שבוע טוב

אםפי7

New member
סמדר נסיעה טובה

דרך החליפה של הסערות כאן אינה נכונה, כי מטייחים, ונשארים מאחורה אנשים מתוסכלים מאי יכולת הביטוי או בתחושת דחייה, הרעיון שיהיה שקט וזהו, הוא הרבה פעמיים השכבה הכי תזוזתית והכי נפיצה. אני לא נרגעתי פשוט מחפשת מקום שאפשר לאוורר רגשות מבלי שישתלחו בי.

פולי44

New member
אמפי יקירתי

לא מטייחים, העניין נדון ונטחן עד דק, בכל האנשים כאן הוא עורר גועל נפש ולאף אחד אין חשק להמשיך אותו. אפשר להמשיך וללבן דברים גם מאחורי הקלעים. את מוזמנת לשלוח אלי מסר בכל עת

ע ו מ ר 4

New member
"עונת הטיוחים"סוף?התחלה?

לטייח זה הכי= ולמהר להעביר למסר ולהזמין לשם את החברה...לדיבור...זה עוד יותר קל. כמו תמיד...מן דרך פעולה שכזו...מסתבר. ללבן מאחורי הקלעים? את חייבת כורסא נוחה...ללובי הנפלא שאת רוחשת בוחשת בו באצילות....פולי!!! נכון יום כיפור מחר...ושתהיה חתימה טובה..ככה נהוג לומר. בנות יקרות שהייתן לי חברות(חברות אמת?) שולחת לפולי כורסאות לובי יפות בירוק....על מנת שתוכל לארח אתכן מאחורי הקלעים להמשך ליבון....לא יודעת להעביר קישורים על מנת להזכיר איך נראית אז בהתנהלות מולי...כשעל כל תגובה של אחת הבנות...הזמנת אותה למסר בפרטי...כמובן. ואם זה לא עשיית" לובי"...... מה כן? חושבת היום עוד יותר מתמיד שההתנהלות שלך כמנהלת לוקה בחסר. את רוצה גם אותי לשאול אם למחוק את השירשור הזה? ולשלא תבינו לא נכון....נעלבתי בשם כל האמהות הבדואיות...והדרוזיות...שעדיין יש לי קשר חם איתן ..את המפק"ץ הדרוזי של האדום ,...... שפגש אותו ביומו הראשון בבאח וליווה עד סוף המסלול...כמעט...אני בחיים לא אשכח...וגם לא את המילים של אמא שלו הנפלאה באדם....ואם את קוראת כאן...אולי....אז חיבוק חם ואוהב...ומיתנצלת שכך קרה. זה רק רגע לפני מחר..... גם אני אישה מאמינה...וחילונית...ובכל זאת...יש כאן משהו עם עבודת טיוח לתפארת. ושתהיה לכם כולכם חתימה טובה

אוי, עומר מה יהיה?

באמת ובתמים רציתי שתחזרי לכאן, אבל לא כך. כמה חבל. אשמח לדבר איתך במסרים, ניסיתי גם ליצור קשר בפייסבוק ולא הממש הצלחתי. חבל, חבל, חבל.....

יש סיבה שעומר ועוד חברות מרגישות ככה

קל להתעלם קל לחשוב שהכל בסדר וכולם מחבקים את כולם קל להפיל הכל על פרח ורוד ולהגיד שהיא גרמה לכל זה אבל כדאי פעם לחשוב מה קורה בפורום באמת?

לא מטייחים?

הבוקר כתבתי הודעה שבה הבעתי כמה תחושות אישיות שלי לגבי הפורום. ההודעה נמחקה שתי דקות אחרי שהעלאתי אותה בטענה שהיו בה השמצות. לא היו בה השמצות! הדברים יובהרו עי"י ההנהלה, נשלח אליהם צילום מסך. הכי קל לטייח ולהשתיק את מה שלא נוח לשמוע.

אםפי7

New member
היולדת ב"ה בסדר גמור

צריכה לנוח אבל לא כל כך עושה את זה בגלל שיש ילדות וכל מיני עניינים נוספים הדורשים את תשומת לבה. אבל יחסית למה שהיה השיפור ב"ה עצום. התינוק חמוד וילד טוב נותן לישון בלילה, וגם מחלים יפה מהברית. בגזרה הזאת הכל בסדר.

colibri

New member
לא להמשיך את הדיון ההוא - אבל:

אני חושבת שעל ה
הזה שלנו צריך לשמור. והוא כל כך מיוחד דוקא כי הוא פתוח לכולם. ללא צורך באישור מנהלים להצטרפות, ללא הבדל מגדר או מגזר או מפלגה או השקפה. וזה מצרך נדיר ויקר בימינו. אדבר בשם עצמי: אני שמחה מאוד שמצאתי את המקום הזה. בנו אותו והשקיעו בו וטיפחו אותו הרבה לפני שהגעתי, והתפקיד שלי עכשיו - של כולנו - להמשיך לטפח. הגעתי לכאן "במקרה", לא היכרתי אף אחד מהמשתתפים, והתקבלתי בזרועות פתוחות, ומצאתי כאן בית אמיתי ומשפחה. ואני יודעת שלא רק אני. ובמשפחה, כמו במשפחה - צריך להמשיך ולהשקיע ולעבוד כדי שהיא תתחזק ולא תתפרק. המסרים הפרטיים, כבודם במקומם מונח. אבל כוחו של הפורום הזה - בדיונים פתוחים, וזה לא תמיד פשוט לנהל אותם... אבל על כל נושא שבעולם אפשר לדבר ולנהל דיון. והחכמה היא ללמוד איך להקשיב ואיך לדבר.

בית פתוח לכולם?

למה קשה לי ולעוד חברות ששלחו לי הודעות פרטיות להרגיש שאכן זה כך? בבית פתוח מקבלים את כולם עם כלל הדעות וכלל ההשקפות. לא רצים להגיב לחבר חדש בצורה חריפה פוגעת ומעליבה. בבית פתוח גם אם חבר מתבטא בדרך שפוגעת מעירים לו בצורה מכובדת כדי שיתקן את דבריו. בבית פתוח מחבקים את כולם ולא רק את אלו שהשקפותיהן דומות לשלך. בבית פתוח כולם מרגישים טוב . האם כלל התגובות בפורום מעידות שאכן כולם מרוצים כאן?

קלברי מסכימה עם כל מילה שלך../images/Emo127.gif

אני גם שהירוק שלי התגייס היו לי המון חששות ופחדים ומלאן מחשבות ובזכות אור יחיד שהזמינה אותי לכאן אז באמת בהתחלה היה המון חששות ופחדים אבל עד מהרה המקום נהפך להיות
מיוחד עבורי ועם ניהול מקסים כמו שכאן לא צריכה לבקש יותר

הייתי שמחה לחוש שהמקום מהווה בית למצוקותי

באמת שלא מבינה למה דאגו לתת לי הרגשה אחרת. כי גם אחרי שהבנתי שחברים נפגעו והתנצלתי בחרו לא לקבל זאת ולהמשיך לתייג אותי כגיזענית ועוד כינויים שחבל להזכירם שוב. קיבלתי מסרים פרטיים,מחברים שהשתייכו לפורום בעבר. הם עקבו אחר התנהלות הדברים וכולם הודו שהמיתקפה נגדי לא היתה הוגנת.

למעלה