו לכם ללמוד ומבזבזים את החיים שאתם מפרסמים את זה בכל חור אפשרי באינטרנט
סליחה הייתי חייבת

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif ויודעים מה הולך להיות..

דיף? ^___^ שבעוד כמה ימים יפסיקו המודעות המעצבנות ^^

shmeksit

New member
:0 היית ממש עדינה!

אבל את צודקת רק יכלת לנסח את זה בצורה אחרת ^^

Stinki Winki

New member
לא, גמני

באמת, זה שהתלמידים לא רוצים ללמוד ורק מפריעים זה באמת לא אשמת המורים. עובדה שיש את האלה שמוציאים ציונים טובים.

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifאיכ.../images/Emo5.gif

וברור שיש את האלה שמוציאים ציונים טובים, יש ילדים שגם אם תשימו אותם בבית ספר הכי נוראי בעולם הם יוציאו מאה, אבל הם מיעוטP: אני לא אומרת שבית ספר זה גיהנום, אבל נגיד ההנהלה אצלי בבית ספר די סאקס.

למעלה