רציתי לעסוק בעיניין מאד בוער לאחורנה...שביתת המרצים..למישהו יש מושג מה קורה עם זה? יש מחר שביתה או לא???? כי לי אין מושג ואני לא ממש עוקבת אחרי החדשות....
אהלן, באיזה אוניברסיטה את לומדת? הבנתי שזה כולל את האוניברסיטאות. מה שידוע לי כרגע זה שיש שביתת מרצים מהסגל הבכיר (מה שאמרו לי לא בטוח שזה כולל את המרצים הזוטרים ואת המתרגלים ועמתי ההוראה). בשל העובדה שלא ידוע מי שובת ואם יש לך שיעור ב 8 בבוקר רצוי להגיע מחר לשיעור (כאילו יש לימודים) ולראות האם מתקיים השיעור. אני יודע שזה מצב לא נעים. ייתכן והמצב ישתנה. היום אישית אני ממליץ לך לעקוב בחדשות ולהקשיב ולשמוע מה אומרים. עמית
לגבי תל אביב אני לא יודע מה בדיוק הולך שמה. תרימי טלפון למישהו באגודת הסטודנטים ותשאלי אותם. זה התפקיד שלהם. לגבי חיפה. כיוון שלא יודעים מי בדיוק ישבות (כי מדובר בשביתה של סגל בכיר) המלצתי האישית היא להגיע מחר בבוקר (למי שיש שיעור ב 8 בבוקר בלבד) ולראות האם מתקיים שיעור או לא ולגבי שאר השיעורים לברר בהמשך. מי שלומד בערב או ביום שני שירים טלפון למזכירות החוג הרלוונטי ויברר איזה מרצה שובת ואיזה לא. שבוע טוב ובהצלחה, עמית
לא יעזרו לדעת האם לנסוע לי-ם או לא, ובל נזכיר את אלה שגרים מרחק נסיעה גדול יותר, וגם מתחילים ללמוד מוקדם.. אבל בכל מקרה, אני מתחילה להעריך יותר ויותר את העובדה שאני מתחילה ב-12:30...