שביתה

אני לא תומכת בשום שביתה!

וגם בשביתת הסטודנטים, שלכאורה אמורה להיות לטובתי, לא תמכתי. שביתות לא עושות כלום חוץ מנזק! כלום! אלא אם כן אתם גוף ציבורי שיעשה נזק ממשי לציבור מאוד גדול פה במדינה (כמו עובדי חברת החשמל או המים או הנקיון או הביוב...) אין טעם לשבות כי אם לאף אחד זה לא מזיק - זה גם לא יועיל לאף אחד! אגב, שביתת הסטודנטים שנה שעברה לא הייתה שביתה - היא הייתה מרד צרכנים.

ChilD SouL

New member
השביתה הייתה הרבה יותר אפקטיבית -

אם הם היו מתחילים אותה קודם ופשוט כל הסגל, הזוטר או הבכיר היו מכריזים כי הם לא מתכוונים לבדוק מבחנים\עבודות ולתת ציונים לסטודנטים - אז... כשזה באמת היה דופק אלפי [ואף יותר] סטודנטים, משהו היה יכול לזוז - אולי. וגם אז, לסטודנטים היה הרבה יותר אכפת מהעניין והם לא היו כ"כ מרוצים מהשביתה, שאם תיהיה כעת - רק תדפוק אותנו במהלך ובסוף השנה. חבל שהם לא הצטרפו לשביתת הסטודנטים דאז.

d e m o sthenes

New member
תכלס. מציק לי החוסר ידיעה הזה.

אני אפילו לא יכול לקבוע משמרות לשובע הבא בעבודה.

amitk80

New member
לא יאומן

שהמרצים דפקו לנו ברז במהלך השביתה ועכשיו אנחנו צריכים לתמוך בשביתה המוצדקת שלהם? למה הם לא נלחמו איתנו עד הסוף? לדעתי תהיה שביתה ואני מקווה שהיא תהיה קצרה יחסית

Lady in red2

New member
אם תהייה ארוכה, שוב נסבול מהשלמות

עד הלילה ונבוא ימי שישי, וכמובן מבחנים על פני כ-ל החופש.

amitk80

New member
לכן

אני אשמח לשביתה קצרה מאד של לא יותר מאשר שבוע

ת מ י מ ה

New member
איזה באסה

באמת שזה מעצבן אותי למה במשך החודשים האחרונים לא סיימו את הבלאגנים האלה הרי בסופו של דבר הם לא יקבלו את הכסף ואנחנו סתם מפסידים את הלימודים אני ממש ממש ממש ממש רוצה להתחיל ללמוד כבר (כן אני יודעת אני חננה ואני גאה בזה) הייתי חייבת לפרוק קצת...

amitk80

New member
למה לא סגרו את זה במהלך הזמן האחרון

כי אנחנו מדברים על שני צדדים עם אגו נפוח שלא מוכן לרדת מהעץ הגבוה שכל אחד מהם טיפס. ברור שבסופו של דבר זה יפתר איכשהו אבל מי שתמיד יאכל אותה זה הסטודנטים. תמימה אני מה זה מבין אותך. עכשיו מתחיל הבלאגן כי הבנתי שזה רק מרצים בכירים ולא מרצים זוטרים ועמיתי הוראה. אני מציע להתעדכן דרך האוניברסיטה והאגודה אצלכם. את במקרה לומדת באוניברסיטת חיפה?

lady mika

New member
אכן החוסר ידיעה מצחיק, אגב הכינוי שלך מחווה

למשחק של אנדר, אני מניחה?

uri80

New member
למה לא לדמוסטנס המקורי?

את יודעת, היו כאן כמה אנשים לפני הספר הזה

Chris Redfield

New member
לא בא טוב

אם כל העסק ימשך שבוע ימים ומטה, מילא. אם זה יגרר לשבועות שלמים, ימח שמם של כולם!

M o n a L i s a

New member
חזרתי לרמת גן היום בערב...איזה סיוט!

הרכבת הייתה מפוצצת, באוטובוס בקושי היה מקום לעמוד והם עוד לא החליטו מה עם השביתה! לא מצליחה להירדם... בהצלחה לכולם מחר!

למעלה