שביתה!

M o n a L i s a

New member
ככה שוברים שוברי שביתה! ../images/Emo3.gif

אני לומדת במחלקה של אנשים חננות וסוציומטים אשר החליטו שהם שוברים שביתה ומגיעים לשיעור היות ויש לנו מרצה מעצבן שמתעקש לעשות שיעור. (ויש בוחן חשוב בשבוע הבא....) כמעט כולם הגיעו לשיעור ונכנסו ונשארנו בערך 10 אנשים בחוץ, והמרצה בגר את הדלת וביקש שלא נפריע. לאחר כמה דקות עשינו המון רעש, כיבינו אור, נדלקו הגלאי אש ועשינו כל דבר אשר ימנע את השיעור.....אם הייתם רואים את המבט של האנשים המגעילים האלו כשהמרצה יצא בעצבים! המסקנה: לא לדפוק את החברים שלכם כי מי שמאמין במטרה וצודק יינצח בכל מחיר!

כבשה200

New member
נסעתי עכשיו באוטובוס עם הרבה סטודנטים שחזרו

לטכניון... מסכנים, הגיעו עד חיפה בשביל לשמוע שהאגודה שלהם החליטה לחזור בה מההחלטה בצהריים שהם חזורים בהם מהשביתה לא חבל לנסוע סתם מהמרכז לפה?

אז..

רק לי זה קצת צורם שיש יום סטודנט בזמן שביתה שנלחמת על תקציבים? ל איודעת אם זה צריך לצרום בגלל זה אני שואלת :) אני קצת מבולבלת מכל העניין

ialstrn

New member
לכל אלה שלא היו בהפגנה ...אין לכם מושג מה

הולך שם!!! חזרתי לא מזמן...

ialstrn

New member
למי שהתגעגע לזה-המנון המאבק (הזמר תוקי)

מבוסס על שיר הסטיקרים מגניב חבל על הזמן: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/575/499.html

ככה לא עושים שביתה!!

אבל אולי זו גם אופציה אני יודע שזה לא ממש קשור אבל אותי זה קרע

לא צורם לי, אלא מצחיק כזה-

כי מה עושים עכשיו כשיש שביתה- הולכים או לא? למרות שאצלנו לא חושבת שיש יום הסטודנט בכלל...

ialstrn

New member
ואגב שערוריה חדשה לגבי המערך הלוואות

ציטוט מערוץ 7: "הסטודנטים: נאבק במימוש המלצות מרידור הסטודנטים מביעים זעם על המידע שהודלף אודות מסקנות ועדת מרידור הדוחה את ההטבות שתוכננו, וקובעים כי לא יאפשרו את מימוש המהלכים. בני דותן פרסומים מדווחים באחרונה כי בניגוד להבטחת שרת החינוך במצע ערב הבחירות ("המודל האוסטרלי"), הלוואות לשכר הלימוד לא יוחזרו רק כאשר הסטודנט ישתכר מעל השכר הממוצע במשק, אלא הרבה לפני. ועדת מרידור תמליץ להתחיל להחזיר את הכסף מייד לאחר תום הלימודים כשהסטודנטים משתכרים הרבה פחות. בעקבות הפרסומים מודיעים ארגוני הסטודנטים כי הגזירה קשה יותר ממה שחשבו. לדבריהם גזירה זו מחזקת את ידם ומבליטה את צדקת מאבקם. יו"ר ארגון הסטודנטים בישראל, איתי ברדה, מסר בתגובה:" שרת החינוך טעתה כשהסכימה למינוי וועדה לא אובייקטיבית על ידי פקידי האוצר וועדה שתחליט, בניגוד לדעתה, על מודל שיפגע בסטודנטים וירחיב את הפערים במדינה. יחד עם זאת, אין לה מה לחשוש. אנחנו, הסטודנטים, לא ניתן לזה לקרות". יו"ר התאחדות הסטודנטים הארצית, איתי שונשיין: "מאבקינו הינו חברתי צודק וראוי ואט אט מתגלה כי מאבקינו מוצדק לאור מסקנותיה של וועדת שוחט כפי שנאמר האמת תמיד יוצאת לאור, אני מקווה כי בקרוב מאבקינו ישא פרי"."

בטטהמן

New member
היה אדיר!

אהבתי במיוחד את הבובה של החמור. מי בא מחר ב-19:00 לכיכר לסיים את העסק?

ialstrn

New member
לא סגורה על עצמי -ההפגנה היום גמרה אותי ..

התייבשתי ,נשרפתי ,וקיבלתי מכות בטיפוסי הרים ... אם יהיה לי כוח ואני ירגיש שאני יכולה,ואני ימצא מישהו שאני מכירה שבא -אני יבוא... אבל בלי ספק צריך ללכת לשם , שלא יהיה ביזיון לסטודנטים!

ialstrn

New member
הייתי בסוף! עוד מישהו היה?

מדברים על בין 150 אלף ל250 אלף (אז בטח היו 200 אלף ,אבל יחי ההבדל בין 150 אלף ו250 אלף טעות "קטנה" ) וכמו שנאמר:
: אולמרט תתפטר! או אולי עדיף כדברי הסופר מאיר שליו - "אמרת שאתה עובד אצלנו? אתה מפוטר".

SpyKid

New member
למה השביתה גורמת לך לשקול אם ללכת או לא?

יום הסטודנט הוא בכל מקרה לא שבירת שביתה, כי זה לא שלומדים. זה כמו שסטודנטים יתלבטו אם ללכת לקניון או לים בזמן השביתה.

iknow

New member
יום הסטודנט לא קשור לשביתה.

אני לא מבין את ההתלבטות.

stop the strike

New member
שוברים שביתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif התגייסו לפעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifרמקול|

מונעים את ביטול הסמסטר!! מונעים את דחיית התואר!! מונעים את ירידת הכסף והמאמצים לטימיון!! שוברים שביתה עכשיו! החל מהיום וגם בשעות הלילה ולפני שיהיה מאוחר מדי הצטרפו עכשיו והתפקדו: 052-3444414 050-5523823 למי שחשוב לו העתיד שלו באמת. אל תתנו ללימודים שלכם לרדת לטימיון!

ialstrn

New member
זה לא ילך לך בחיים...

חוץ מזה הסמסטר לא עומד להיתבטל ,והתואר לא עומד לידחה... לא קרה בחיים וגם לא יקרה... זה הפסד כספי של מיליוני שקלים לאוניברסטאות (כל יום שביתה זה גם הפסד כספי אגב,המרצים מקבלים כסף בין אם הם מלמדים ובין אם לא)

conio stdio

New member
דווקא אני שומעת על עוד ועוד חוגים שחזרו ללמד

כי סטודנטים מופיעים לשיעורים.

למעלה