שביתה..

shmeksit

New member
את ממש ממש צודקת! ../images/Emo45.gif

צדקת בכל מילה וזה באמת לא מוצדק לעשות שביתה.. וכמו שאמרת שהם ינסו להחליף את המורה לשעה אחת וניראה איך הם יסתדרו!

../images/Emo6.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

סורי, זה קורע אותי כל פעם מחדש...!

למה זה טוב השביתה?

אם מישהו לא רוצה ללמוד {לפי התנאים שיש בבתי הספר} , אז שלא יבוא..!!

Stinki Winki

New member
../images/Emo45.gifבאמת, למה זה טוב?

רק ייתן יחס עוד יותר מזלזל לתלמידים ויעניק עונשים לכולם. לא שהיחס כיום כזה מזלזל.

אפשר לגשת להנהלה של קבוצת תלמידים

ולהסביר מה הבעיות הספיצפיות של הבית הספר. ומה שביתה של יום אחד תעשה? {אם זה שורשר אלייך נועה , אני מצטערת}

אז זהו שכבר ניסינו הכל..

רק חבל שלא מתייחסים אלינו שביתה של יום אחד תעשה הרבה- תעמולה תקשורתית.. כולם ישמעו איך המצב של מערכת החינוך בארץ כ"כ כושל.. וזה יזיז הרבה דברים- כולם יראו שאנחנו יכולים להתארגן ולמחות על כל מה שמציק..קיצר קראו במעריב או במקומות אחרים שזה יפורסם

הערות קטנות..

אתה חושב ששביתה כזאת תעזור? כאילו אני שואלת בשיא הרצינות..! אם לא התייחסו אליכם עד עכשיו ולא עשו דבר.. את באמת חושב שיום אחד יעשה נס? אז זהו שזה ממש לא ככה! עזבו את הרעיון {המפגר ,הייתי אומרת}..תלמדו וזהו!!

Stinki Winki

New member
מסכימה שוב../images/Emo122.gif../images/Emo45.gif

כולה כמה שנים וזה נגמר, אפשר לחשוב.Oo ואת השביתה עושים תלמידי כיתות ז'-יא' בערך, לא? כאלה שממש נשאר להם מעט זמן- לא תלמידי כיתה א' שיש להם עוד 12 שנים.

o0Invisible0o

New member
...

"כולם ישמעו איך המצב של מערכת החינוך בארץ כ"כ כושל" אה, כי כולם חיים באיזשהי בועה ולא יודעים את זה..
כבר הגבתי, ומחקו אותי. זה כ"כ הרגיז אותי. ולכן אני לא אגיב שוב.

broken winges

New member
...................

עד עכשיו לא הגבתי לאף שרשורי שביתה.. אבל זה כבר ממש לא במקום. אתם בסה"כ קבוצת תלמידים שרוצים להראות איכשהו חשובים ולקבל תשומת לב. גמני יכולה לכתוב עכשיו משפטים ולהפוך את הבי"ס שלי למקום הכי נורא ביקום. אבל אני לא עושה פשוט כי זה לא נכון. אני לא מאמינה שכללללל כך נורא לכם בבי"ס..שהמורים נטפלים לכל ילד במדינת ישראל,אוליאם לא תפריעו לא יגידו לכם כלום,ואולי אם אפילו תנסו להקשיב וללמוד תראו שיעריכו את זה. אתם בסה"כ רוצים עוד יום חופש מבי"ס וקצת תשומת לב. כשתמצאו סיבה נורמלית אילו אפילו תקבלו את זה. ואני שונאת את הבי"ס שלי מאוד.אבל אני לא אתחיל לנסות לשבות על זה כי ישנם טיולים ויש מורים שמנסים לעזור. הב"יס הוא לא מקום שחור כל כך אתם פשוט לא כותבים גם על הפלוסים שלו.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif האתר הזה כל פעם משתכלל ../images/Emo12.gif

נו, אני עדיין עם הטיעון המרכזי של תפסיקו-לעשות-צרות-למדינה-שיש-לה-כבר-יותר-מדי-גם-מבלי-שכל-הצוציקים-בארץ-ישבתו. הו, וגם - עד-שהמורים-לא-מרביצים-לי-אני-לא-שובתת.

למעלה