../images/Emo45.gif היה מגניב בטריסטניה
הסאונד לא היה הכי-הכי, היתה בעיה אצל הסולנים או לפחות זה היה נשמע ככה איפה שאני הייתי. שמעו אותם, אבל לפעמים האחד בלע את השני. ישבתי ליד אחד השולחנות, באמת שלא היה לי כח להדחס ברחבה. צעקתי כמו מפגרת את המילים
הסט-ליסט לא היה המושלם עבורי, אבל הוא עדין היה סבבה. מן הסתם שתהיה עדיפות לאלבום החדש... אני אוהבת את האלבום ככה שאני לא מתלוננת
במהלך Beyond the veil, הד-באנג אחד שלי קצת יצא משליטה ואיבדתי שיווי משקל
למדתי לאהוב את הגרסא החדשה של השיר במהלך ההופעה, היא פשוט באה ממקום אחר לחלוטין. עדין לא ברור לי למה השמיטו כמה חלקים שמרי ביצעה בהצלחה בעבר... אבל, וואטאבר. אח"כ יצא לי לפגוש את מרי, ג(י?)רי, (ק?)ג'ייטיל ו- Ole. דווקא עם אנדרס לא יצא לי להחליף מלה
מרי מאד נחמדה וגם קצת צנועה. היא 1.60 (אם לא פחות) של אנרגיה מתפרצת, משהו שלזמרות רבות אחרות פשוט אין (או שהן לא יודעות לנתב את זה נכון) - לא משנה כמה הן ילמדו וכמה הן יתנסו (אגב, גם הבאסיסט היה פשוט פרפורמר). באתי להחמיא לה על העניין וזה היה נראה שהיא התרגשה (טוב, הייתי חייבת להתרברב ש"אני זמרת מקצועית" כדי להאדיר את המחמאה
), ואז היא אמרה "אההה...זו לא אני, זו המנטליות האיטלקית"
יצאתי עייפה אך מרוצה. שונרא אמרה לי שעכשיו שהיא שמעה קצת גראולים בהופעה, היא תתן הזדמנות לאלבומים הישנים יותר.
...ולפני כשעה חזרתי מהופעה משלי
היה הופעה של כל האנסמלים, ואנחנו - אנסמבל אימפרוביזציות - אילתרנו על המקום. יצא ממש מגניב, התרגשתי כשראיתי שהקהל מוחא כפיים לפי הקצב שלנו. יצא לי קצת לשיר - וחשבתי שנבלעתי - ויצא לי להשתמש גם ב"מקל גשם" (מעין קשקשן שכזה). אמרו לי ששמעו אותי ושהייתי "מדהימה". אני מקווה שהם לא היו סתם מנומסים
מחר מבחן בסולפאז' ריתמי. אני כ"כ הולכת להוציא ציון מעפן בזה. אבל לא אכפת לי, העיקר שאשים את הקורס הזה מאחוריי. הקורס עצמו חשוב לאללה, אבל המורה שלו היא הדוגמא הקלאסית של "מה לא לעשות" כמורה.