שבוע טוב

שויו

New member
שבוע טוב ו../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif לשיריו' שלנו

עברנו סו"פ ארוך, מבלבל ומבולבל וע תהפוכות.. התחיל ביציאה לרבעו"ש וציפיה לחופש ודרור. המשיך בטלפון מהמ"מ והמ"פ עם הצעה ליציאה לקורס פיקוד אבל לא על הכלי הגדול שלהם. קיבל שעה לחשוב והשיב בשלילה. נאלץ להגיע ביום שישי חזרה לאי שם לשיחת מג"ד... לא צריכה לפרט את רמת הקריז שלו שאותה עת
נסע עם אבא מלווה צמוד. המג"ד התעקש , הילד יצא ממנו
. לא רוצה לעזוב את משפחת הפלוגה המדהימה שלו. מה עוד שהכלי החדש נחשב אצלם פחות ערך (כמו של שבלולי ג'וניור( אח"כ הבנו שנלחמו לא מעט זמן כדי שהמהלך יתאפשר (לאור נתונים יבשים "על הנייר " לא מזהירים שלו בעקבות מבחנים לא מותאמים בבקו"ם
) נכנסנו לנוהל שיחות מוטיבציה, עידוד ועוד ועוד... הבוקר חזר לשם לעשות "טופס טיולים" ולהיפרד לבינתיים... מחר יתחיל בע"ה קורס מכ"ים בביסלמ"ח. אם הכל יהיה בסדר , אח"כ הכשרה חיילית קצרה וחזרה לגדוד שלו כמפקד. אני טעונה רגשית לא מעט ומתאפקת מאד לא להשתפך פה... למפקדיו חייבת לומר , מודה מקרב לב ומעריכה ביותר את היחס האישי ,ההבנה והאיכפתיות (זה גם נאמר ויאמר ישירות) לילד שלי , שא ברכה והצלחה בכל אשר תפנה . המשך קדימה בכל הכוח ! " לא קלה, היא לא קלה, דרכינו" אבל אתה תכבוש כל פיסגה אם תרצה ! אנחנו איתך מצדדיך ומאחוריך תמיד!!!!!!!!!!

שויו../images/Emo24.gif

גם לך כתבתי הבוקר אימייל. כמה מרגש לקרוא! כמה את גאה בילד המדהים שלך!!!
את מעבירה את התחושות עד לכאן. שיהיה לו המון המון בהצלחה! ואכן הוא יכבוש כל פסגה! כל דרך שיבחר ללכת בה !!! הילד הזה כבר מצטיין!!!! והוא כל כך מוערך, אז.... מה זה עוד פיסגה בשבילו?!

סמדר בנ

New member
שויו בהצלחה לשיריונר

כל הכבוד למפקדים שנלחמו בשבילו. כל הכבוד גם לכם שאתם כ"כ מלווים אותו ותומכים בו

שויו בהצלחה לשריונר שלך בקורס מ"כים

כשהמג"ד יושב מולך אתה יוצא ועוד איך לקורס מ"כים, קל זה לא אך לצד זה יש המון למידה אישית ולקיחת אחריות וזה ממש מקפיץ אותם למקום טוב. הכסוף שלי יצא למ"כים בסיטואציה דומה.

פולי44

New member
שויו קבלי ../images/Emo24.gif

והמילים האחרונות שלך כל כך נכונות ומרגשות, לא משנה מה יעשה, הוא יצליח ותמיד תמיד תבואי לשפוך פה

שבלולי1

New member
שיויו כל כך מוכר.....

שיהיה לו בהצלחה בקורס מקווה ששלי ייליט בסוף גם לצאת לפיקוד למרות שעדיין לא עשה את הקורס הראשוני חחח העיקר שיההי לו בהצלחה

