שבט צור

Ronen Rozen

New member
שבט צור

הייתי בקורס שהם היו במחנה והיה להם מחנה מדהים!! שמעתי אבל היה איתם משהו במסדר הנהגתי מה היה? ואם יש פה מישהו מצור שידבר איתי בפרטי

cohen shir

New member
כן האמבולנס עבד קשה בזמן המסדר ההנהגתי

מלא אנשים התייבשו במסדר [הייי
] ובאמצע ההמנונים שהדליקו את הכתובות אש בטעות הדליקו את היתרים והכל נפל חלק על אנשים וחלק על שדה קוצים כזה והתחילה שריפה.... וגם פול אנשים קיבלו התקפיי אסתמה בגלל האבק [הייי
] בנגלה שאני נסעתי בה באמבולנס היינו 11 אנשים לא כולל הנהגת..... היה נוראי... ובהחלט הרמת צופיות של שבט צור היא מדהימה!!!!! הם ממש טובים בצופיות, המבנים שלהם מקסימים!!! רק עם הזמן זה דיי מעצבן שהנושא שלהם תמיד באותו תחום... עולם הילד, דיסני, או סתם התמקדות הסרט מסויים של דיסני.... קצת חוסר גיוון אבל עדיין.... הבניה שלהם מדהימה!

Ronen Rozen

New member
אני רק יודע..

שאם הם היו בשרון דרום הם היו לוקחים את שאר השבטים בשניות גם אצלכם היה את זה שאמר תודה רק שאצלכם זה היה בן אדם שהעתיק מאחד מצור שהתחיל את זה בשרון דרום

cohen shir

New member
לא הבנתי את המשפט השני.... ../images/Emo12.gif

היית במחנה של אלון? היינו מול צור....

cohen shir

New member
היה לנו מחנה ממש לא משהו יחסית לשבט שלנו אבל

היה מחסן ותורן מדהימים!!!!!
ושכב"גיה מטורפת כמו תמיד!!!
הפרויקט היה חביב שכזה מבחוץ הוא לא נראה הכי מגניב אבל הבפנים שלו עם ה3 קומות והפטנטים והכל היה מגניב.
בכללי השבט בשנת ירידה כזאת אבל בשביל זה יש את שנה הבאה...... הולכים להפציץץץ!!!

YogevLevi

New member
ברור שאתם הולכים להפגיז

במיוחד עם המרכז הצעיר החדש שלכם D=

Ronen Rozen

New member
חח הסבר

בהנהגת שרון דרום במחנה היה אחד במפקדה משבט צור מי שמכיר הבלונדיני עם הרסטות כל פעם שהוא הודיע הודעה במערכת כריזה הוא אמר תודה במין קול זה ובמחנה של שרון צפון היה מישהו שחיכה אותו!!

Ronen Rozen

New member
אני יוצא מחר לירושלים ואם אני יהיה במפקדה

זה יהיה גם בחלוץ ירושלים חחח יש לך במקרה איסי או מסנג'ר של משהו מצור מהשכבג?

cohen shir

New member
בהחלט../images/Emo9.gif

אני אדבר איתך נראלי שיש לי אותך אפילו במסנג'ר

cohen shir

New member
היה גם וגם בזמן החלוץ היה שרד"ר ואחר כך....

היה איילון..... הוא משרון דרום...

חחחח

ניזכרתי במסיבת פירוק כשצור הביאו את כל היצורים שלהם למטה ואז העבירו אותם לכיכר.. ישבתי על מזרון על השביל בין רגבים לפולג עם עוד כמה אנשים וצור ממש עצבנו אותנו בזה שהם הביאו את כל היצורים לכיכר. קיצ היה לנו אולר וכל שניה צעקתי להם "נחתוך נחתוך נשים קצת חומוס ויאללה לישון" או "אפשר להתיישב על הפיל שלכם?" או שצעקתי על מישהו "ערן תביא לי מספריים" "מה להביא לך?" "מספריים" "למה?" "כדי לגזור לכם ת'שלט המעצבן הזה"

הדריק1

New member
אני גם הייתי בקורס מסכם...

רק של איילון...אבל ראיתי רק את של שבט אפיק כי הלכנו להביא מהם סנאדות... וחצי מהאנשים שלכם באו למסיבה שלנו... חחחח

yo yoel

New member
שבט צור האלה

צבעו לנו את פינגי בלילה!! אבל וואלה עם כל הכבוד לרמה שלהם הם תופסית תחת על כל ההנהגה הזאת...

למעלה