שבוע טוב

colibri

New member
שבוע טוב ../images/Emo42.gif

בעצם חושך, עוד לא
... עוד מעט. בילינו את השבת בבית החולים עם חמותי, ברוך ה' המצב הרבה יותר טוב, מקווה שתשתחרר ממש בקרוב. רק שלא יהיו הפתעות חדשות בבקשה
. באשר לצד ה"מקצועי" של החויה - ראיתי כל מיני אחיות מכל מיני סוגים... כאלה שהתפעלתי מהן והערכתי אותן ביותר, וכאלה שרק רציתי, באופן הכי מקצועי, להחטיף להן סטירה
לחנך דור חדש של אחיות זו באמת עבודה סיזיפית, כי כבר בזמן הלימודים הסטודנטים מתחילים לעבוד במחלקות - ואם אלה הדוגמאות שהם רואים ומפנימים... אוף. חוץ מזה - המנומר אמר שאין לו מושג אם יצא לראש השנה... אמור לצאת, אבל אי אפשר לדעת מה יקרה. נכון לעכשיו, המצב די רגוע. רק שימשיך כך
. הנסיכה - סגרכה שבת בכוננות, אבל תצא ביום שלישי. וכל היתר, כנראה, בשגרה... זהו, חייבת להמשיך - עוד מעט כבר יוצאת לעבודה. שיהיה יום טוב ושבוע רגוע לכווווולם

מגלית

New member
בוקר טוב של יום ראשון ../images/Emo140.gif

קוליברי יקירה, ראשית המון בריאות לחמותך!!! מקווה שמצבה ישתפר והיא תחגוג עמכם את החג בבית. לגבי האחיות בביה"ח - אין לי אלא להסכים עם כל מילה שלך. לצערי אני נמצאת הרבה בבי"ח עם אבי, כך שני נחשפת לצדדים הטובים יותר והטובים פחות של האנושיות מאחורי החלוקים הלבנים. מחזיקה
שהמנומר ייצא לחג. יום חדש ושבוע חדש בפתח. הבוקר מתחילים עם ארוחת בוקר של כל עובדי המשרד (שלאחרונה קצת הצטמצם). אמש שוחחנו עם האדום לפני שהסתיים נוהל שבת והוא היה מאוד עצבני... משהו שקשור לחברה.... לא ממש הבנתי כי אני לא שואלת כדי לא "לחפור" (כן, אתן צודקות, אני יודעת שזה לא אופייני לפולניה...
אבל במה שקשור לאדום אני "חייזר בלתי מזוהה"
) בכל מקרה, מקווה שהמצב רוח שלו השתנה.... אמרנו לו שיום רביעי ממש מעבר לפינה והוא יכול כבר להתחיל להריח את ריח הבישולים לחג. שבת אחת הוא לא בבית...והגעגועים.......מרקיעי שחקים.... שבוע מקסים ויום נעים

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום ראשון

החייל נשאר עוד יום בבית, חוזר רק מחר, אני לא יודעת למה וגם לא אכפת לי, העיקר שיש לי אותו לעוד יום. קוליברי, שתרגיש טוב חמותך כמה שיותר מהר. מגלית, מקווה שהעניינים של האדום עם החברה יסתדרו לחיילים ששבים לבסיס היום, שתהיה סבלנות עם הרכבות ודרך צלחה, לאלו שממשיכים שיעבור בקלות שבוע טוב

בוקר אור ../images/Emo140.gif

קולברי בריאות לחמותך ואכן פולי צריך סבלנות עם
זהו עוד יום לפני החג מקווה שירוק יוכל לצאת לחג אין לי מושג עם כן שיהיה יום נפלא לכולן

