כן....חמודה כזאת נראה לי שכן... ותיקון טעות, קרית השמונה- שולטים \ סופי.
ק קיפיק New member 25/1/04 #33 כן....חמודה כזאת../images/Emo35.gif נראה לי שכן... ותיקון טעות, קרית השמונה- שולטים \ סופי.
א איילת כ New member 25/1/04 #34 תרצה אם היה יורד אצלכם שלג הייתי היום באה, והייתי עולה על האוטובוס הראשון... אבל בגלל שאין... ובגלל זה אתם גם לא שולטים.
תרצה אם היה יורד אצלכם שלג הייתי היום באה, והייתי עולה על האוטובוס הראשון... אבל בגלל שאין... ובגלל זה אתם גם לא שולטים.
א אלה השביסטית New member 25/1/04 #40 אהה, מגניב...../images/Emo26.gif ב"ה תמסרי לה ד"ש מהמארחת שלה... לפני שנתיים( ) סניף ק"ש התארח אצלנו(צפת דרום) אז תמסרי לה, טוב והיתה עוד אחת שהתארחה אצלי...אני לא זוכרת את שמה... תודה מראש.
אהה, מגניב...../images/Emo26.gif ב"ה תמסרי לה ד"ש מהמארחת שלה... לפני שנתיים( ) סניף ק"ש התארח אצלנו(צפת דרום) אז תמסרי לה, טוב והיתה עוד אחת שהתארחה אצלי...אני לא זוכרת את שמה... תודה מראש.
ה המלאך שבשטן השטן New member 25/1/04 #35 קבלי עידכון. ליפני כמה דקות תפסתי טרמפ מאיזה צומת בין צומת אחיהוד לצומת יגור עד ירושלים. -אוהב את כולכם-
קבלי עידכון. ליפני כמה דקות תפסתי טרמפ מאיזה צומת בין צומת אחיהוד לצומת יגור עד ירושלים. -אוהב את כולכם-
א אפרת 3 נקודות New member 25/1/04 #30 תהנה בגליל !!!! ב"ה אני יהיה שם ב"ה אחרי פורים!!!! (וואוי רחוק עוד חודש וחצי ) בעע
M mimi14 New member 25/1/04 #38 שבוע טוב גם לך ולכולם........ מצטערת שלא הייתי פה בזמן האחרון פשוט לא היה לי זמן....... אבל- אני רואה שאתם מסתדרים גם בלעדיי ולא מתגעגעים.... אני לא יודעת איך זה מתקשר (אולי נכתוב נצל"ש?) אבל- אני מתגעגעת לקיץ שיש והשמיים בהירים ולא יורד ולא .......
שבוע טוב גם לך ולכולם........ מצטערת שלא הייתי פה בזמן האחרון פשוט לא היה לי זמן....... אבל- אני רואה שאתם מסתדרים גם בלעדיי ולא מתגעגעים.... אני לא יודעת איך זה מתקשר (אולי נכתוב נצל"ש?) אבל- אני מתגעגעת לקיץ שיש והשמיים בהירים ולא יורד ולא .......
ל לביא בטרוף שלנו New member 24/1/04 #11 שבוע טוב+נצל"ש שבוע טוב...בהצלחה לכולם במבחנים... נצל"ש לכל ה"רבנים" פה... אני צריך לומר בברכת המזון (יש איזה קטע שמה...) "אותי ואת אישתי ואת זרעי ואת כל אשר לי"
שבוע טוב+נצל"ש שבוע טוב...בהצלחה לכולם במבחנים... נצל"ש לכל ה"רבנים" פה... אני צריך לומר בברכת המזון (יש איזה קטע שמה...) "אותי ואת אישתי ואת זרעי ואת כל אשר לי"