שבוע טוב!

נמ

אני לא מאמינה שאני בבית ביום ראשון :0
אני מפספסת היום הפנינג ט"ו בשבט שצריך להיות כיפי. :{
צילמתי היום את הקקטוס עם הפרחים. ^^ עוד לא העברתי למחשב, מקווה שיש תמונה נורמלית.

shirlapes

New member
../images/Emo45.gif היה מגניב בטריסטניה

הסאונד לא היה הכי-הכי, היתה בעיה אצל הסולנים או לפחות זה היה נשמע ככה איפה שאני הייתי. שמעו אותם, אבל לפעמים האחד בלע את השני. ישבתי ליד אחד השולחנות, באמת שלא היה לי כח להדחס ברחבה. צעקתי כמו מפגרת את המילים
הסט-ליסט לא היה המושלם עבורי, אבל הוא עדין היה סבבה. מן הסתם שתהיה עדיפות לאלבום החדש... אני אוהבת את האלבום ככה שאני לא מתלוננת
במהלך Beyond the veil, הד-באנג אחד שלי קצת יצא משליטה ואיבדתי שיווי משקל
למדתי לאהוב את הגרסא החדשה של השיר במהלך ההופעה, היא פשוט באה ממקום אחר לחלוטין. עדין לא ברור לי למה השמיטו כמה חלקים שמרי ביצעה בהצלחה בעבר... אבל, וואטאבר. אח"כ יצא לי לפגוש את מרי, ג(י?)רי, (ק?)ג'ייטיל ו- Ole. דווקא עם אנדרס לא יצא לי להחליף מלה
מרי מאד נחמדה וגם קצת צנועה. היא 1.60 (אם לא פחות) של אנרגיה מתפרצת, משהו שלזמרות רבות אחרות פשוט אין (או שהן לא יודעות לנתב את זה נכון) - לא משנה כמה הן ילמדו וכמה הן יתנסו (אגב, גם הבאסיסט היה פשוט פרפורמר). באתי להחמיא לה על העניין וזה היה נראה שהיא התרגשה (טוב, הייתי חייבת להתרברב ש"אני זמרת מקצועית" כדי להאדיר את המחמאה
), ואז היא אמרה "אההה...זו לא אני, זו המנטליות האיטלקית"
יצאתי עייפה אך מרוצה. שונרא אמרה לי שעכשיו שהיא שמעה קצת גראולים בהופעה, היא תתן הזדמנות לאלבומים הישנים יותר.
...ולפני כשעה חזרתי מהופעה משלי
היה הופעה של כל האנסמלים, ואנחנו - אנסמבל אימפרוביזציות - אילתרנו על המקום. יצא ממש מגניב, התרגשתי כשראיתי שהקהל מוחא כפיים לפי הקצב שלנו. יצא לי קצת לשיר - וחשבתי שנבלעתי - ויצא לי להשתמש גם ב"מקל גשם" (מעין קשקשן שכזה). אמרו לי ששמעו אותי ושהייתי "מדהימה". אני מקווה שהם לא היו סתם מנומסים
מחר מבחן בסולפאז' ריתמי. אני כ"כ הולכת להוציא ציון מעפן בזה. אבל לא אכפת לי, העיקר שאשים את הקורס הזה מאחוריי. הקורס עצמו חשוב לאללה, אבל המורה שלו היא הדוגמא הקלאסית של "מה לא לעשות" כמורה.

היויו

New member
חבל לי שלא הייתי. מצד שני...

יום אחרי זה ישנתי בערך 3 שעות (כי הייתי צריך לנסוע שוב לשדה"ת... הפעם לכמה ימים לקפריסין) ואם גם הייתי בהופעה לא הייתי ישן יומיים ברצף וזה לא הכי בריא, מה עוד שנחתתי בקפריסין ב-8 בבוקר וב-10 כבר הייתי בעבודה עד 7 בערב, אחרי שהייתי ער מ2:30 בבוקר. נמנמ...

shirlapes

New member
אאוץ'...

טוב נו, הם בטח יופיעו פה שוב מתישהו בתקווה שלא יהיו שינויים דרמטיים בהרכב עד אז

הממ

מרגישה קצת יותר טוב
הנזלת והשיעולים מעצבנים P: יו ונגמר לי הקלינקס והטישו הרגיל, למרות שהוא די טוב, מכאיב לי באף הפצוע ממילא. :(
הלכתי לרופא היום והוא אמר שאני יכולה לחזור. אה כן שכחתי להגיד :X אני חוזרת מחר ליפו בבוקר. אז נתראה שוב בחמישי בלילה/שישי במהלך היום.
התחלתי לקרוא ארטמיס פאול וזה חמוד
מסתבר שזה די ספר לילדים
הייתי בטוחה שזה ספר רגיל, כאילו "למבוגרים". נו טוב, הוא עדיין חמוד. P: (
עכשיו אני אוכל לדבר עליו עם ילד מהקבוצה שלי שקורא אותו כבר כמה זמן!
)
צריך לארוז ואין לי כוח :X
לפחות זה רק לשלושה ימים אז זה מעט אריזה, ואני אקח איתי תיק קטן. ^^

larisa125

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הייתה מתכונת בהיסטוריה וקיבלתי בה ציון ממש ממש טוב D:
שבוע חופשי לגמרי מעבודה, זה כיף D:
הזמנו פיצה, וכעבור שעה הפיצה לא הגיעה, החלטנו לחכות קצת ועדיין לא הגיע, אז התקשרנו אליהם, ומסתבר שהם שכחו מההזמנה שלנו
ואז אחותי ביטלה את ההזמנה, כי כבר היה מאוחר. התוצאה: אין פיצה
אוף
ד"א, הייתי פה בפורום מישהי שקראו לה touched by angels , לאן היא נעלמה?

larisa125

New member
שלישי../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

שיט, נרדמתי כל אחה"צ (משתיים בצהריים עד שבע
) ויש מחר בגרות בהיסטוריה
לא נורא, אלך על השיטה של לא לישון ולשתות מלא קפה

Brombit

New member
../images/Emo45.gif ויכוחים/ריבים חסרי תועלת יכולים ../images/Emo115.gif

להיות מגניבים
הפעם זה ממש משעשע

מאור 448

New member
גם לי יש היום בגרות ../images/Emo7.gif

ואין לי כח ללמוד!! שיהיה לך בהצלחה

מאור 448

New member
חח.. כן בהיסטוריה

והלך לי מעולה - ואפילו כתבתי לחברים שליפים והצלתי אותם מנכשל..

soft Bean

New member
../images/Emo31.gif אני ממש עייפה, בקושי נרדמתי בלילה

ויש בגרות היום ואני לא מוכנה. עול
עוד פחות משבוע לינואר. ואז פברואר- ואז אפשר לנשום לקצת

מאור 448

New member
כי שנה שעברה..

היה לי סיפור עם המורה שלי להיסטוריה .. אז לא הייתי נכנס לשיעורים ולכן בכלל לא ניגשתי...

למעלה