שבוע לכנס? שרשור WIP!~

rocket

New member
וואו ......... מה לא.

טוב, אז היום תפרתי מכנס, ונשאר לי לעשות לו מכפלות מלמטה ולחבר לו את הפסים הלבנים שיש שם בצדדים. חולצה סיימתי, כמעט. יש עוד חלק קטן לחבר פשוט חסר לי בד אז זה מחכה למחר. צריך לגזור את הגלימה מחדש הפעם מהצבע בד ה*נכון*. צריך לעשות כמעט את כל האביזרים של הידיים\רגליים. זה נראה כל כך הרבה כשאני כותבת את זה ;_;

rocket

New member
וכמובן,

לתפור סינר ולעשות מכפלות לשמלה שתפרתי לחברה .... לפחות את השמלה כבר יש ~_~

CibiHeart92

New member
את חייבת להבין

מה עבר עליי ועל יובל בצורה מתואמת להחריד כרגע כשקראנו את התגובה הזו ביחד: "....לתפור סינר?! לקייזר?!?!?!?!"

rocket

New member
כן הא ??? נשמע מתאים לא?

קיצור, אני עפה לעבודה עכשיו, אבל בערב מבטיחה תמונות XD (לא של קייזר בסינר, אם תהית)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ... מטריד.

innocence

New member
עיצוב פיאה,

שכרגע אני חוששת מאוד שהרסתי אותה, או לפחות גרמתי לה לנזק די בלתי הפיך עם שיטת ההחלקה שניסיתי עליה... מקווה רק שהיא תהיה מספיק בסדר בשבי לשרוד את הכנס, וגם אם אאלץ לזרוק אותה אח"כ, היא כבר החזירה את חובה לחברה... לתפור רוכסן, כמובן שלתפור אותו ביד...:\ ושהחרוזים כבר יגיעו!!!! אה, ומסתבר שאחי הגדול סינג'ר אותי לעבוד על החתפושת שלו ושל חברה שלו, אז נראה איך זה עובד...

Serf SaN

New member
גם לי משהו שהזמנתי עוד לא הגיע,

ואני ממש חושש. \: זה חלק מהפרופס. לפחות לא פיאה, הפעם..

innocence

New member
אני ממש דואגת..

כבר עברו יותר משבועיים... וזה לא שברגע שנאי אקבל את זה הכל טוב ויפה, אני אשכרה צריכה להכין הכל, וזו עבודה של לפחות יומיים (וזה במידה ואני יודעת מה אני עושה בכלל!).

Serf SaN

New member
אם רק הייתי יודע להשתמש בראות...

אני חייב להמשיך לקרוא אבל אין לי זמןןןןןן )))))))):

למעלה