שבוע טוב!

Brombit

New member
../images/Emo45.gif הסתפרתי, יצא ממש חמוד ../images/Emo115.gif

אתמול החלטתי בספונטניות בגלל אחותי. נתתי לספרית די ידחופשית
עוד "סכסוך" עם אחותי עם הבגדים שאני לובשת
פלאפל. לא מיוחד, אבל תמיד מגניב

Brombit

New member
עוד דבר קטן ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

מחר בבוקר אני נוסעת לסופשבוע במלון (מהעבודה של אמא) שיהיה לי בתאבון

larisa125

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

קנאה זה רגש מגעיל ומכאיב.
סיימתי עם איכסטוריה לנצח, מחר אני הולכת לגזור את כל הסיכומים שלי במשך כל יום הלימודים לחתיכות קטנטנות ולפזר אותם איפשהו בסוף היום
יש לי מגן 95 באיכסטוריה למרות שכל השנה לא קיבלתי יותר מ 85 ורק במתכונת הוצאתי 90

לסיים היסטוריה זה 100מם../images/Emo99.gif

איזה כיף זה מגן 95 *_* כל הכבוד. ^^ אני הייתי על 80ים כל השנתיים של היסטוריה. בא' גם המגן היה דומה וגם ציון הבגרות, אבל בב' המורה ה100ממת נתנה לי מגן מיליון בערך (98 או 97, לא זוכרת) D: הציון בבגרות אמנם היה נמוך (לא בצדק לדעתי
) אבל לפחות המגן היה כזה.

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

עכשיו גיליתי שהילה באה לארץ לשבוע שלם בפברואר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא פשוט תהיה בארץ ואני אפגוש אותההההההה אמגגגגגגגגגגגג! D::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: לא ראיתי אותה מתחילת אוגוסט והיא פשוט באה! אני מאושרת כל כך! D::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ודברים אחרים

היה יום סבבה בבית הנוער, למרות שהיינו רק 4 מדריכות. O_O (אחת בכנס מלש"שים, אחת במיונים של הצבא, ואחד בהלוויה של חבר שלו =\)
בסוף היום היה בלגן עם ילד שלנו ואבא של ילד אחר שלנו וסטירה שהתעופפה בין לבין... זה היה די קשה. אבל זה נפתר.
בית אני גוססת מעייפות, אני אלך לישון. רק פיג'מה ולצחצח שיניים ואני אהיה במיטה. *_*

למעלה