שבוע לכנס? שרשור WIP!~

בעזרתה המדהימה של מעיין, כפרה עליה,

נשאר לי לסיים רק כפפות ולחבר את השיריון :) מקווה לעשות את זה מחר (כי דחו לי את השיעור שירה ~_~)

סיימתי את השוליים של המטריה~!

נשאר לי רק לסיים סופית את המטריה, לסיים סופית את השמלה, לעשות טרו טרו בוזו ולעצב את הפאה. תמונה עם מה שבינתיים מוכן~ (התמונה באיכות גרועה כי המראה נמצאת במסדרון *מאוד* צר, והמצלמה חצי מתה לי באמצע <.<) ... הפוזה של היד שלי... נראית מעוותת.... יצאה לי יד קלאמפית ;ם;

CibiHeart92

New member
אם זה קלאמפי המצב מעולה.

זה נראה מדהים!! אני מתה לראות בלייב

akane

New member
אוי אלוהים ~_~

סיימתי את החצאית, את רוב המחוך (חסרות לי 2 עצמות כדי לסגור אותו) ואת הכובע הקטנטן שלה שיצא ממש חמוד. אבל יש עוד המון דברים קטנים ואני עכשיו לא בטוחה שהנעליים שתכננתי להלוות מאחותי יעלו עליי :/ אני מחר אלך לקנות את שאר החומרים שנשארו לי (חזייה סגולה לול) ואקווה שלילה לבן של תפירה יתקן הכל~ למי שתוהה, אני מקווה להספיק את הגרסא הזאת של שריל (ראו תמונה). איך אני תופרת קוספליי כשצריך כובעים, אתם שואלים? אני מרשה לעצמי להתעסק בקוספליי רק אחרי שעברתי מכסה מסויימת של כובעים ליום XD זה אשכרה גורם לי לתפור מהר יותר. במקרה ומחלת ה"אני לא מספיקה" תרים את ראשה המכוער שוב, אני לא אתבאס - כי יש לי את התחפושת מיוואקו מחנוכה מוכנה לחלוטין ומחכה לי ^^

akane

New member
עם קצת מזל אולי יהיה גם אלטו

כי יובל (חבר שלי) הסכים להיות אלטו אם אני אשיג לו פיאה X3 מכנסיים צבאיות - יש. נעלי צבא - יש. גופייה בג' - יש. הג'קט בסימן שאלה אם אני אספיק גם, אבל הכי קריטי זה פיאה... ביקשתי מלירון, אבל היא קצת מתה כרגע אז היא לא ענתה לי :X

למעלה