שביתה!

ialstrn

New member
לא המקומות הגדולים,וחוץ מזה זה שאנשים מפחדים

ובאים כי חברים שלהם ביקשו שיעור זה ממש לא אומר שהם יחתמו על שבירת שביתה... אצל אח שלי חזרו ללמוד להשבוע (הלאה לא ברור) והוא נגד ,הוא היה בא להפגנות אם היה מסתדר לו רק שפיזיקה קשה מאוד ללמוד לבד..

ialstrn

New member
מכללת אריאל,זה מסתבר היה רק ליומיים

שיעורי השלמה

princess di

New member
../images/Emo186.gifעד כמה אתה רציני עם העניין ?

היתה כתבה בהארץ שבו הוסבר ששכר הלימוד של הסטודנטים מהווה רק 16% מההוצאות של האוניברסטיאות אז אם עכשיו ישאו בהצואות הסטודנטים 24% זה רק רבע!!! לכן אני מיצתרפת אבל רוצה לדעת שבאמת יש בסיס ..... חוץ מיזה באריאל לא היו בסוף ימי השלמה .... שום שברו ושם בטיח ... הם לא יציבים בכלל ... שולחים לנו מלא הודעות סתם שכל הודעה כך אמר מישהו מהאגודה בפורום של האגודה שווה 900 ש"ח. מישהו הולך יום ראשון ללמוד ?

conio stdio

New member
לא רק לך

אגודת הסטונדטים היא גוף כלכלי מסחרי שמגלגל הרבה כסף ולא יוותר על ההכנסות שלו מהאירוע הריווחי הזה. האירוע מופק ע"י חברת "נכס" שהיא חברה בת של אגודת הסטונדטים שבין היתר סוחרת במספרי הפלאפון שלנו למפרסמים שמרבים במחיר.

כבשה200

New member
איך שהבנתי הטכניון החליט להמשיך בשביתה

בגלל הלחץ מצד הסטודנטים האגודה התכנסה בערב והחליטו להמשיך את השביתה והיו המון סטודנטים שחזרו היום לטכניון

אם יש משפט שאני שונא:

"מי שמאמין במטרה וצודק יינצח בכל מחיר!" אני מבקש מכולם לחשוב כמה דקות, לפשפש בזכרונם ולגלות מקרים שבהם הצודקים והמאמינים במטרתם הפסידו.

SpyKid

New member
../images/Emo31.gif

בלי קשר להאם נוקטים בעמדה של בעד או של נגד השביתה, לדעתי לא הוגן לנקוט בצעדים כאלה. אף אחד לא חתם על הסכם ששובתים, לכן זכותם של אלו שרוצים לשבור שביתה לעשות זאת (במיוחד לאור העובדה ש"יש בחן חשוב בשבוע הבא", ואף אחד לא דואג לבטל אותו, וגם העובדה שיש אנשים שאכפת להם מהלימודים שלהם, עליהם יש להזכיר ששילמו).

iknow

New member
זכות בוודאי שיש, השאלה היא האם זה יאה

והתשובה היא, בפשטות - לא. הדרך היחידה של החברה להתגונן מפני חבר'ה שחיים על חשבונה אבל דופקים אותה במקביל היא להעניש אותם בדרך היחידה שהיא יכולה - וזה נידוי חברתי. ואם נתייחס למקרה הספציפי, לכל אחד בנפרד עדיף לשבור שביתה, אבל אם כולם יעשו כן, כולם ידפקו (ביחס למטרה שהוגדרה ע"י הרוב - להשיג הישיגים מהשביתה). אגב, כל זה כבר פחות ופחות רלוונטי. עושה רושם שביום רביעי חוזרים ללמוד בטכניון.

ialstrn

New member
השביתה לא נגמרה, אם חוזרים בטכניון אז הטכניון

שוברים שביתה... אתמול סירבו להצעות הטיפשיות של אולמרט ראה שירשור הי שם בעמוד... (כי הם כמובן הצעות אגואיסטיותת מאוד)

הטכניון שוברים שביתה?

אם כן- הם לא היחידים. אני שומעת מחברים-על יותר ויותר מקומות שבהם הסטודנטים חזרו ללמוד. אממממ...

iknow

New member
אני די בטוח שמוסד שלם לא יחליט להפסיק את

השביתה אם שאר המוסדות לא יסיכמו לכך. העניין הוא כזה, נציגי אגודת הסטודנטים של הטכניון השיגו הסכם כלשהו מול משרד רה"מ (שנוגע לכלל הסטודנטים וכל ההשכלה הגבוהה, לא רק לשכ"ל בטכניון), ואת ההסכם הזה הם הולכים להציג לשאר האגודות כאופציה ונראה מה הן יגידו. לדעתי, בהמשך היום, הכל יתבהר.

למעלה