שביתה

BellA עלמה

New member
../images/Emo46.gif שביתה?

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/647/884.html אני מקווה מאוד שלא הספיקה לי הבלגנים של שנה שעברה אוף

Amy Winehouse

New member
הלוואי!

ממש מתאימה לי שביתה עכשיו. מאוד מקווה שתצא לפועל,או לפחות שיצהירו הצהרה מפורשת לכאן או לכאן ולא יישנו בדקה ה-90.

אנחנו כבר התחלנו ללמוד השבוע...

אבל מקווה שלא תהיה פתאום שביתה תקועה. ממש ממש לא מתאים
.

השביתה בפתח...

אז מי שקרא ידיעות, נוכח לדעת, שתהיה שביתה ביום ראשון באונברסיטאות, ובמכללות האקדמאיות ובמכללות להוראה, לימודים כרגיל... בהצלחה...

EladLR

New member
ומי שעוד הולך לתמוך-הסטודנטים

האגודות הולכות להודיע שהם תומכים ושאין לסטודנטים מה להגיע לקמפוס אם מחר בערב, זה יהיה ברור שתהיה שביתה.

שלום לכולם!

רציתי לעסוק בעיניין מאד בוער לאחורנה...שביתת המרצים..למישהו יש מושג מה קורה עם זה? יש מחר שביתה או לא???? כי לי אין מושג ואני לא ממש עוקבת אחרי החדשות....

amitk80

New member
אני אנסה לעזור לך.

אהלן, באיזה אוניברסיטה את לומדת? הבנתי שזה כולל את האוניברסיטאות. מה שידוע לי כרגע זה שיש שביתת מרצים מהסגל הבכיר (מה שאמרו לי לא בטוח שזה כולל את המרצים הזוטרים ואת המתרגלים ועמתי ההוראה). בשל העובדה שלא ידוע מי שובת ואם יש לך שיעור ב 8 בבוקר רצוי להגיע מחר לשיעור (כאילו יש לימודים) ולראות האם מתקיים השיעור. אני יודע שזה מצב לא נעים. ייתכן והמצב ישתנה. היום אישית אני ממליץ לך לעקוב בחדשות ולהקשיב ולשמוע מה אומרים. עמית

amitk80

New member
אני אעדכן על מה שהולך בחיפה

לגבי תל אביב אני לא יודע מה בדיוק הולך שמה. תרימי טלפון למישהו באגודת הסטודנטים ותשאלי אותם. זה התפקיד שלהם. לגבי חיפה. כיוון שלא יודעים מי בדיוק ישבות (כי מדובר בשביתה של סגל בכיר) המלצתי האישית היא להגיע מחר בבוקר (למי שיש שיעור ב 8 בבוקר בלבד) ולראות האם מתקיים שיעור או לא ולגבי שאר השיעורים לברר בהמשך. מי שלומד בערב או ביום שני שירים טלפון למזכירות החוג הרלוונטי ויברר איזה מרצה שובת ואיזה לא. שבוע טוב ובהצלחה, עמית

d e m o sthenes

New member
למה אנחנו צריכים לשבת ערים כל הלילה בשביל

לדעת אם לומדים או לא?!!?!?!? זונות!!!!!!

Anna Karenina

New member
למה כל הלילה?

תקום שעה-שעתיים (תלוי כמה זמן אתה צריך) לפני השיעור הראשון שלך, תדליק את הרדיו, ותראה האם אתה חוזר לישון או לא...
זה בוודאי מה שאני אעשה.

לי שעתיים מראש

לא יעזרו לדעת האם לנסוע לי-ם או לא, ובל נזכיר את אלה שגרים מרחק נסיעה גדול יותר, וגם מתחילים ללמוד מוקדם.. אבל בכל מקרה, אני מתחילה להעריך יותר ויותר את העובדה שאני מתחילה ב-12:30...

Anna Karenina

New member
הזמנים היו לצורך המחשה בלבד.

והבאתי את הידיעה לטובת אלו שעדיין לא התעדכנו. כמה זמן נסיעה יש לך, או אין לך - זה כבר עניין אישי שלך. הכל עניין של ניסוח. בהצלחה!

הבאתי את עצמי בתור דוגמא

בלבד, שזה לא בסדר שמודיעים בדקה ה-90 מה נסגר. לא צריך לקחת הכל באופן אישי.

כן ככה עשיתי בזמנו בבי"ס בימים של ספק שביתה

או כשהיה שלג בירושלים. אבל מחר אני אמור להתחיל ללמוד ב2 וחצי, כך שיש לי המון זמן...

למעלה