שבוע טוב!!!!!!!!
R r3fl3ct10n New member 24/1/04 #2 שבוע טוב!! אנשים! שיהיה לכולם שבוע טוב, מחוסר צרות, מחלות, מבחנים(כל מי שהודיעו לו כבר שיש לו-שהם יידחו) ורק בשורות טובות!!! -מת עליי-( ) ליעD
שבוע טוב!! אנשים! שיהיה לכולם שבוע טוב, מחוסר צרות, מחלות, מבחנים(כל מי שהודיעו לו כבר שיש לו-שהם יידחו) ורק בשורות טובות!!! -מת עליי-( ) ליעD
י יהודית גאה האחת New member 25/1/04 #36 ככככככווווולללםםםםםם!!!!!!!!../images/Emo6.gif מה שלומכם??????? בגלל שיש כמה אנשים (אהמ...אהמ...) שאומרים לי שאני לא כותבת, אני אתחיל לכתוב, ותראו אם זה יהיה יותר טוב.. נתחיל:
ככככככווווולללםםםםםם!!!!!!!!../images/Emo6.gif מה שלומכם??????? בגלל שיש כמה אנשים (אהמ...אהמ...) שאומרים לי שאני לא כותבת, אני אתחיל לכתוב, ותראו אם זה יהיה יותר טוב.. נתחיל:
ש שוב שטלופטצחי New member 24/1/04 #9 ממממ שבוע מצויין גם לך..... שמתי - אחי היקר.... שכתבת הודעה זו רק לאחר הבחירות[עאלק בחירות.... משחק שמכור מראש!!!!] .........[ ] מקווה שתעשה משו בנידון!!!! ושיהיה בהצלחה!!! => ......
ממממ שבוע מצויין גם לך..... שמתי - אחי היקר.... שכתבת הודעה זו רק לאחר הבחירות[עאלק בחירות.... משחק שמכור מראש!!!!] .........[ ] מקווה שתעשה משו בנידון!!!! ושיהיה בהצלחה!!! => ......
א אלה השביסטית New member 24/1/04 #12 שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo186.gif../images/Emo188.gif ב"ה שבוע טוב לכווולם שירד בעז"ה הרבה הרבה גשם (ושלג ) חודש טוב (שבטט, החודש הכי שווה בשנה )
שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo186.gif../images/Emo188.gif ב"ה שבוע טוב לכווולם שירד בעז"ה הרבה הרבה גשם (ושלג ) חודש טוב (שבטט, החודש הכי שווה בשנה )
ה המלאך שבשטן השטן New member 25/1/04 #21 אני ___"_ כולי. אבל בכל זאת שבוע טוב לכולכם.. ומי שלא אוהב גשם שלא יתקרב לגליל כי הגשם כאן זה משהו מייאש. -אוהב את כולכם- נ.ב. מחוסר כח לזוז אני ישאר עוד כמה ימים בגליל.
אני ___"_ כולי. אבל בכל זאת שבוע טוב לכולכם.. ומי שלא אוהב גשם שלא יתקרב לגליל כי הגשם כאן זה משהו מייאש. -אוהב את כולכם- נ.ב. מחוסר כח לזוז אני ישאר עוד כמה ימים בגליל.
א איילת כ New member 25/1/04 #24 לא שווה בשביל גשם לא שווה ללכת מספיק יש באיזור שלי. אפשהו יורד שלג?????
ק קיפיק New member 25/1/04 #28 לא שווה../images/Emo35.gif היית מתה../images/Emo70.gif איכותי פה... אגב צבי, בזמן שאתה בילית בגליל (ולא קפצת להדיג שלום..) אני ביליתי ב....מצפה רמון!
לא שווה../images/Emo35.gif היית מתה../images/Emo70.gif איכותי פה... אגב צבי, בזמן שאתה בילית בגליל (ולא קפצת להדיג שלום..) אני ביליתי ב....מצפה רמון!
ה המלאך שבשטן השטן New member 25/1/04 #29 א.לא ידעתי שאת בגליל ב.אני עדיין נימצא בגליל. וגם אני הייתי במיצפה(עד יום שלישי)
א אלה השביסטית New member 25/1/04 #32 חח שולטים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif.................... ב"ה קרית שמונה-כן אצבע הגליל- כן שולטים- לא סתם תגידי, תרצה, את מכירה מישהי מהסניף אצלכם שקוראים לה יסכה (נראה לי משבט הרא"ה)
חח שולטים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif.................... ב"ה קרית שמונה-כן אצבע הגליל- כן שולטים- לא סתם תגידי, תרצה, את מכירה מישהי מהסניף אצלכם שקוראים לה יסכה (נראה לי משבט הרא"ה)