שבוע טוב!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

אתה לא יודע איך נשפכתי.... שמעתי את ההד שלי מחדר מדרגות
הוייייייייייייייייי עענאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקקקקק

חחחחחחח אני עדיין צוחקת!

לא הבנת?!?! רחלי ואל-חי הם בעל ואישה [בפורום...] ואז אל-חי שואל אם הוא צריך לומר את הקטע ההוא מברכת המזון.... ב'נתוס!?!?!

חחחח+נצל"ש!!!!!

אתם לא יודעים מה קרה לי עכשיייייווווווו מישהו התקשר אלי והיה לו את הקול של אריאל וזה היה ממספר חסוי והוא עושה: שלווום! אז אמרתי: שלום מי זה? אז הוא אומר: קובי אז אמרתי: אני מכירה אותך מאיפה שהוא? הוא: לא אני: אז למה התקשרת? קובי: סתם! אני: מסתומרת? קובי: סתם, נו! אז את רוצה לדבר? אני: לא תודה, אני לא מעוניינת קובי: נו, מה אכפת לך? חד פעמי!!! אני: לא, תודה. *שתיקה של כמה שניות* אני: תגיד, אני מכירה אותך מאיפהשהו??? (כי אם זה אריאל שעובד עלי אז זה סתם פדיחות..) הוא: לא אני: אז אני לא רוצה לדבר איתך (או משו כזה) קובי: איזה מתוקהההה אני: ניתקתי... בעעעעעעעעעעעעעעע עכשיו הוא יודע שזו בת בצד השני והוא יכול להתקשר מתי שבא לוווווווו!!!!!!!!! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

רחלי ממי!

לא.. לא באתי ללהגיד לך שזו אני...... פשוט פעם הבאה שאת עונה... ואת שומעת שזה הוא.. נתקי ישר!!!!!

אבל...

היה לו ת'קול של אריאל, ואם זה יהיה אריאל האמיתי שעושה לי מחסוי אני אנתק לו?! לא נעים...

Tzabi111

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אני חייב לנסות את זה
כי לפי ידיעתי את לא מכירה את הכל שלי
לא לחינם אני קרוי -השטן-
(תישאלי את דודה שלך
) לשירית. . .
(אני חושב שהבנת את הרמז) -אוהב את כולכם-

Tzabi111

New member
היתכוונתי שאחיינית

שלך תישאל אותך(כמו שאמרתי לה) תגידי את האמתתתתתתתת ולא לשקקקקקקרררררר

אז תזהר מראש ....

ב"ה לא לעבוד על האחינית שלי!!! ואיזה כינוי המצאתי ?????????? צבי אתה לא שטן (במנגינת משה אתה לא קיפוד של קוקו)
ואני עפה לשיעור
בייי

Tzabi111

New member
../images/Emo3.gif עשיתי את זה....

אז זה לא עוזר להגיד לא ..... ומי שיודע איפה אפשר להוריד כתיבה עיוורת שיגיד לי....

למעלה