הי יקירה

וואו איזה סיפור. כשהמפקדים מחליטים משהו - זהו, חסר למי שיפעל אחרת. למדתי שלא כדי לרצות אחרת מהמפקדים. זוכרת את הצרות של השריונר של אמפי שלא רצה לצאת לקצונה, או של השוטר שלי שרצה לחתום ויתור בחובלים, או לסגלגל שלי שלא היה מוכן לקבל טירונים כמ"כ טרי? את המוות עושים להם כאשר הם לא נענים לציפיות ולהקצאות שנקבעו. היום אני כבר מראש ממליצה להם להעתר למה שמציעים. ראשית - כי אין לך באמת אפשרות לדעת אם זה טוב או רע, וכמעט תמיד זה הפוך ממה שחשבת (זוכרת את הכעס של השוטר שהודח מקורס ימ"ס והצב כחפ"ש בגדוד של מג"ב, ובסופו של דבר זו התקופה היפה ביותר שהייתה לו עד כה בצה"ל), ושנית, שהתנגדות תגרום לכך שיחפשו אותם ויתנקלו להם. את עוד תראי איך בסוף יתהפך הגלגל. הסגלגל שלי היה 2 מחזורים במ"כים בביסל"ח. מקווה שיש לו כושר ומוטיבציה. מאחלת לו המון המון הצלחה.

שויו ../images/Emo24.gif כבוד לשיריונר שלך !!!

הוא מוערך ולכן נבחר , גם אם למסלול אחר מזה ששאף אליו. וזה , לכשעצמו , צריך להחמיא לו . בהצלחה !!!

מגלית

New member
שויו - כל הכבוד לשריונר ../images/Emo106.gif

המפקדים זיהו את הפוטנציאל - ונלחמו - כל הכבוד!! גאווה גדולה לשריונר וגאווה גדולה לך!! אין ספק - שעם תמיכה כזו גדולה כמו שלכם - הוא יצליח - ובענק!!!!!! נשיקות

ל י ת י1

New member
שויו, המון הצלחה לשיריונר שלך../images/Emo57.gif

ואחרי כל התהפוכות של סוף השבוע, גם אם זה לא בדיוק מה שחלם עליו הרי שהוא מוערך ע"י המפקדים לפי יכולותיו ומה שהוא וזו מחמאה גדולה. והברכות שלך מעלות דמעות של התרגשות בעיניים - אתם איתו מצדדיו ומאחוריו, ואנחנו פה איתך כדי שתשתפכי בלי להתאפק

משתפרת

New member
תגידי לו שזו רק ההתחלה

הוא יעשה את הקורס, הוא יוצב ליחידה, בהמשך הוא יקודם ויעשה דברים נוספים- אפילו מאתגרים יותר ממה שקיווה. טוב שלא סירב. לעתים סרוב גורם לכך שבהמשך לא יאשרו לו קורס (כפי שקרה לבני).

סמדר בנ

New member
בוקר טוב ושבוע טוב

קוליברי - לצערנו נתקלים גם ברופאים שלא כולם עושים את מלאכתם נאמנה - במיוחד בפן האנושי. אצל אחיות זהנ מאוד בולט כי העבודה שלהם היא מוכוונת לצד הסיעודי-טיפולי. אחרי הנאומים באו"ם נראה שהבלאגן קצת נדחה
כמו שאמרה פולי, גם אבו-מאזן וגם ביבי דיברו כל אחד לקהל שלו, ושכנעו את המשוכנעים. קראתי הבוקר ששומרי הראש של ארדואן הלכו מכות עם שומרי האו"ם
כשארדואן ניסה להידחק ליציע להקשיב לנאום של אבו-מאזן.

פיטנגו4

New member
שבוע נפלא

קוליברי, אני שמחה שחמותך מתאוששת. ביקורת על עמיתים למקצוע יש כנראה בכל המקצועות
החמוד שלי טלפן עכשיו. בשישי היה מאד מאד סוער, אבל עכשיו די רגוע באזור, יום רגיל. אני מקווה שהרע ביותר מאחורינו. אמן. כנראה מוציאים אותו לחג
הלואי.

פיטנגו4

New member
תודה, החלפות ../images/Emo13.gif

תהני מכל שניה - ומה אכפת לך למה עוד יום, העיקר שהוא בבית.

ערב טוב ../images/Emo140.gif

זהו ירוק שלי נסע עכשיו לבסיס חזרה איזה כייף היה לי אותו עד שעות אלו שיהיה אחלה ערב

משתפרת

New member
טלפון לפני שעה:

יוצאים ביוזמת מש"קית חינוך לסליחות בכותל. אז נחשו מי לא יישנו הלילה ויסעו לכותל אחרי חצות...

למעלה