בוקר טוב לכולן../images/Emo39.gif

פיסטוק בדרכים חוזר לדרום ובמקביל גם 2 חבילות גדולות ומתוקות במיוחד לראש השנה. כמובן- עם ברכה ה ו ר ס ת ! שכתבתי בלילה עד שכל העוגיות התקררו לפני אריזה. עכשיו סופרים 14. עברנו שבועיים קצת...
זה התחיל מהרגל / גב / קרסול שבמקרה ראינו שלא דורך עליו. אצל פיסטוק הכל תמיד טוב! לא מקטר על שום כלום!!!! מסתבר שהוא ככה הולך רץ סוחב כבר חודש אבל הכל בסדר! אז מיד טיפלנו בזה באופן פרטי עוד באותה שבת כשיצא! לקראת סוף השבוע שוב זה הבא....
חלקו אותם למקצועות. פיסטוק לא קיבל את מה שרצה כל כך. כמובן , אתן כבר יודעות- הוא לא מקטר על שום כלום!!! הכל בסדר! הוא גם אמר את כל הדברים הנכונים, הוא פיסטוק רציונלי (שלא כמו האמא שלו). עדיין מורעל! עדיין אותם חלומות!!! אבל הקול שלו, הקול שלו שבור!!! וזה רחוק וזה לילה וזו רק חצי דקה לבשר...... טוב, בשלב הזה כל אחת כבר יודעת מה היה אצלנו בראש, בלב
היה קשה!
וכאן המקום להודות למגלית שויו ואםפי המדהימות!!!!
שפשוט היו שם בשבילי ! השבת הייתה נהדרת! היה הכל מכל!!! היו גם מתנות קטנות, שידרוגים
והפתעות..... הבית כולו היה באווירת החג. "חזרה גנרלית לחג ראש השנה." ולאחר קריה קצרה.... מגלית
על הצניחה של הנסיכה עם הבן זוג! גם שלחתי אלייך אימייל. מתגייסת- איזה גינה מ ד ה י מ ה !!!!
רוזנת- אכן זכית בפרס בכבוד אבל ממש לא פסיכית!
קוליברי- בריאות לחמותך! פולי- איזה כיף לך שהילד עוד יום בבית!!! עוד זמן יקר מפז להסנפות
אדמונית- איזה כיף לקרוא את הדברים.....סיפור הבותק'ה, מקסים! לכל מי ששכחתי מתנצלת מראש. שיהיה לכולם שבוע טוב, שקט, בריא , שבוע של בשורות טובות, בשורות משמחות (אםפי
) שבוע חגיגי לכולן! ולחיילים, שיהיה לכולם שקט , קל מהיר לסופרים לאט ליוצאים ובטוח לכל מי שבדרכים.

פולי44

New member
פיסטוקית, אני שמחה שהמשבר מאחוריכם

שיהיה בהצלחה בכל תפקיד שלא יהיה

פולי תודה../images/Emo39.gif

אך עדיין לא לגמרי מאחורינו..... ברגל עוד צריך לטפל. (אני בודקת אפשרות שאולי אורתופד יגיע אלינו הביתה לפעם הבאה שהוא יצא שבת כי טיפלנו במדרסים בלבד). ושלב הקורסים רק מתחיל. נסע הרבה יותר רגוע ומחויך משהגיע , מתפללת ש"יזרום" וישתלב ויצליח כמו שהוא רוצה למרות האכזבה. אני זקוקה להרבה
אני גאה בעצמי שהצלחתי להתאפק בסוף השבוע והשיחות איתו לא היו "כבדות וחופרות" . הן היו יותר בסגנון ששויו כתבה בסוף: אנחנו תמיד איתך, לצידך, מאחוריך, אם רק תחשוב שאולי אתה תיפול משהו מאיתנו ישר כבר עם הידיים..... הרבה חום הרבה כיפאק היי! היי! בסוף עזר אבל האם זה ימלא את כל השבועיים?

בעניני מדרסים

נושא שעלה הרבה בפורום - עשי לו באופן פרטי, כאלה שעולים לפחות 800 ש"ח - ביומכניים. זה חשוב ביותר. סידר לכולנו את הרגלים.

