שבט צור

arbell

New member
יאל, תיזהר!

אני לא יודעת מי צבע את פינגי, אבל זה באמת לא היה בסדר, אם אתה יודע מי זה, תגיד, אבל אל תאשים את צור לפני שאתה בטוח. היה לנו מחנה מדהים, אחד המחנות החזקים, נכון, הנושאים שלנו עד עכשיו בשנים האחרונות היו חרושים, אבל עכשיו כשמחנה אחד הקדשנו לדיסני, למרות שזה היה בכל מחנה אפשרי, עשינו את זה עד הסוף, וראית בעצמך את התוצאות, עכשיו לא נחפור יותר, המחנה שלנו היה בן- זונה, ואתה בעצמך יודע שאם השיפוט היה הוגן, היינו זוכים בהרבה מאוד פרסים, לא תופסים תחת ולא כלום, רק מאוכזבים וכועסים על האנשים בהנהגה, על השיפוט, על השכב"גיסטים האחרים, שמחליטים שאם הם השופטים ואפשר להכניס לצור, ו"יש להם כוח בידיים", אז כדאי לעשות את זה ביג טיים! אז תרגע, כי מי שתופס פה תחת זה ממש לא אנחנו.. אני אישית שמעתי, גם משבטים אחרים, שהשיפוט היה נגדנו בכוונה, ותתעצבן כמה שבא לך, אפילו אתה יודע שבפרס מחנאות וכאלה, אנחנו היינו צריכים לקחת, המחנה שלכם היה באמת מדהים, באמת אני מפרגנת, אבל אם לא ראשון, היינו לוקחים לפחות שני/שלישי מחנאות, ובעוד פרסים...

אני בשבט צור..

בהחלט היה לנו את המחנה הכי טוב בהנהגה, והשפיטה הייתה פשוט ביזיון.

אנחנו תופסים תחת?!

אוקיי.. אני משבט צור, ועם מישהו כבר תופס פה תחת זה החרא הנהגה הזו.. מזה השטויות האלה.. לדוגמא.. אני חניכת ז' וביום ספורט בגמר של ז' במחניים אנחנו היינו מול בן יהודה והשופט טעה במשהו אז המדריך שלנו בא ואמר לו את זה והשופט בא אלינו פשוט "שתוקאין לך זכות לדבר בכלל אתה צורניק" וכאילו עם זה מה שהשופטים אומרים אין פלא שפוסלים אותנו בכוונה!! אני לא מזלזלת בשום שבט אחר אבל עם כל הכבוד אני הסתובבתי בכל שבט ושבט בהנהגה והיה לנו מחנה הכי טו שרק יכול להיות.. מבחינה חזותית ומבחינת בניה והכל.. ההנהגה שונאת אותנו.. ומפלה.. אז עם ללכת באמצע מסדר ולעשות מורל זה נחשב "לתפוס תחת" אז כדי שתשאל מישהו מזה.. כי עם כבר מישהו תופס תחת זה ההנהגה המסריחה הזאת.. או יותר נכון השופטים שרצו להתנקם בשכב"ג שלנו!!

למעלה