היי מתגייסת../images/Emo39.gif

כבר עשינו. חבל שלא שאלתי כאן קודם.
באמת שחבל! הגענו למקום בת"א (יום שבת) מהמלצות חמות של חבר טוב. סמכתי על ההמלצות וישר הזמנתי. המחיר זהה אבל עשו לנו הנחה קטנה שאפילו לא ביקשנו. אמרו, הנחת חיילים. אין לי מושג איך ומה... אני רק יודעת שעשו לו הגבהה . נוח לו. לא יהיה טוב חלילה אז אבדוק שוב את הנושא מחדש. עשינו זאת בלחץ. ראינו את ההליכה שלו ולא רצינו לחכות ולהיות תלויים בהתנהלות הצבא.

ל י ת י1

New member
פיסטוקית../images/Emo24.gif

הפיסטוק שלך עשוי מחומר משובח, פשוט ילד נהדר. אני בטוחה שייעשה חיל במקצוע שקיבל, למרות שזה לא מה שבדיוק רצה. טוב עשיתם שטיפלתם ברגליים ולא חיכיתם (לצערי אני יודעת על בשרי, או יותר נכון על בשרו של האדום שאין מה לחכות
) ושבת כיפית כמו שעברתם מטעינה את הבטריות ומאפשרת לעבור את החג עם חיוך על הפנים למרות הספירה

ליתי../images/Emo140.gif

המקרה של האדום המתוק שלך מאד מאד השפיע עלי!!! מיד כשראיתי פתאום מהצד ככה שנכנס הביתה את ההליכה סיפרתי לבן הזוג את מקרה האדום והנחש ומיד פעלנו! שוב המקום לחזור ולומר כמה אני שמחה להיות כאן!!! כמה אני לומדת ועדיין לא מספיק. מה שלומו?????????

ל י ת י1

New member
כל החיים לומדים

ובסוף מתים טיפשים
גם אני את הלקח שלא כדאי לחכות למדתי מהסיפורים השונים ששמעתי בתקופה שאני פה. שלומו של האדום טוב, על פניו נראה שהרגל חזרה לעצמה. ביום שלישי יהיה בחר"פ ונראה מה יגידו. מקווה מאוד שיוכל כבר לחזור ליחידה שלו ולהיות תחת הפיקוח הרפואי של רופא היחידה ששמעתי שהוא נהדר.

כל כך מבינה אותך ואותו, כשהם מאוכזבים שלא

מקבלים את מה שרוצים, לנו כואב כל הגוף, מאחלת לו הצלחה בכל תפקיד שיקבל, לא מתלונן - זה ניפלא ! וקבלו תיסלם על הטיפול המהיר והיעיל בבעיה הרגלית שלו...

שבלולי1

New member
בוקר טוב ושבוע ניפלא

מזל טוב לפולי אמנם באיחור החלמה למהירה חמה של קובלירי אם שכחתי משהו או מישהו אז 'צטערת.... שימשיך להיות אחלה שבוע ושכל החיילים יצאו בחג הרי כבר אמרנו שסוגרים את צה"ל נכון?

49צהוב

New member
שבוע טוב

נראה לי שכולן עסוקות בבישולי ראש השנה ובקניית מתנות ובכל שאר הדברים הטובים (והטובים פחות) שמגיעים עם החג אצלנו למזלי זו משפחה שלא נותנת מתנות- וכתוצאה מכך לא מקבלת- דבר שחוסך כאב ראש וטרחה וכל שאר הבלגנים לגבי בישולים- יש גפילטא פיש (קנוי) וקרפלך (קנוי) יהיה מרק ולשון ועוף ופטריות ואורז ותפוחי אדמה- רעבים לא יהיו אבל החשוב מכל כל הסכויים שהחיל יהיה - אז מה חשוב האוכל

למעלה